Skip to content

Guerlain Palette 5 Couleurs 02 Tonka Impériale tutorial+ARVONTA

Oon sanonut useampaan otteeseen että Guerlain on mun suosikki kaikista selektiivisistä kosmetiikkamerkeistä, ja se on sitä edelleen. Guerlainissa on jotain erityistä ja ihanaa joka vetää mua aina uudelleen ja uudelleen puoleensa! Tänään mulla on esittelyssä yksi Guerlainin uusista luomiväripaleteista, ihana Tonka Impériale. Guerlainin luomiväripaletit pistettiin uusiksi nyt syksyllä, ja Guerlain -pisteiltä löytyy nyt kaikki uudet sävyt.

esaf_guerlain_tonka_imperiale_1 esaf_guerlain_tonka_imperiale_2 esaf_guerlain_tonka_imperiale_3

Palettien väriasettelun lisäksi uusittiin myös pakkaus! Guerlainille tyypillisen kultaisen tilalle tuli tyylikäs ja ajaton musta. Makustelin tätä mustaa jonkin aikaa, sillä vaikka rakastankin yleensä kaikkea mustaa oli kultainen kuitenkin mun mielestä se thö väri Guerlainille. Tää näyttää kuitenkin niin hyvältä myös mustana että hyväksyn muutoksen. Paketissa tulee mukana myös pieni ohjevihkonen, josta löytyy selkeät ohjeet muutamaan perusmeikkiin! Tässä EI muuten ole monessa selejutussa tulevaa samettipussukkaa. VIHDOIN järkevä muutos. Oon aina inhonnut niitä pikkupussukoita, ne on aina olleet turhia ja menneet suoraan roskiin. Turhaa materiaalin haaskausta!

esaf_guerlain_tonka_imperiale_5

Tonka Impériale sisältää viisi kaunista ruskeaa sävyä. Kaikki sävyt toimivat sekä kuivana että märkänä käytettynä! Sävyt on jaoteltu muovisuojuksessa nude-ja smokysävyihin. Ajatuksena on mitä ilmeisimmin se että näillä nudesävyillä (1, 2 ja 3) syntyisi luonnollisempi arkimeikki, ja smokysävyillä (4 ja 5) taas tummempi smokymeikki.

esaf_guerlain_tonka_imperiale_6

Paletin vaalein sävy on todella kaunis korostus-tai pohjasävy! Se sopii sellaisenaan koko luomelle pohjaväriksi, tai luomen sisänurkkaan ja kulmaluulle tuomaan valoa. Vaaleimmassa sävyssä on kevyttä vaaleanpunaista hohtoa, sanoisin että se on melkeinpä vaaleanpunaiseen taittava duochrome! Kaksi ”nudesävyä” ovat omat suosikkini kaikista paletin sävyistä. Molemmat ovat tavallaan mattasävyjä, mutta niissä on ihan kevyt satiininen hohto. Molemmat nudesävyt ovat todella pehmeitä ja pigmenttisiä, ja levittyvät ja häivyttyvät vaivatta. Ensimmäinen smokysävy on paletin hohtavin! Pronssisessa luomivärissä on mukana pientä kultaista glitteriä, joka tuo ihan mieletöntä hohtoa meikkiin. Sävyn metallinhohtoa voi korostaa käyttämällä sitä kostealla siveltimellä. Viimeinen sävy, ihan tumma ruskea, on kuivanakin pigmenttinen ja hyvä, mutta erityisen upea se on kosteana käytettynä. Tällä tummalla sävyllä olen tehnyt meikkiin varjostukset ja rajaukset! Se toimii myös mainiosti pronssisen sävyn alla tuomassa siihen hiukan lisäsyvyyttä.

esaf_guerlain_tonka_imperiale_7

Väkersin Tonka Impérialilla teille tutorialin helppoon arkimeikkiin! Tämä on tosi simppeli tehdä, ja muuttuu tosi helposti värejä vaihtamalla.

esaf_guerlain_tutorial_2

No niin, aloitetaanpa! Tästä lähdetää liikkelle. Pohjana on silmämeikin pohjustajalla pohjustettu ja puuteroitu silmä! Älkää huomioiko nakukulmia.

esaf_guerlain_tutorial_3

Ensimmäisenä otetaan käyttöön kahdesta nudesävystä vaaleampi. Sitä levitetään pullealla siveltimellä (Zoeva 228) luomivakoon ja korkealle kulmaluulle-tämä toimii häivytyssävynä! Sävyä voi taputella kevyesti myös koko liikkuvalle luomelle.

esaf_guerlain_tutorial_4

Kun vaaleampi nudesävy on saatu paikoilleen, lähdetään töpöttelemään tummempaa nudesävyä luomen ulkonurkkaan ja luomivakoon. Siveltimeksi käy mikä tahansa hiukan litteämpi, itse käytin Morphen vegaanisetin numeroimatonta sivellintä.

esaf_guerlain_tutorial_5

Kun tummempi sävy on saatu paineltua luomelle, lähdetään häivyttelemään sitä häivytyssiveltimellä (Everyday Minerals Dome Blending brush) luomivakoon. Häivytystä voi nostaa huoletta luomivaon yläpuolelle, ei kuitenkaan ihan kulmaluulle saakka. Sävyä voi pyöritellä myös luomen keskiosasta eteenpäin kohti sisänurkkaa.

esaf_guerlain_tutorial_6

Pysähdytään katsomaan välivaihetta! Tältä pitäisi näyttää kun molemmat nudesävyt on häivytelty paikoilleen. Monelle tämä saattaisi jo riittää, ja tässä vaiheessa voi hyvin siirtyä ripsiväriin ja kulmiin. Me jatketaan kuitenkin vielä!

esaf_guerlain_tutorial_7

Halusin luomelle vähän jotain lisää, joten taputtelin keskiosaan ihan sormella paletin pronssisävyä. En häivytellyt sen enempää, koska tähän palataan vielä!

esaf_guerlain_tutorial_8

Siirrytään hetkeksi alaluomelle. Alaluomi rajataan melkein sisänurkkaan saakka paletin tummimmalla sävyllä. Tähän sopii melkeinpä mikä tahansa litteä rajaussivellin, itse käytin paletin mukana tullutta pikkusivellintä! Se oli yllättäen tosi hyvä, jää ihan vakikäyttöön.

esaf_guerlain_tutorial_9

Kun alaluomi on rajattu tummimmalla sävyllä, pehmennetään rajausta hiukan tummemmalla nudesävyllä. Siveltimenä voi käyttää joko rajaussivellintä tai kynäsivellintä oman maun mukaan. Samalla tummanruskealla tehdään myös kevyt rajaus yläluomelle. Kun sekä ylä-että alaluomi on rajattu taputellaan paletin vaaleinta sävyä kevyesti sisänurkkaan ja kulmaluulle tuomaan valoa. Aiemmin lisättyä pronssisävyä voi häivytellä samalla kun taputtelee siveltimellä tuota vaaleinta sävyä sisänurkkaan! Nostin itse vaaleinta sävyä ihan sisänurkasta myös liikkuvalle luomelle, jolloin pronssisävy ja hohtava vaalea sulautuivat aika kivasti toisiinsa.

esaf_guerlain_tutorial_10

Lopuksi viimeistellään kulmat ja lisätään ripsiväri, ja avot! Tää on mulle todella tyypillinen arkimeikki, joka syntyy nykyään tosi nopeasti. Tätä on todella helppo muunnella värejä vaihtelemalla tai vaikka tuon tummemman sävyn skippaamalla!

esaf_guerlain_tutorial_11

Käytin myös meikkipohjaa tehdessäni aika runsaasti Guerlainia. Guerlainin klassikkomeikkivoide Lingerie de Peau uudistettiin, ja siitä tuli myyntiin aika runsas määrä uusia sävyjä. Uusi koostumus on todella miellyttävä iholla, ja sävyvalikoima saa ison plussan! Meikkipohjana on siis tuo uusi Lingerie de Peau. Pohjustin muuten koko nassun Guerlainin Radiance in a Flash-pikahoidolla! Poskipunana käytin Météorites Perles de Blushia ja klassikkometeoriittien tumminta sävyä 4 Doré. Doré ei toimi näin vaalealla iholla korostus-tai viimeistelypuuterina, mutta se on kalpealla iholla aivan mielettömän kaunis poskipuna!

esaf_guerlain_tutorial_12

Huulet rajasin MACin Whirlillä, ja huulipunana toimi La Petite Robe Noire-huulipuna sävyssä 011 Beige Lingerie.

esaf_guerlain_tutorial_15

Tässä vielä meikissä käytetyt tuotteet:

Silmät: Smashbox 24 hour photo finish shadow primer saatu, Guerlain Palette 5 Couleurs 02 Tonka Impériale saatu, Guerlain Maxi Lash So Volume mascara, Estee Lauder Little Black Primer, Anastasia Beverly Hills Brow Definer medium brown, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot: Guerlain Radiance in a Flash, Guerlain Lingerie de Peau, RCMA Loose powder, NYX Taupe Blush, Guerlain Météorites Perles de Blush, Guerlain Meteorites Doré,  MAC Lightscapade

Huulet: MAC Whirl, Guerlain La petite robe noire lipstick 011 Beige Lingerie

esaf_lotd_guerlain_3

Ja nyt kuulkaa! Sain oman luomiväripalettini lisäksi yhden kappaleen arvottavaksi lukijoilleni, joten yksi onnekas teistä saa hyppysiinsä oman Tonka Impériale-paletin!

Näin osallistut luomiväripaletin arvontaan:

-Kerro tämän postauksen kommenttiosiossa minkälaisia postauksia haluaisit blogissani jatkossa nähdä!

-Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni mikäli voitto osuu kohdalle! Jos et halua sähköpostiosoitettasi/ käyttäjätunnustasi tms blogiin näkyville, niin lähetä vastauksesi sähköpostilla osoitteeseen eyeshadowandflame(a)gmail.com.

–Arvontaan voivat osallistua vain blogiani bloggerin, facebookin, instagramin tai bloglovinin kautta seuraavat. Kerrothan millä nimimerkillä blogiani seuraat, mikäli se ei julkisesti näy!

-Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 16.10 saakka. Arvon  voittajan mahdollisimman pian, ja ilmoitan voittajalle asiasta sähköpostilla.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT JA VOITTAJALLE ILMOITETTU!

Postauksen tuote ja arvontapalkinto saatu blogin kautta.

57 Comments

 1. Kyl sie sen verran kattavasti oot postaillu että en äkkiseltään keksi et mikä ois sellanen aihe mikä ei ois ollu vielä. Ite kirjotan nyt tuoksuhistoriasta eli kaikki hajuvedet vuosien varrelta ja muut tuoksumieltymykset. Tosi hauska ollut muistella jotai Tommy girlejä 20vuoden takaa 🙂 mutta joo mukana ja seuraan ig.sta kautta aina tänne. Youralohair@gmail.com

 2. Oh my miten kaunis paletti 🙂 Tosi nätti arkimeikkipaletti kyllä, Guerlainin meikit muutenkin on sellaisia mihin en ole tutustunut. Ja seurailen niin Täällä, instagramissa kuin facenkin kautta 😉

  Hanna
  http://www.hannamariav.com

 3. Kuorotipu Kuorotipu

  Mä myöskin olen sitä mieltä, että blogin aihepiiri on sopivan laaja. Mä tykkään lukea meikkijuttuja, mä tykkään lukea muita tuote-esittelyjä ja kiva on välillä päästä kurkistamaan bloggaajan elämään muutenkin 🙂

  Seuraan blogia facebookissa, instagrammissa ja on mulla joku blogger-tilikin mitä en vaan ikinä käytä 😀

 4. Ooh! En oikein osaa toivoa mitään, kun kaikki on niin toimivaa! Ehkä lisää tuoksuista, koska tuoksut. <3

  Seuraan sua kaikkialla.:D

 5. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Oi miten kaunis meikki! Ja ihana kuulla, että joku muukin inhoaa niitä samettipussukoita : DD
  Haluan hei ehdottomasti nähdä lisää tutoriaaleja, plus tietenkin pelimeikkejä mun kanssa <3
  Seuraan sua kaikkialla, paitsi kaupan nurkan takana!

 6. haaruhainen haaruhainen

  Tutoriaalit kiinnostaa minua, koska en itse yksinkertaisesti osaa meikata. Omistan yhden luomiväripaletin, jossa on niin hailakat värit ettei ne edes erotu luomilta 🙂 Yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja ihan opetella luomivärien käyttöä.
  Olen lukijana bloglovinin kautta.

 7. Venla Venla

  blogvinis seuraan, nimim vemppuliisa

  postauksissa kiinnostaa aina se, mitä ei oo koskaan ennen ollu missään muualla. – tosi harvinaista, missään. ja täs mennäänkin kunkin bloggaajan persoonallisuuteen, varmasti. se mikä on ominta omaa, ei tuu muilta ulos..
  ja luonnonkosmetiikka 🙂

 8. Venla Venla

  edelliseen, blogvinin nimim ei ollukaa vemppuliisa, vaan venlavael 🙂

 9. Ihana paletti. <3 Ja tottakai osallistun arvontaan. Seuraan sua ainakin Bloggerin ja Instan kautta, ehkä jopa Bloglovininkin. Tykkään sun meikkikuvista ja tutoriaaleista, joten niitä kiitos. 😀

  email: smokyeyecandy@gmail.com

 10. Elise H. Elise H.

  Mukana arvonnassa, seuraan ainakin Facebookissa nimellä Elise Han… (lyhensin vähän, kun en haluaisi sitä tähän kokonaan kirjoittaa)
  Blogisi on niin hyvä, ja postailet juuri niitä juttuja, mitkä itseäni kiinnostavat, että en osaa antaa mitään lisätoiveita 🙂

 11. Bloggerin kautta (sekä IG:ssä & Facebookissa) seurailen 🙂

  Teidän pelimeikkinne ovat hauskoja seurattavia, joten vastaisin, että kaikenlaiset inspismeikit ovat sitä mitä toivon jatkossakin täällä näkyvän. 🙂

 12. Onpa näppärän näköinen paletti! Tosi käyttökelpoisia sävyjä! 🙂 Olen aina tykännyt sun blogissa näistä silmämeikkien esittelyistä, joten niitä jatkossakin kiitos! 🙂 Teet vaan niin upeeta jälkeä.
  Seuraa sua bloggerissa, bloglovinissa ja instassa nimellä Maria Glow (tai sen variaatiolla, riippuen seurantakanavasta) ja sähköpostina dazzlingglowblog (a) gmail piste com
  Mukavaa syksyä! ^_^

 13. Sissi Sissi

  Ihana meikki! Tykkään just tällaisista kuva-kuvalta-ohjeista meikistä joten näitä lisää. Olis nyt niin munkin sävyt tossa paletissa, että pakko tavoitella sitä jos vaikka arpaonni suosisi.

 14. Seuraan Bloggerissa ja IG:ssä 🙂 aivan ihana palkinto <3 ehkä eniten tykkään meikkiesittelyistä ja kaikista ihanista luomiväripaleteista <3

 15. Tämä paletti tulisi ahkeraan käyttöön! Ja tästä tulikin mieleen, että tälläisiä meikkitutoriaaleja olisi kiva lukea lisää. Seuraan bloggerin ja instan kautta 🙂
  kivipuuteri(a)gmail.com

 16. kristalli kristalli

  Tutoriaalit on sellaisia, joita voisi olla useamminkin. Tykkään myös etenkin palettien esittelyistä. Bloggerissa seuraan!

 17. Upea meikki!

  Haluaisin ehdottomasti lisää ihonhoito ja tuoksupostauksia, omista intohimoistaan olisi kiva lukea, varsinkin kun toisen ihotyyppi ja tuoksumaku ovat hieman erilaiset kuin itsellä.

  Taidan seurata sua ihan kaiken kautta, joten olen aito stalkkeri. 😀

 18. Heli Heinonen Heli Heinonen

  Seuraan useampaakin kautta, insta, fb ja blogger.
  Blogisi on hyvä noin, en keksi mitään uutta ehdotettavaa.

 19. Akame Akame

  Tämän kaltaisia vaihe-vaiheelta tehtyjä meikkitutoriaaleja on aina kiva lukea sekä palettiesittelyjä. Seuraan bloglovinin kautta nimimerkillä Akame07.

  akame88@hotmail.com

 20. Tee Tee

  Onpa nätti meikki! Kaikki värikosmetiikka on nannaa, ihonhoito ei niinkään nappaa.

 21. Anni Anni

  Ooh mikä arvonta! Ehdottomasti mukana 🙂
  Minua kiinnostaa nähdä blogissasi ostospostauksia ja sellaisia lifestyle-henkisiä juttuja. Nyt en muista oletko blogannut meikkikokoelman esittelyä? 🙂 Hajuvesikokoelma olisi myös hauska nähdä.

  Seurailen bloglovinissa ja instassa.

  ajatuksiakirjamaasta@hotmail.com

 22. Oi miten ihana paletti! Mä tykkään eniten meikkilookeista ja tuote-esittelyistä, Ride or die tagia ootellessa 😀 Seurailen ainakin Facebookissa ja instagramissa. 🙂 shopaholicloveletters@gmail.com

 23. Oh my mikä arvonta! Ehdottomasti mukana! Haluaisin jatkossakin nähdä tutoriaaleja, kurkistuksia sun kynsilakkakokoelmaan ja erilaisia silmämeikkejä 🙂 Myös suosikit postaukset kiinnostaa aina. Luen bloglovinin kautta nimellä Hanna ja roikun mukana ainakin instassa ja s.posti on kynsipollo@gmail.com

 24. Tinttitonttu Tinttitonttu

  Guerlainille sykkii täälläkin sydän <3 Olenkin lukenut kaikki sun Guerlain-postaukset ainakin kahteen otteeseen, joten vastaus on yksinkertaisesti, että lisää niitä 😀 budjetti voi kyllä kärsiä pahasti 😀
  Seuraan Bloglovinissa nimimerkillä Tintti ja instagramissa nimim. pitofbeauty 🙂

 25. Värikosmetiikka, tutoriaalit ja arvostelut kiinnostavat. Seurailen blogia Facebookin kautta.

  Olen monesti miettinyt näkeekö bloggaaja sähköpostit tuosta kommenttia jätettäessä olevasta sähköpostikentästä, vai pitääkö se sähköpostiosoite oikeasti laittaa tähän kommenttin mukaan? Osa kun näyttää laittavan sähköpostiosoitteen tähän itse kommenttilaatikkoon kommentin kanssa ja osa jättää laittamatta.

 26. Enni Enni

  Lookit kiinnostaa eniten, erityisesti kaikki vähän erikoisemmat ja fantasia-aiheiset (Elder Scrolls-meikki on edelleen toivelistalla :D)! En ole ennen seurannut blogia minkään välineen kautta, käyn aina vain tasaisin väliajoin tarkistamassa, mutta aloin nyt seurata instagramissa nimimerkillä vanpyyri. Sähköposti on hiltunenenni@gmail.com 🙂

 27. Tykkään erityisesti tällaisista tutoriaaleista sekä kaikenlaiset tuotteiden esittelyt, swatchit ja arvioinnit ovat kivoja lukea. 🙂 seuraan bloggerissa ja instan kautta (piikuri).

  pinja.kurittu (at) gmail.com

 28. Maarit Maarit

  Aika kattava tarjonta on kaikista aiheista, nörttinä tietenkin lisää Anna ja Ilona pelaa-meikkejä olisi mahtava nähdä! 😉 Facessa ja IGssä seurailen.
  mrtlgrn (at) gmail.com

 29. Tutoriaalit on aina kiva juttu. Sun kulmat aiheuttaa mussa kateutta; ehkä joku kulmarutiinijuttu ois kiva lukea? Myös ehkä joku ei-meikkiaiheinen, vaikka lemppatikengät tai muu vaatejuttu; sulla on kiva tyyli!
  Seurailen nimellä Kaisa ja instassa @kynsisirkus.

  kaisan.postit@gmail.com

 30. Sara Sara

  Tutoriaalit ja tuote esittelyt on aina kivoja. Hmm.. Lisää tuote arvosteluja ja jänniä meikkejä. 🙂

 31. Lusa Lusa

  Seuraan Bloggerin kautta Lusana. Meikkitutorialeja kaipailisin lisää, tykkäsin tästä ihan älyttömästi!
  sähkärinä supernatural-93 at hotmail.com

 32. Sanna P Sanna P

  Meikkitutoriaalit ja uuden kosmetiikan esittely vetoaa aina muhun 🙂 Seuraan ainakin bloglovinissa.

 33. mses mses

  Aivan upea paletti! Toivoisin kosmejuttujen lisäksi kaikenlaisia geek-postauksia. <3 Seurailen bloglovinin kautta.

 34. Päivi Päivi

  Ihana silmämeikki, tykkään isosti 🙂 Meikkitutoriaalit on huppuja, aina oppii jotain uutta. Ja kulmat olis kiva osata laittaa hyvin. Jostain syystä se on musta hirmu vaikeaa, varsinkin oikean sävyn valinta. Mua kiinnostaa lisäksi erityisesti kaikki uutuustuotteiden esittelyt.

  Seurailen sua instassa, josta sit pyörähdän aina tänne. Siellä olen santtuulikki, sähköposti paivi.oja1@gmail.com

 35. Marjo Väätämöinen Marjo Väätämöinen

  mä tykästyin myös tähän uudistukseen. Guerlain raikasti olemustaan selkeästi. perusvärit on ihan parhautta, niillä kun saa sen arki- sekä juhlameikin. ja pieni paletti on plussaa. mä toivoisin luonnonkosmetiikasta juttuja, tai ihonhoitoon yleisesti liittyviä tuotekokeiluja. Myös kosmetiikan nettikauppojen alennusmyynti vinkit, alekoodit ym kiinnostavat 😉

  mä seuraan sua fb, ja instassa nimellä Siltsu82.

  marjovaat@gmail.com

 36. tintsh tintsh

  Mä seuraan bloglovinissa ja instassa! En nyt osaa keksiä mitään postausehdotuksia kun oon ollut tyytyväinen tähänkin mennessä. 😀 Pakko vaan kommentoida että sun nakukulmat on ihanat!

 37. Ihana meikki ja paletti!

  Postauksissa monipuolisuus on pop. Tuote-esittelyjä (Innolla odotan Infinity-paletista postausta!), meikkipostauksia ja hei! Teemaviikko jonkun paletin ympärille. Sellaista et oo tehnyt pitkään aikaan, mutta voisit tehdä – ne on kivoja 🙂

  Seurailen ainakin facen ja instagramin kautta 🙂

 38. Mint Camdy Mint Camdy

  Ooh, miten ihana paletti! Tykkään juuri tällaisista meikkitutoista. Kohta voisi olla postaus joululahjaideoista eri-ikäisille.

  Seuraan Bloglovinin kautta.

 39. petra petra

  Tutoriaalit ja uutuustuote esittelyt on mun suosikkeja. Purkkimafia 2.0 kautta seurailen

 40. MariaK. MariaK.

  Uutustuotteet, loppuneiden arvostelut ja kaikenlaiset listaukset sekä tietysti tutoriaalit kiinnostaa postauksista eniten. Guerlain on <3 ja Facen kautta seuraan 🙂

 41. Sanna K Sanna K

  Joo lisää tällaisia kohta kohdalta-meikki kuvauksia/tutoja ?!

  • Sanna K Sanna K

   Niin ja Purkkimafia 2.0 kautta seuraan!

 42. kattya kattya

  Seuraan instagramissa 🙂
  Omasta mielestäni kaikki ihonhoitorutiinit on mielenkiintoisia, ja meikkikokoelmat! Joku sellainen room tour juttu

 43. Seuraan Bloggerin ja Instagramin kautta. Olisi kiva nähdä joku sellainen meikki, mitä et normaalisti tekisi esimerkiksi joku super kirkas ja värikäs neonmeikki 🙂

  ❤:Sara (mypersonalgalaxy@gmail.com)

 44. Siinatar Siinatar

  Tuoteuutuuksista tykkään lukea =). Seuraan bloglovinin kautta =).

 45. Mimu Mimu

  Mua kiinnostaa aina uutiset uusista meikkituotteista ja -kokoelmista. Myös tuotearviot luen mielelläni. 🙂 Seuraan Bloglovinin kautta nimellä milla26

 46. Eluuna Eluuna

  Varsinkin toi Guerlain on mulle täysi mysteeri merkkinä. Itse haluaisin ehkä laajoja otantoja sun suosikki merkeistä ja käytössä olevista meikeistä. Esittelyä minkä tyylinen merkki on jne. Seuraan bloglovinissa.

 47. Salla Salla

  Kaikki haalintapostaukset ja omat HG-meikit kiinnostaa eniten, niiden avulla löytää uusia lemppareita omaakin meikkipussiin. Seuraan instagramissa nimimerkillä sallaavv

 48. sikkuralla sikkuralla

  Tutoriaaleista ja tuotearvosteluista tykkään. Mukana fb-lukijana, luen nimellä Suvi K.

 49. Kaisu Kaisu

  Kaunis meikki.
  Seuraan blogiasi Purkkimafia 2.0 kautta. Pidän erityisesti meikkiuutuuksien esittelystä, shwatcheista ja tutorialeista. Vartalo- ja hiustuotteet kiinnostavat vähemmän.

 50. Siru Siru

  Sä tiedät et rakastan peliteemaisia meikkejä, joten niitä ei voi koskaan olla liikaa! 😉 Swatchit ja tutorialit on loistavia myös! Muuten tykkään lueskella kaikkea, aina meikeistä arkielämään 🙂 Seurailen sua Facebookissa ja Instagramissa (nimimerkillä Sirkutes)!

 51. Henni Henni

  Minua kiinnostaisi tietää mitkä ovat eniten käyttämäsi meikkisiveltimet tai ylipäänsä lemppari meikkisiveltimesi? Tai sarja jokaisesta meikkikategoriasta(huulipunat, poskipunat,ripsarit, luomiväripaletit, yksittäiset luomivärit yms) jossa esittelisit ”kolme kovaa” eli parasta/lemppariasi kunkin kategorian alla.

 52. Henni Henni

  Niin ja seuraan sinua instassa nimellä henni_pauliina. Unohin sen tuohon kommenttiin laittaa.

 53. Päivi Päivi

  Kaunis meikki, hieno paletti ja jumalaisen ihana huulipuna! Tykkään lukea meikkitutoriaaleja ja meikkijuttuja ylipäätään sekä lukisin mielelläni sun suosikkituotteista, kaikki meikit esittelykin olis kiva ? seuraan sua facessa sekä bloggerissa olen seuraajana nimimerkillä kesäheinä. Tosin en jaksa yleensä mennä sitä kautta vaan ihan kirjanmerkkien kautta luen.

 54. Senja Senja

  Haluaisin nähdä tuotearvosteluja. Etenkin high end-tuotteista, koska kalliimpia tuotteita hirvittää ostaa ilman että on kuullut muiden mielipiteitä. Ja seurailen sua instassa nickillä senja.v

 55. Waterlily Waterlily

  Meikkikokonaisuus on tyylikäs.
  Tutoriaalit meikin eri osa-alueista olisivat mieleen.
  Seuraan Facebookin kautta.

Vastaa