Skip to content

Guerlain Happy Glow

Olen antanut jo hyvän aikaa sitten itselleni lempinimeksi ”crazy Guerlain lady”, ja toteutin itseäni tämän lempinimen puitteissa tekemällä muutamia tarkoin harkittuja (ihan oikeasti tarkoin harkittuja) ostoksia Guerlainin kevätkokoelmasta. Meteoriitit on mulle hyvin rakas ja harras keräilykohde, ja kun näin ensimmäiset kuvat tämän kevään kokoelmasta tiesin että mun on aivan ehdottomasti saatava nämä taikapallurat. Muistatteko mun parin vuoden takaisen kruununjalokiven? Se sai jatkoa!! Guerlainin Happy Glow- kokoelmassa julkaistiin kruununjalokiveäni muistuttava pyöreä meteoriittirasia ja ihana pressattu poskipuna, ja päädyin hankkimaan molemmat. Happy Glow- meteoriitit ostin jo pelkästään gotta catch them all- periaatteen takia, mutta poskipuna kiinnosti muutenkin! Temptalian arvostelut eivät olleet näistä kummastakaan kovin hääppöiset, mutten antanut sen häiritä.

Guerlain Happy Glow Meteorites Blush on merkin oman kuvauksen mukaan poskipuna ja korostustuote samassa pakkauksessa. Sävy on keskivaalea pinkki, ja mukana on pientä, hopeista hohtoa. Olen Temptalian kanssa samaa mieltä siitä että tämä on ehdottomasti parempi kalpeammalle iholle, sillä sävy on sen verran vaalea ja hento ettei se näy kovin hyvin kalmoa tummemmalla iholla. Tällä on hyvin hankala saada tehtyä poskipunaövereitä! Hennosta sävystä huolimatta poskipunaa on helppo kerrostaa kasvoille, mutta sävystä ei tule kerrostuksenkaan kanssa liian intensiivistä. Poskipuna tuo kasvoille sävyn lisäksi kevyttä hohdetta, mutta se ei vastaa korostuspuuteria. Jos tavoitteena ei kuitenkaan ole sokaiseva hohde, tämä riittää hyvin.

Tässä vielä kuva poskipunasta in action!

Myönnän ostaneeni Happy Glow -meteoriitit pääasiassa pakkauksen takia. Se on SIEVÄ. Ihana. Upea! Ei ihan niin upea kuin edeltäjänsä, mutta ihana silti. Meteoriitit on mulle keräilykohde, ja mun kokoelma olisi ollut surullisen vajaa ilman tätä kaunotarta.

Happy Glow -meteoriitit eivät omalla kohdallani tuo juuri värikorjausta tai sävyä iholle (kuten muut omistamani meteoriitit) mutta ne jättävät iholle kauniin, kevyen hohteen ja häivyttävät ihon pieniä virheitä kevyesti. Olen käyttänyt näitä ihan koko kasvoilla meikin lopuksi, ja tykkään! Tykkään kovasti. Meikki tuntuu aina vähän ihanammalta jos sen viimeistelee meteoriiteilla.

Katsokaa nyt näitä kahta. Crazy Guerlain lady kiittää ja kuittaa. Happy Glow -kokoelman tuotteita löytynee vielä Sokoksilta ja Stockmannilta! Kokoelmameteoriiteilla on hintaa huimaavat 86,50€, ja poskipunalla 62,50€.

Onko jonkun merkin kevätkokoelma saanut teidät villiintymään täysin?

6 Comments

  • ilona ilona

   Niin on! ?

 1. Lullah Lullah

  Mä vaan en oo ymmärtäny meteoriittien suosiota. Oon kauan hiplaillu niitä kaupassa, mutta mun mielestä ne on vaan jauhoset ja väärin hohtavat. Se meteorites meikkivoide on ihana ja L’Or meikinpohjustajaa haluaisin päästä kokeilee in action, mutta helmet vaan ei.

  • ilona ilona

   Meteoriitit on kyllä aika joko tai-tuote! Niistä joko pitää todella paljon, tai sit ei ollenkaan. Se meteorites-meikkivoide on kyllä ihana! Käytin L’Oria vuosia sitten pullollisen, mutten silloin päässyt siihen kiinni. Olin silloin kyllä vasta vähän yli 20-vuotias, joten sen teho ei välttämättä päässyt esille parhaalla mahdollisella tavalla. Mäkin haluaisin kokeilla sitä uudemman kerran!

 2. Noi pallerot polttelee, koska olen kerännyt viime aikoina kaikki ilmestyneet. ?

  • ilona ilona

   :DDD

Vastaa