Skip to content

Geek Chic Cosmetics Auryn-my picks

Geek Chic Cosmetics julkaisi jokin aika sitten uuden, Päättymättömään tarinaan perustuvan Auryn-kokoelman,ja jotainhan siitä minunkin oli saatava. Tarkemmin kokoelmaa tutkittuani päädyin tilaamaan väreistä vain kaksi,vaikka kokoelmassa värejä oli kuusi. Loput eivät vain napanneet. Tilaukseen meni myös Superneutrals-kokoelmasta Angel of Thursday. 

Tilauksen mukana tullut ilmainen näyte sattui olemaan Angel of Thursday-täysikokoisen purkin omistajana en tee sillä mitään,joten kiertoon menee. 

Angel of Thursday on harmahtava,hiukan kiiltävä taupe. Pikaisen testin perusteella ihan täydellinen arkisävy.

Luck Dragon on ihana,kimaltava vaaleanpunainen vaaleansinisellä duochrome-efektillä ja glitterillä. Tämä oli todellinen yllättäjä,ja ehdottomasti paras asia koko tilauksessa!


Wolf of the Nothing on tumma sinivihreänharmaa (mikä sanahirviö) ja vaihtaa omaan silmääni väriä hiukan sen mukaan miten valo siihen osuu. Kimaltaa yhtä upeasti kuin Luck Dragon! 

Koin luonnollisesti tarpeelliseksi tunkea välittömästi Auryn-värejä silmiini,joten tässä lopputulos!


Kuvat eivät kyllä tee värien kimallukselle oikeutta! Pohjaksi nämä tosin vaativat Pixie Epoxyn,muuten Luck Dragonin duochrome tai kummankaan kimallus ja glitter eivät näy. Saatan seuraavalla käyttökerralla sekoitella näitä kahta ennen luomelle levittämistä,sillä lopputulos saattaisi olla upea. Onneksi purkeissa on reilusti tavaraa,ettei pieni hävikki haittaa vaikka kokeiluni menisi pieleen…

Käytin:
-UDEPP
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Geek Chic Cosmetics Luck Dragon
-Geek Chic Cosmetics Wolf of the Nothing
-Yves Rocher kulmakynä,02
-Lumene Brow wax
-Yves Rocher Lash Plumping mascara

Here are my picks of Geek Chic Cosmetics’ Auryn-collection. Both are lovely,but I really love Luck Dragon because of the duochrome-effect! Both need a sticky base though. 

Vastaa