Skip to content

Guerlain 500 Les Ombres Turandot

Ensimmäinen kunnollinen alesaaliini oli Guerlainin 2012 joulukokoelman paletti Les Ombres Turandot. (Jos hyvin käy,ei tämä jää viimeiseksi kesän Guerlain-paletiksi,sillä isken tänään uudestaan alennusmyynteihin) Les Ombres Turandot pisti silmään lämpimällä sävymaailmallaan,ja hetken pohdinnan jälkeen olinkin jo kiikuttanut sen kassalle. Ruskeita luomivärejä minulta löytyy vaikka kuinka,mutta ei juuri näissä sävyissä joten koin ostokseni oikeutetuksi. Samalla pöydällä oli hopeanharmaa Diorviisikkokin,mutta sitä en kokenut samanlailla uniikiksi kuin Turandotia.

Kuten sanoin,paletin sävyt ovat lämpimiä. Kuva vääristää niitä hiukan,joten kuvitelkaa jokainen sävy hiukan lämpimämmäksi.

Värit ovat aluksi hiukan läpikuultavia,mutta kerrostuvat ja häivyttyvät hyvin. Toisin sanottuna tämän kanssa voi hyvin mokata ilman että lopputulos on tuhoontuomittu-onnistuin itse säheltämään muutaman kerran,ja oli ilo huomata että vaikka väreistä löytyy pigmenttiä ja ne pysyvät iholla hyvin,eivät pienet virheliikkeet liimaudu välittömästi ihoon kiinni.

Tein paletilla pikaisesti muutaman testimeikin-toisessa käytin kaikkia neljää sävyä,ja toisesta jätin tummimman,tuon logolla varustetun,pois.

Tässä on kaikkia värejä…

…Ja tästä on jätetty tummin väri pois.Ero on huomattavasti selvempi kun meikit näkyvät samassa kuvassa.


Osasin odottaa Guerlainilta laatua,sillä viime kesän aleista mukaan tarttui Les Ombres de Nuit-paletti. Tämä on samaa laatua,ja yhtä miellyttävä käyttää. Les Ombres Turandot on hyvin syksynsävyinen,ja saa minut kaipaamaan lempivuodenaikaani! Vaikka juhlinkin syntymäpäiviäni kesällä (tarkemmin sanottuna tänään) olen silti ollut aina syysihminen. Tätä palettia aion käytellä helpottamaan syysikävää kesähelteillä. (syysikävä?Voiko niin sanoa?)

Olen todella tyytyväinen Les Ombres Turandotiin. En kaipaa siihen oikeastaan mitään lisää-paletin sävyt ovat tarpeeksi monipuolisia,ja luulisin että kosteana tummimpia sävyjä voisi käyttää myös rajauksena. Sini-tai vihreäsilmäisille tämä paletti on täydellinen,sillä lämpimät ruskeat korostavat silmien väriä entisestään.

Molemmissa meikeissä käytin:

-UDEPP
-Guerlain Les Ombres Turandot
-Yves Rocher kulmakynä,02
-Lumene brow wax
-Yves Rocher lash plumping mascara


I found Guerlains Les Ombres Turandot-palette on sale,and I just had to have it. I love the warm brown shades it contains! 

8 Comments

 1. Onpa aika siisti paletti! Etenkin tuo luumuisa(?) sävy näyttää superhoukuttelevalta. Ja oonko jo sanonut, että sulla on ihan huikeat silmät!

  • Luumuisa on oikea sana! Se on sellaisen punertavan luumun värinen. Heh,kiitos! Ne on mun lemppariasia itsessäni 😀

 2. Anonymous Anonymous

  Onpa huikean kaunis paletti. Niin ja paljon onnea synttärisankarille! 🙂

  • Kiitos paljon! 🙂

 3. Kaunis meikki ja vielä kauniimpi tytsy! Onnea sankarittarelle!

  • Kiitos! 😀 Sankaritar pisti synttärien kunniaksi rahaa menemään kosmealeissa…

 4. Okei, eli tämä Turandot olikin se ostamasi joulukokoelman Guerlain-paletti. Ensin ajattelin sitä Liu-yhdistelmäpalettia, kun näin sen itse Stockan alessa.

  Ihanan pehmeän meikin olet Turandotilla tehnyt, tosi kaunis. Vihreäsilmäisenä ostaisin paletin nyt varmaan itsekin jos sitä jossakin vielä näkyisi. 🙂

  • Juu,tämä se on!Katsoin sitä Liu-yhdistelmääkin,mutta se ei niin napannut.

   Kiitos! Suosittelen tätä kyllä lämpimästi jos jostain vielä löytyy. Vantaalla Jumbossa ainakin oli,keskustan tilanteesta en tiedä…

Vastaa