Skip to content

Guerlain Météorites Pearls Carousel

Saanko esitellä, Guerlain Météorites Pearls Carousel, eli hyvää synttäriä minulta minulle!

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PEARLS_CAROUSEL_1

Guerlain on mun ehdottomia lempikosmemerkkejä, ja Guerlainin meteoriitit on mulle keräilykohde. Kokoelmameteoriitit erityisesti, jos tarkkoja ollaan. Nämä tämän kevään meteoriitit meni ostoslistalle sillä sekunnilla kun näin ne jossain instakuvassa joskus tammikuussa, ja olin aika murtunut kun sain kuulla ettei ne välttämättä tulisi ollenkaan Suomeen. NO, voinette kuvitella ilmeeni kun perjantaina taapersin synttärisankarifiiliksissä Stokkalle, ja nää ihanuudet oli siellä ständillä aika näyttävästi esillä. Juoksin etsimään tutun myyjän ja innosta vapisten tiedustelin että onkohan noita aarteita vielä jäljellä. Oli. Ja Stokkan -20% aleseteli kävi vielä. Kohtalo oli selvästi päättänyt että minä ja karusellimeteoriitit kuulutaan yhteen!

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PEARLS_CAROUSEL_2

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PEARLS_CAROUSEL_3

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PEARLS_CAROUSEL_4

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PEARLS_CAROUSEL_6

Karusellimeteoriittien rasia on ihan syötävän söpö. Nimesin nämä itsekseni My little pony -meteoriiteiksi tän rasian takia, koska ah. Tää on niin nätti ja sievä! Ja aika MLP -settiä kyllä. Tää taitaa olla mun lempparirasia heti viime joulun supermeteoriittien pakkauksen jälkeen.

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PEARLS_CAROUSEL_7

Karusellimeteoriiteissa on mukana ihan pieniä valkoisia hohtavia palluroita ja niiden kaverina vaalean keltaisia, pinkkejä ja violetteja palluroita. Sävyt näyttävät yhteen sekoitettuna hiukan poskipunalta omalla kalmoihollani. Poskipunaefekti on vahvempi jos saa pyöriteltyä mukaan enemmän tuota pinkkiä sävyä, se on neljästä pallurasta vahvapigmenttisin! Muut pallurat tuovat iholle lähinnä valoa ja hohtoa.

ESAF_GUERLAIN_METEORITES_PEARLS_CAROUSEL_8

Maksoin näistä 20% alen jälkeen noin 52 euroa, eli hintavat nää oli edelleen. Mutta jokaisen euron arvoiset! Ihan täydellinen lisäys mun meteoriittikokoelmaan, ja todella tervetullut tuote korostuksiin. Tällaista sävyä multa ei ennestään löytynyt, ja tää toimii yksinään kivasti myös kevyenä poskipunana näin kesällä! Voisin ihan hyvin kuvitella lähteväni ulos niin että naamalla olisi kevyt aurinkosuoja ja sipaus näitä! Ai että, kyllä.

Onko siellä muita meteoriittifaneja?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Voi miten söpöt! jos tälle kuulle ei osuisi niin älyttömästi kaikkia muita rahareikiä niin varmasti hakisin omani pois.

  • No nää olis mullakin jääny kauppaan ilman tota alea, kun ehdin nettishoppailla jo sen verran itselleni rahareikiä! Mut nää on IHANAT enkä kyllä kadu yhtään :B

 2. Nää on ihanat, mutta multa oli mennyt ihan ohi, että näissä on erikokoisia palluroita sisällä! 😮

  • :OOOO MITEN? Oot vähintään yhtä paha Guerlainfani kuin minäkin! 😀 Näissä kokoelmaversiossa on nyt välillä ollu!

 3. Oi kuinka kaunis rasia <3 Pakko myöntää, että kun ensi kosketuksen näihin palleroihin sain se oli menoa 😀

  • Tää rasia on kyllä erityisen kaunis! Mulle se on jotenkin tosi tärkeä siksi että se on niin erilainen kuin ne perusversiot 😀 Ja voi kyllä, kun näihin kerran pääsee sisään se on menoa 😀

 4. sari sari

  Näiden meteoriittien taika jää mulla kyllä tavoittamatta. Ostin viime kesänä ekat meteoriitit, kun näitä ylistyksiä luin. Pallerot on käytössä ja pidän niistä, mutta tuoksu ei uponnut ollenkaan. Rasian koko on sellainen, että matkalle mukaan niitä ei tule otettua, mutta meikkipöydällä ovat kivannäköinen sisustuselementti. Kun näistä palleroista aika jättää, niin uutta tuskin hankin. Ihan hyvät hohdot tulee muillakin tuotteilla enkä koe, että näillä saisi aikaan mitään erityisen ihanaa samettista pintaa. Tai sitten en vaan osaa katsoa? Mutta hauska näitä on lukea ja seurailla meteoriittien tuotekehitystä. Ovat kyllä erinomainen markkinoinnin (ja hinnoittelustrategian…) kouluesimerkki.

  • Nää jakaa kyllä todella mielipiteitä! Ja Meteoriitit toimii varmasti joka iholla vähän eri tavalla, niin kuin moni muukin meikkituote. Mä olen ostanut itselleni pääasiassa sellaisia versioita joissa on mahdollisimman paljon väriä mukana, koska en halua pelkästään sitä viimeistelyä ja hohtoa. Tärkein kyllä mulle on kuitenkin se fiilis ja näiden tuoksu, eli en mäkään näitä ihan vaan sen käyttöelementin takia osta :’D Niin kuin sanoit, erinomainen markkinoinnin ja hinnoittelun kouluesimerkki! 😀

Vastaa