Skip to content

Guerlain 502 Coup De Foudre

Guerlainin Coup De Foudre on alesaalis,joka jäi minulta melkein saamatta. Tutkin sitä heti alennusmyyntien alettua,ja päädyin jättämään sen kauppaan. Kotona tajusin tehneeni aivan järkyttävän virheen,ja metsästinkin tätä hulluna heti kaupoille päästyäni.Ehdin jo luopua toivosta,sillä ihanuutta ei näkynyt enää missään. Sitten tajusin että Jumbossa on Stockmannin lisäksi Stockmann Beauty,ja rynnistin sinne kiireellä-ja sain kuin sainkin viimeisen myynnissä olleen ihanuuden. Näin pöydällä olleen testeripaletin jo pitkältä kun olin kävelemässä liikettä päin,ja palettia kohti kiirehtiessäni kiittelin älynväläystäni ja hyvää näköä,sillä alepöydän ääressä oli muitakin tätä tutkimassa. En onneksi tönäissyt ketään kumoon…


Tämän paletin värit ovat IHANIA! Levittyvät ja kerrostuvat upeasti,ja paletin korallinen oranssi tuo ihanan lisän muuten suhteellisen normaaleihin väreihin. Pidän myös siitä että paletissa ei ole yhtä vaaleaa ja yhtä tummaa sävyjä,vaan että tumma vihreä ja harmaa ovat suhteellisen samanvaloisia,kuin myös oranssi ja vaaleanvihreä. 

Olen tehnyt muutamia kokeilumeikkejä paletilla,ja hyvältä vaikuttaa!


Tässä käytin paletin kaikkia sävyjä.

Tässä molempia vihreitä ja harmaata,painottuen tummaan vihreään.

Tässä samat värit kuin edellä,mutta vaaleaa vihreää on eniten.

Tässä käytin kaikkia muita paitsi vaaleaa vihreää-vaikka varjostus on tehty aivan samoilla väreillä ja tavalla,tekee oranssi tästä aivan erinäköisen!

Onneksi sain tämän ihanuuden itselleni! En edelleenkään ymmärrä miksi jätin tämän ensimmäisellä kerralla ostamatta… Ihanuus nimittäin on osoittautunut todella monipuoliseksi ja käyttökelpoiseksi. Jos siis törmäät tähän alennusmyynneissä,älä epäröi! Luulenpa että vaalealla vihreällä ja harmaalla saa aikaiseksi neutraaliakin meikkiä…

I found Coup De Foudre from the sales! First time I saw it I actually left it at the store. When I got home I understood that I had made a terrible mistake,and next time I got to the shops I rushed to search for this treasure. Luckily I was able to find it,because it’s absolutely wonderful.

8 Comments

  1. Kivoja tällaiset kokoelmat, joissa on tehty erilaisia meikkejä samalla paletilla. 🙂 Täytyy kokeilla saisinko Clarinsin Forestilla saman suuntaisia meikkejä aikaan, siinä on mun mielestä jotain samaa kuin tuossa Guerlainissa. Tuo oranssi on aivan lumoava sävy.

    • Kannattaa kokeilla! 😀 Tällä oli kiva tehdä erilaisia meikkejä-kun värit on jollain tavalla rajattu on pakko keksiä jotain uutta 😀

  2. Tosi ihana vähän erilaisempi paletti!

    • Niin on! Siinä on samaan aikaan jotain tuttua ja virkistävän uutta ja erilaista!

  3. Tämä kokoelma ei aiheuttanut minussa lainkaan wow-efektiä vaikka tunnetusti tykkään vihreästä silmämeikissä. En oikein osaa sanoa miksi suhtaudun siihen niin nuivasti sillä tavallisesti vihreä kausikokoelma saa minut pomppimaan spontaanisti innostuksesta. Mulle kausikokoelmien helmet 2013 olivat Estee Lauderin kevät- ja kesäkokoelmat.

    • Mäkään en aluksi lämmennyt tälle,mutta käänsin sitten kelkkani 😀 mua ei taad EL:n paletit innostaneet yhtään! Katselin niitä pitkään kaupassa,mutta ei vaan ollu mun juttu.

  4. Löysin tämän sun blogisi vasta ja nyt jo pidän tätä ihan ykkösenä! 😀 Aivan upeita luomivärimeikkejä sulla! 🙂

Vastaa