Skip to content

Guerlain Shalimar Christmas Collection by Natalia

Ah, nyt mulla on esittelyssä todellisia aarteita. Mun palava rakkaus Guerlainia kohtaan on vanhemmille lukijoille jo tuttu juttu, mutta hehkutan sitä nyt kuitenkin uudestaan- Guerlain on ihana, Guerlain on erityinen ja se on mulle hyvin rakas merkki. Lienee selvää että olin aivan onnesta soikeana kun sain tietää saavani kokeiluun muutaman tuotteen Guerlainin tämän vuoden joulukokoelmasta! Guerlainin joulukokoelmat ovat aina olleet jotenkin todella spesiaaleja, ja sitä tää tämänkin vuoden kokoelma on.

Guerlainin tämän vuoden joulukokoelma on suunniteltu yhdessä merkin ykkösmallin, Natalia Vodianovan, kanssa. Kokoelma on saanut inspiraationsa Intiasta ja sen sävyistä, ja mukana on kultaa, safiirinsinistä sekä upeita pronssisävyjä. Kokoelman meteoriittipuutereissa on kultaa, sinistä ja upeaa, lämmintä pinkkiä! Olen harkinnut kokoelman meteoriittien hankkimista vielä näiden lisäksi, sillä ne ovat minulle keräilykohde… Ja tän kokoelman väri on jotenkin tosi ihana ja erikoinen! Joo-o, harkintaan.

esaf_guerlain_shalimar_collection_2

Sain kokoelmasta kokeiltavaksi kolme tuotetta, Souffle D’Or Shalimar- puuterisuihkeen, Terra India- aurinkopuuterin ja Écrin Shalimar- luomiväriduon. Näiden kolmen aarteen lisäksi kokoelmaan kuuluu myös Météorites Perles de Légende, kullan, sinisen ja pinkin sävyissä hohtavat meteoriittihelmet, Rouge G, rubiininpunainen huulipuna, Precious Light- korostussävy, Kiss Kiss- huulipuna sävyssä Rose Indien sekä kultainen ja kimmeltävä eyeliner!

Souffle D’Or Shalimar- suihke tuoksuu luonnollisesti Shalimar- tuoksulta ja kimmeltää upean kultaisena. Jokainen suihkaus tuo iholle/hiuksiin upean tuoksun ja kevyttä kullan kimmellystä! Vaikka suihkeessa on glitteriä, se ei ole överiä eikä päälleampuvaa. Sellaista just sopivaa hohtoa! Oon aikaisemmin kiertänyt Shalimar-tuoksun kaukaa, mutta tää suihke herätti mun kiinnostuksen. Saattaapi olla että Shalimar on mun joululahjalistalla… Hintaa Souffle D’Or Shalimar- suihkeella on noin 99,90€, ja se on ollut useampana vuonna haluttu keräilytuote.

esaf_guerlain_shalimar_duo_1

Écrin Shalimar- luomiväriduo on pakattu Guerlainille tyypilliseen kultaiseen. Duo sisältää kaksi todella pigmenttistä sävyä, upean hohtavan kultaisen (yksi upeimpia kultaisia jonka olen koskaan nähnyt!) ja syvän, hiukan violettiin taittavan safiirinsinisen. En ole sinisten sävyjen ylin ystävä, mutta TÄMÄ! Tämä saattoi muuttaa mun mielen. Oon vieläkin hämilläni siitä miten mielettömän upea tää on! Oon jo suunnitellut pikkujoulumeikin tän sinisen ympärille. Duon kultainen on ollut mulla aika ahkerassa arkikäytössä, sillä se toimii tosi kauniina korostussävynä, tai kevyemmässä meikissä ihan yksinään! Olen tottunut siihen että Guerlainin luomivärit on laadukkaita, mutta tää kultainen ylitti kaikki mun odotukset. Jos tätä saisi singlenappina ostaisin niitä varmaan useamman varastoon.

esaf_guerlain_shalimar_duo_2

Swatchit on tehty puhtaalle ja kuivalle iholle ilman pohjustajaa, eli pigmenttiä riittää. Kumpaakin sävyä voi käyttää myös kosteana, ja erityisesti tuo sininen on ihan mielettömän upea kostealla siveltimellä levitettynä! Écrin Shalimar- luomiväriduon hinta on noin 49€.

esaf_guerlain_shalimar_terra_india_1

Viimeinen kokeiluun saamani tuote on Terra India, upeaan tummansiniseen rasiaan pakattu hiukan hohtava aurinkopuuteri. Puuteriin itseensä on painettu kokoelman yleisilmeen mukainen, Intiasta inspiraationsa saanut kuvio! Koostumus on sama kuin jo aiemmin tänä vuonna lanseeratussa Terracotta- puuterissa, mutta lisänä on kultahippuja. Aurinkopuuteri tuoksuu ihan älyttömän hyvältä, ja se häivyttyy onneksi niin hyvin että sävy sopii kalpeallekin iholle.

esaf_guerlain_shalimar_terra_india_2

Sormella swatchattuna sävy näyttää aika tummalta, mutta tämä hävisi omalle iholleni oikein kauniisti kun levityksen kanssa jaksoi olla kärsivällinen. Olen päättänyt että mun pikkujoululook tulee olemaan kultainen ja kevyen (ja luonnollisen) ruskettunut! Terra Indian hinta on noin 60€.

esaf_guerlain_shalimar_terra_india_3

Olen todella yllättynyt siitä miten paljon tästä kokoelmasta pidin ja miten paljon se mua inspiroi. Okei, olen AINA innoissani Guerlainin kokoelmista, mutta olin aiemmin syksyllä ajatellut ettei tää olisi sellainen joka saisi mut hihkumaan riemusta samalla tavalla kuin viime vuoden kokoelma! Väärässä olin. Tää vaati vain vähän enemmän tutustumista ja kokeilua! Viime vuonna rakastuin palavasti kokoelman supermeteoriitteihin, mutta tänä vuonna mun sydämen taisi viedä tän kokoelman luomiväriduo ja Shalimarin upea tuoksu. Luulen että tulen hankkimaan itselleni vielä kokoelman meteoriitit ja mahdollisesti kultasuihkeen tuoksuversion. Muutama ystävä oli jo yllättynyt siitä ettei mulla ollut Shalimaria jo ennestään!

Guerlainin kokoelmatuotteet on monelle keräilytuotteita. Olen löytänyt aiemmista kokoelmista useamman ihan mahtavan arkituotteen, mutta nää tän kokoelman ihanuudet on jotenkin tosi erityisiä. Terra India tulee olemaan aktiivikäytössä todennäköisesti keväämmällä, mutta luomiväriduo on ollut nyt jo tosi ahkerassa käytössä! Kimallesuihke tulee olemaan tän pikkujoulukauden tähtituote, kunhan saan sen Shalimar- tuoksun hyppysiini. En ole vielä raaskinut suihkia kimallusta päälleni, sillä silloin sekoittaisin kaksi eri tuoksua- uuden pikkumustan ja Shalimarin, ja eihän sellainen nyt sovi.

Innostutteko te selektiivisten merkkien kausikokoelmista?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

4 Comments

 1. Innostunut, mutta Guerlain on vuodesta toiseen se, mikä aiheuttaa eniten innostumista näissä vaan on jotain. <3

  • ilona ilona

   No niinpä. Voi Guerlain! Mikään muu ei aiheuta samanlaisia sydämentykytyksiä <3

 2. Shalimar!<3 Se on mullakin hankintalistalla. Myös se uusin flankkeri on ihku.

  • ilona ilona

   No joo!!! Mä kävin nuuskimassa molempia, ja päätin että en hanki sitä alkuperäistä Shalimaria. Se Shalimar Souffle oli enemmän mun juttu!

Vastaa