Skip to content

Guerlain KissKiss Peach Fizz

Olin jokin aika sitten Jonnan, Päivin ja Virven kanssa (kiitos muuten tytöt ihanasta illasta! Puspus!) viettämässä iltaa Guerlainin merkeissä. Pääsimme tutustumaan syksyn uutuuksiin Guerlainin kansainvälisen meikkitaiteilijan José Luis Yuvén johdolla. Illan pääteemana oli uusi, aivan taivaalliselta tuoksuva miestentuoksu L’Homme Ideale, mutta mukana oli myös syksyn meikkiuutuuksia. L’Homme Idealesta on tullut mieheni (ja myös minun, vaikken sitä itse käytä) suosikkituoksuni, ja siitä kirjoittelen ihan erikseen- nyt kurkataan niitä meikkejä. 

Kirjoittelin syksyn meikeistä jo aikaisemmin, kun pääsin jälleen ihanan Sophien meikattavaksi. Kerroin tuolloin jo hiukan uusista KissKiss-punista ja kuinka päädyin ostamaan niistä yhden itselleni. No, Guerlain-illasta sain mukaani sekä tuoksun ja spraydödön miehelleni että ihanan persikkaisen KissKiss-huulipunan itselleni. Lahjakassista löytynyt persikkainen Peach Fizz on ihanan erilainen ostamaani Forever Browniin verrattuna- nyt KissKiss-kokoelmastani puuttuu vielä jokin upea punainen ja hento roosa huulipuna! 
IMG_6080
Peach Fizz kuuluu siis uudistettuun KissKiss-sarjaan, ja kuten aiemmin vilauttamani Forever Brown, on senkin kultainen pakkaus saanut ylleen mustan maalipinnan. Vain korkin yläosassa on kultaista- omasta mielestäni tämä on loistoratkaisu, mutta toisaalta-jos minä saisin valita, kaikki kosmetiikka olisi pakattu mustaan. Mielipideasia, siis. Pakkauksen malli on muuten samanlainen kuin ennen, vain väri on vaihtunut. 

Itse huulipunaan on lisätty KissKiss-teksti, jota aiemmissa versioissa ei ollut. Tällä tuodaan sitä Guerlainille ominaista pientä ekstraa. 


IMG_6084
Huulipunan koostumus on todella pehmeä ja kermainen. Pigmenttiä on juuri sopivasti- kevyellä levityksellä lopputuloksena on huulikiiltomainen kerros väriä, kunnolla levitettäessä jälki on peittävää ja siistiä. José Luis kertoikin että Guerlainilla panostetaan nimenomaan koostumukseen ja siihen miltä puna tuntuu huulilla- sävyjä voi tehdä kuka vaan, mutta Guerlainilla halutaan että huulipuna todella tuntuu huulilla luksukselta. Kaikista omistamistani huulipunista (niitä on muutama) nämä uudet KissKissit tuntuvat ehdottomasti parhaalta huulilla. Huulipunan olemassaoloa ei levityksen jälkeen edes muista, niin kevyeltä se tuntuu. Huulet tuntuvat todella pehmeiltä ja miellyttäviltä pitkän käytönkin jälkeen, ja väri pysyy kermaisesta koostumuksesta huolimatta huulilla todella hyvin. 


IDfizz
Sävynä Peach Fizz on juuri oikeanlainen persikka. Sopivassa suhteessa vaaleanpunaista ja oranssia- ihan täydellinen. Peach Fizz tuntui aluksi hiukan kesäsävyltä, mutta tajusin sitä jonkun verran käytettyäni sen olevan aivan täydellinen pari syksyisille, utuisille silmämeikeille. Voisin kuvitella Peach Fizzin sopivan upeasti yhteen violettien silmämeikkien kanssa! Pitääkin pistää kokeilulistalle… 


IMG_6768
Peach Fizz on aivan täydellinen arkisävy, joka samalla viimeistelee ja tuo raikkautta. Se sopii myös loistavasti yhteen tummempien iltameikkien kanssa, mutta itse miellän tämän erityisesti arkikäyttöön tarkoitetuksi. En halua säästellä kalliimpia meikkejäni erikoistilaisuuksiin, vaan käytän niitä mielelläni juuri arkena ilahduttamassa ja tuomassa siihen pientä luksusta. Peach Fizz on tällä hetkellä yksi niistä luksusasioista, jotka kulkevat mukanani meikkipussissa joka päivä. Muita ovat Chanelin Confident ja Diorin iki-ihana Incognito. 


IMG_6789_
Hintaa Guerlainin huulipunilla on noin 40 euroa, joten hiukan hintaviahan ne ovat. Itse koen ne kuitenkin jokaisen pennosen arvoiseksi sekä niiden laadun että niiden tuoman hyvän mielen takia. Eihän tämä tietenkään ihan kaikkien juttu ole, mutta omaan kokoelmaani KissKiss-punat ovat tulleet jäädäkseen. Kun seuraavan kerran kaipaan jotain selektiivistä huulipunaa, käännyn luultavasti ensimmäisenä Guerlainin puoleen- uusia KissKiss-sävyjä kun julkaistiin 25, ja itselläni on niistä vasta kaksi. 40 euroa on omaan opiskelijabudjettiinikin aika iso menoerä, mutta priorisoin. Jokainen valitsee harrastuksensa ja silleen, eiköstä vaan?

Oletteko ehtineet jo tutustua KissKiss-puniin? Mitä mieltä olette muuten yleisesti ottaen kalliimasta kosmetiikasta- ostatteko enemmän markettitavaraa vai seleä? Itse tasapainoilen aika lailla siinä välillä, vaikka viime aikoina onkin tullut heiteltyä rahaa selen suuntaan reilusti enemmän.


Postauksen tuote saatu blogin kautta.

6 Comments

 1. Eih, toi on niin ihana sävy! <3 Ihan mielettömän hyvän laatuisia, tykkään myös KissKissien ”huulituntumasta”, joka on tosi miellyttävä.

  Mä koitan totutella siihen nudeeni, luultavasti sillä ei voi mennä kovin väärään, koska testasin sitä yksi päivä ja sein kehuja, että näytän pirteältä. Minä? Nudessa? 😀

  • Niin on! Ihan älyttömän miellyttäviä huulilla ^^

   Nudella ei vaan voi mennä pieleen! Vaadin kuvia, oon varma että se on sulla upea!

 2. Todella kaunis sävy ja huulipuna itsessäänkin vaikuttaa todella laadukkaalta 🙂 Itse tasapainoilen myöskin selen ja markettitavaran välillä. Erityisesti silmämeikeissä tulee usein satsattua laatuun, kun taas jostain syystä huulipuniin ja -kiiltoihin tulee harvemmin panostettua. Paljon tulee tilailtua myös ulkomailta tuotteita, joita ei joko saa Suomesta ollenkaan tai saa huonommin. Urban Decay, NYX jne. Voisikohan siis sanoa, että olen melko kaikkiruokainen kosmetiikkafriikki 😉

  • Tää on kyllä aivan ihana sävy! ^^ Ja nää on todella laadukkaita- ihan eri luokkaa kuin muut mitä mulla on.

   Hehee, kuulostat ihan multa! Tän vuoden aikana oon alkanut pistää huulimeikkeihinkin rahaa, aiemmin panostin vaan meikkipohjiin ja silmämeikkeihin. Ulkomailta mäkin tilailen aika paljon-juurikin UD:tä, ja nyt viimeisimpänä sitä Make Up Geekkiä 😀

 3. Sopii todella hyvin sulle! Nice (:

Vastaa