Skip to content

Guerlain Gloss D’Enfer La Petite robe noire

Kerroin jo hyvän aikaa sitten vierailustani Guerlainin meikkipisteelle Helsingin Stockmannilla täällä ja täällä. Ostin kyseisellä kerralla yhden tuotteen itselleni (ja palasin myöhemmin tekemään isompaa tuhoa lompakolle… Vieläkin on muutama tuote listalla jotka on vain ihan pakko saada!), uuden sävyn Gloss D’Enfer-huulikiillosta. Minulta löytyi jo ennestään yksi sävy, joten osasin odottaa laatua-tämä kuitenkin osoittautui vielä paremmaksi kuin olin toivonut! Lisäksi kiillon nimen viittaus merkin tunnettuun tuoksuun oli mielestäni aivan älyttömän hauska. Hulluilla on halvat huvit ja silleen, eikös se niin mennyt?

Kokoelmistani löytyy tällä hetkellä kolme Gloss D’Enfer-kiiltoa, ja niissä kaikissa on maltillisesti shimmeriä. Sen verran, että kimallus näkyy kiillon tuubissa, mutta niin että se kuitenkin häviää huulille kauniisti eikä tee diskopalloefektiä. Gloss D’Enfer-kiillot ovat niitä juuri sopivan tahmeita kiiltoja, jotka pysyvät huulilla hyvin mutteivät kuitenkaan liimaa huulia toisiinsa kiinni. Koostumus on sopivan notkeaa ja helposti levittyvää. Kiillot ovat luonnollisesti hiukan markettitasoa kalliimpia, mutta näitä käyttäessä tulee kyllä selväksi että on maksanut laadusta. Olen ostanut kaksi kiilloistani ihan normaalihintaisena, enkä kadu yhtään.

Kiillot ovat huulilla hiukan läpikuultavia. Väriä jää kyllä huulille, mutta jälki on kauniin luonnollista. Kiiltoja voi kuitenkin kerrostaa jonkin verran jotta väriä saa enemmän esille. Itse olen kuitenkin lisäväriä kaivatessani turvannut samansävyiseen huulipunaan.

La Petite Robe Noire on sävyltään kaunis vanhahtava roosa, joka on tuntuu sopivan minkä tahansa meikin pariksi. Kuten jo aiemmin sanoin, kiillosta löytyy shimmeriä, mutta varsin maltillisesti.

Pakkaus on tyypillistä Guerlainia. Pidän Gloss D’Enfer-kiiltojen ulkoasusta suunnattomasti, sillä vaikka niissä on Guerlainille ominainen ripaus luksusta, ovat ne silti hillittyjä. Jokin pakkauksen muotoilussa tuo mieleen yhden suosikkityylisuunnistani, Art Decon. Pakkohan tästä on jo sen takia pitää!


Shimmer!

La Petite Robe Noire on ehtinyt vilahdella jo jonkin verran meikkikuvissakin, mutta tässä on siitä vielä hiukan runsaammin levitettynä swatch-kuva myös huulilla.

Loppuun laitan vielä muutaman jo blogissa näkyneen kuvan, joissa La Petite Robe Noire näkyy huulilla! 


Onko teillä kokemusta Gloss D’Enfer-kiilloista? Näistä on tullut ehdottomia suosikkejani huulikiiltojen puolella! Mitä muuten pidätte La Petite Robe Noiren sävystä, viehättääkö vanha roosa?

10 Comments

 1. Mun on häpeäkseni tunnustettava, että en omista yhtään Guerlainin kiiltoa, mutta ajattelin korjata erheeni ja ostaa sen kausisävyn, jos sitä vielä jostain löytyy. Mun Guerlain shoppailua haittaa muutenkin kovasti se, että täällä ei myydä merkkiä ollenkaan, on mentävä Tre tai Hki saadaakseen. *murinaa*

  • Mutta sullahan on erinomainen tilaisuus käydä Guerlain-ostoksilla ensi viikolla! ;D Se kokoelmasävy on kyllä I-H-A-N-A, suosittelen lämpimästi!

 2. Tulee hieman mieleen Maybelline Color sensational lipstick Galactic mauve. Hieno kiilto!

  • Olet aivan oikeassa! Kävin kaivamassa Galactic mauven jemmasta ja vertasin, aika hyvin mätsäsi!

 3. Pari Guerlainin huulikiiltoa löytyy, ja ovat kyllä ihania 🙂 Kyllä sulle tuo vanha roosa sopii!

  • Jee! Nää Guerlainit on kyllä ihan parhautta!

 4. Ooh, onpa tosiaan kaunis sävy!

  • Niin kyllä on! Siinä on jotenkin kaikki kohdallaan!

 5. Ihana sävy, tuo sopii varmasti monelle. Huulikiiltofriikkinä kiinnostuin kyllä näistä, vaikkakin hinta on reilusti kipurajani yli. Josko aletiskiltä joskus löytyisi.. :p

  • Kannattaa käydä kurkkimassa! Tai sitten hyödyntää kaikki mahdolliset alekamppanjat. 😀 Nää kiillot on kieltämättä hintavia, mutta oon venytellyt omaa opiskelijabudjettiani näitä varten ja on kyllä kannattanut!

Vastaa