Skip to content

Girl on fire + the Truth

Testailin uusia Ecotools-siveltimiäni tekemällä viimeisimmästä Shiro Cosmetics-tilauksestani löytyneillä väreillä pikaisen testimeikin. Käyttöön valikoituivat sen enempää yhteensopivuutta miettimättä oranssi Girl on fire ja valkoinen The Truth. 

Tämä on niitä meikkejä joista tulee vahingossa paljon parempia kuin alun perun luuli. Olin lopputuloksesta aivan riemuissani! 

The Truth on hyvä perusvalkoinen sävy,ja aion hankkia sen täysikokoisena. Girl on fire on kuitenkin todellinen löytö! Väri on aivan upea,ja kerrostui kauniisti siistiksi varjostukseksi. Olin todella tyytyväinen värien yhdistelmään ja siihen miten kauniisti ne toisiinsa sekoittuivat. Yritän kokeilla tilauksen muitakin värejä näin-valitsen sattumanvaraisesti kaksi ja yritän pärjätä niillä. Lopputulos on joko aivan täydellinen tai aivan kamala-tällä kertaa onneksi vaihtoehdoista ensimmäinen. Vaikka meikissä on käytetty kirkasta oranssia,ei se silti ole omaan silmääni liian kirkas tai räikeä,ja voisin hyvin mennä näin vaikka töihin. Rajauksella tähän saisi enemmän särmää,mutta itse pidän tästä enemmän näin!

I randomly mashed two shades from my latest Shiro-order together,and this is the result. I really like it! The Truth is a beautiful creamy white,and I will buy a full-sized one. Girl on fire is pure perfection-I love it! I was able to build it up to do the shades. 

2 Comments

  1. No onpa kyllä kaunis!

    Niin kiva, kun aina demonstroit näitä Shiroja, niin itsekin tulee tartuttua niihin ahkerammin 🙂 On niissä kuitenkin hitusen enemmän vaivaa kun tavallisten luomiväripalettien käytössä.
    En malta oottaa, että se Glitter Glue saapuu, sitten voi taas käydä kaikki läpi ja katsoa mitä niistä irtoaa!

    • Hih,kiitos! Oon ollut itsekin Shirojen ja muiden ihanuuksien suhteen vähän laiska,oon yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni 😀

Vastaa