Skip to content

Garnier Micellar Cleansing Water

Löysin misellivesien riemun joskus vuodenvaihteessa Cattierin miselliveden ansiosta, ja nyt kesällä innostuin niistä oikein toden teolla. Käytin Cattierin version loppuun jo hyvän aikaa sitten, ja aloin etsiä sille välittömästi korvaajaa. Cattieria en kuitenkaan halunnut ostaa uudestaan, sillä vaikka tuote oli kyllä todella hyvä ja tehokas, en pitänyt sen tuoksusta. En yhtään. Tuoksu ei sinänsä ole paha- se ei vaan ole mieleeni. 

Lähdin siis etsimään Cattierin versiolle korviketta ihan markettipuolelta. Vaatimuksena oli lähinnä kevyt meikinpoisto, hellävaraisuus, helppo saatavuus ja kohtuuedullinen hinta. Harkitsin Bioderman miselliveden tilaamista, mutta halusin seuraavan testikappaleeni olevan hiukan helpommin saatavilla. Bioderma sai siis toistaiseksi jäädä, vaikka olenkin kuullut siitä pelkkää hyvää. 
IMG_8032
Valintani kohdistui lopulta hiukan Bioderman pulloa muistuttavaan puteliin pakattuun Garnierin miselliveteen. Micellar Cleansing Water on suhteellisen uusi lisä Garnierin ihonpuhdistuslinjaan, ja se lupaa poistaa iholtameikin, epäpuhtaudet ja muun turhan hellävaraisesti ja helposti. Hajusteettoman miselliveden pitäisi sopia kasvojen lisäksi myös silmille ja huulille. Hintaa putelilla oli alle kymmenen euroa, joten se osui asettamaani kohtuuedullinen- hintakategoriaan mainiosti.


IDmiselli
Otin miselliveden aluksi käyttöön kasvojenpuhdistuksen viimeisenä tuotteena. Poistan yleensä meikin öljypohjaisella tuotteella, sitten ihon puhdistusgeelillä ja lopuksi pyyhin kasvot vielä misellivedellä. Garnierin versio oli tähän käyttötarkoitukseen ihan toimiva ja sopiva. Koska misellivesi vaikutti hellävaraiselta, uskalsin kokeilla sitä myös silmille. Silmäluomeni rasvoittuvat todella helposti, joten kaikki lisä niiden puhdistukseen on tervetullutta. Garnierin misellivesi sopikin tähän käyttötarkoitukseen erinomaisesti, joten aloin vähitellen testailla sitä myös sellaisenaan silmämeikin poistoon. 


IMG_8037
Micellar Cleansing Water sopi siihenkin aika lailla täydellisesti. Täysin vedenpitävää ripsiväriä se ei saa poistettua, mutta muuten varsin kestävän silmämeikin kyllä. Micellar Cleansing Water ei ole ärsyttänyt silmiäni, vaikken olisi huuhdellut silmiä meikinpoiston jälkeen. Yleensä kaikki ”huuhtelua ei tarvita”-tuotteet ärsyttävät silmiäni, ja todella vaativat sen huuhtelun. Tämän kanssa siitä ei ole tarvinnut huolehtia. 

Kun olin todennut että Micellar Cleansing Water poistaa silmämeikin kunnialla, päätin kokeilla poistaako se myös kasvomeikin. Kasvomeikkini on yleensä silmämeikkiänikin pysyvämpää laatua- rasvoittuva iho ja silleen. Sain suureksi riemukseni todeta että misellivedellä lähti varsin kevyesti kestävinkin meikki. Muutamalla vanulapulla koko naama on nopeasti puhdas, eikä huuhtelua todella tarvita. Jaksan kyllä pestä meikkini iltaisin ilman sen suurempia kärvistelyä, mutta joinakin iltoina purnukoihin tarttuminen ei iiihan hirveästi houkuttele kun sänky kutsuu niin kovasti. Nykyään turvaan sellaisina iltoina miselliveteen- meikki ja epäpuhtaudet häviävät kasvoilta minuuteissa. Misellivesi ei kuitenkaan riitä sellaisenaan ihan jokapäiväiseksi puhdistukseksi omalle rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholleni, joten pidän huolen siitä että iltoja joina käytän pelkästään sitä ei ole peräkkäin useampia. Micellar Cleansing Waterista tuli kuitenkin lähes välittömästi vakituinen aamuputsari- sillä pyyhin aamuisin kasvojen lisäksi myös silmäni (edelleen, rasvoittuvat silmäluomet ja niin edelleen). 


IMG_8041
Micellar Cleansing Waterista tuli luottotuote myös meikatessani. Sillä puhdistan mahdollisesti varisseet silmämeikit, swatchit käsistäni ja muutenkin kaikki ylimääräiset meikit mitä naamalle sattuu tulemaan. 

Micellar Cleansing Water on melkeinpä HG-kamaa, ja tuntuukin siksi oudolta että siitä kirjoittaminen on niin hankalaa. Tekstiä ei vain meinaa tulla. Näin on käynyt ennenkin todella, todella hyvien tuotteiden kanssa-haluaisin vain sanoa että tämä on hyvä, tämä on ihan parasta, siinä se. En keksi tästä oikein mitään pahaa sanottavaa- hinta-laatusuhde on loistava, tällä lähtee kestäväkin meikki, iso pullo riittää älyttömän pitkäksi aikaa ja tämä sopii herkällekkin iholle ja silmille. Hajusteettomuus on iso plussa, varsinkin Cattierin tuoksun jälkeen. Kun tämä jättipullo joskus loppuu, tulen varmasti ostamaan uuden. Minun on pitänyt päivitellä HG-listani jo pidemmän aikaa-kunhan saan sen aikaiseksi, tämä tulee olemaan siellä. 

Mitä pidätte misellivesistä? Oletteko kokeilleet? Minulla meni hetki ennen kuin tykästyin, mutta nyt en halua olla ilman. Saatan itse asiassa ostaa toisen pullon meikkipöydälleni, jotta toinen voi olla aina kylpyhuoneessa. 

Mitkä muuten ovat teidän suosikkimerkkejänne misellivesien suhteen? Olisi kiva kuulla suosituksia!

21 Comments

 1. Tätä Garnieria ei voi ylistää tarpeeksi – meikit lähtee, naama puhdistuu ja mikään kohta ei kirvele! Itse käytän tätä meikinpoistoon iltaisin ja aamuisin naamanpuhdistukseen yön jäljiltä. Ihoni on tällä hetkellä herkkä ja paikoittain erittäin kuiva, joten tämä on täydellinen viemään yön epäpuhtaudet pois ja valmistamaan ihon tulevia tuotteita varten. Tätä ei vaan voi kehua tarpeeksi!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Oikeassa olet, tätä ei vaan voi kehua tarpeeksi! Ihan huippukamaa. Oma pullo tyhjenee sen verran uhkaavaa tahtia että pitää kohtapuoliin hakea varakappale. Kestäisi varmaan pidempään jos en putsaisi tällä käsistä ja ties mistä kaikkia meikkiswatcheja, mutta kun tää toimii, niin miksi käyttää jotain muuta. 😀

 2. Löysin itsekin tämän Garnierin miselliveden kesällä ja olen tykännyt ihan yhtä paljon kuin sinäkin! Ostin putelin vielä jostain Sokoksen alesta ihan naurettavan halvalla. Minä käytän tätä aina iltaisin ennen varsinaista puhdistusta. Eli ensin putsaan silmämeikit erillisellä tuotteella, sen jälkeen kasvot ja vielä viimeisetkin silmämeikin rippeet tällä misellivedellä ja lopuksi vielä puhdistusvaahto+kasvovesi. Kyllä tulee puhdasta! Tämä on lisäksi tosi näppärä tuote silmämeikistä poskille varisseiden luomivärien poispyyhkimiseen ja lisäksi laiskana meikkisiveltimien pesijänä olen nykyisin pyyhkäissyt tällä aina luomivärisiveltimetkin puhtaaksi meikkaamisen jälkeen. Huippuhyvä tuote kerrassaan! 🙂

  • Oi, miten kiva kuulla! Tuota sivellinkikkaa en ole kokeillut- pitääkin testata! Muuten kyllä käytät tätä aivan samalla tavalla kuin minäkin, ja samalla systeemillä kyllä pysyy mullakin naama ihan huippukunnossa!

 3. Mulla on Lorkun miselli vesi ja tämä lähtee sen loppumisen jälkeen testiin. Olen tykästynyt tuotteeseen ja sopii kans niin hyvin aamupuhdistukseen tällä finniarmeijanaamalla.
  Kiitos siis tuotteet esittelystä, mä ainakin ostan 🙂

  • Hehee, kävin heti eilen ostamassa tätä. Joskin vähän vahingon kautta. Oli meinaan tarjouksessa Sokoksen 3+1 päivillä 🙂 Nyt testiin :):):)

  • Jeee! Hyvä että hait, oon aika varma että tuut tykästymään tähän! 😀 Jään odottamaan että ehdit testailla, kerro sitten mitä tykkäsit ^^

 4. Kati Kati

  Mulla on sitä Bioderman vettä, mutta kun se loppuu, ostan varmaan tämän Garnierin testiin.

  Misellivettä käytän suht harvoin. Silloin tällöin puhdistan sillä meikit tai käytän kaksoispuhdistuksessa öljyputsarin jälkeen. Meikittömän päivän iltana sillä on kätevä pyyhkäistä kasvot, jos ei jaksa vesipesulle alkaa (ja joinain aamunakin ennen meikkausta). Reissussa tämä on ihan ehdoton, kun voi puhdistaa meikit sekä kasvoilta että silmistä eikä ole niin riippuvainen veden saannista 🙂

  • Mietin kanssa että misellivesi voisi olla aika ässä tuote reissussa. Mulla on pieni viikonloppujuttu tiedossa vielä tämän vuoden aikana- vähän mietin että josko pärjäisin pelkästään tällä!

 5. Minäkin tulen ylistämään tätä! Garnierin misellivesi on ainut kokeilemani ja tulen ostamaan tätä uudestaankin. Käytän puhdistuksen kakkosvaiheessa ja putsaan tällä silmämeikitkin 🙂 mun iho on silminnähden puhtaampi ja epäpuhtauksia on vähemmän sen jälkeen kun otin tämän käyttöön. Sitäpaitsi tämä on riittoisaa; käytän joka päivä mutta pullo vaan kestää. Arvioin kestävyydeksi 3,5-4 kk.

  • Hehheh, tervetuloa kuoroon! 😀 Tän kestoikä on kyllä ihan huippua. Mä oon lätrännyt tän kanssa ihan tuhottomasti, kun oon käyttänyt tätä melkeinpä kaikkeen, mutta peruskäytössä tää kestää kyllä varmasti ton sun arvion verran! Vähintään!

 6. Tää on vaan niin hyvä! Viimeistään tokalla pyyhinnällä saa mulla tujunkin meikin pois eikä ärsytä silmiä.

  • Jep, tää on vaan niin hyvä! ^^ Parasta, ihan vaan parasta.

 7. Tätä en ole kokeillut, mutta suosittelen myös Eucerinin puhdistusvettä. En tosin käytä sitä kovin usein, mutta joskus olen ihmetellyt, miksi ihoni (rasvoittuva, mutta mineraalimeikkien takia ei onneksi enää yleensä epäpuhdas) näyttää jotenkin paremmalta joinakin aamuina. Ne aamut sattuvat vain olemaan niitä, kun en edellisenä iltana jaksanut puhdistaa ihoa paremmin ja pyyhin vain kasvot puhdistusvedellä, meikkeineen päivineen. Jostain syystä en tule käyttäneeksi sitä päivittäin, ehkä siksi, että se vesipesu vain tuntuu raikkaammalta. Lisäksi itselläni jää muuten helposti ripsirajaan meikkiä, jonka vain vesi saa irrotettua, ehkä.

  Melkein toivon, että tulisi sellainen reissu eteen, jolla pitäisi pärjätä vain tällä, että voisi testata kunnolla. Kotona on jotenkin helpompi vain pestä kasvonsa (paitsi niinä iltoina, kun ei jaksa pestä niitä.) 😀 Yleensä olen ilmeisesti käyttänyt sitä tosiaan vahvemman meikin poistamiseen palattuani jostain iltamenosta, mutta voisin ehkä kuvitella käyttäväni pelkästään tätä päivittäin, kun kasvoilla on ollut ”normaali”, (minulle) kevyempi päivämeikki.

  • Nyt sitten vaan testaamaan sitä misellivettä ihan arkikäytössä! 😀 Veikkaan että jos se on toiminut noin satunnaisella käytöllä, se kyllä toimii varmasti hiukan osana säännöllisempääkin rytmiä! Vesipesu on niin rutiini, että siitä on outoa poiketa, mutta kannattaa ainakin kokeilla!

  • Heh, ei sopisi oikein rutiineihini, tykkään vesipesusta. Suurin syy lienee se, että tämä vaatii kuitenkin sen vanulapun pyyhkimiseen ja tuntuu tuhlaukselta käyttää niitä joka päivä. (Vaikka mulla onkin sellaisia tavallista isompia, pärjää varsin hyvin yhdellä.) Ja ripsien välistä en saa millään vanulapulla kaikkea poistettua.

   Mutta kun kerran sinulla on rasvainen iho kuten minullakin, niin kokeiltuani Garnierin vettä (3+1-päivien ostos) suosittelen vielä vahvemmin tuota Eucerinia. Tällä puhdistettuani kaipaan vielä vähän jotain puhdistusta iholle, kevyttä vesipesua tai kasvovettä, mutta Eucerinin jälkeen en, iho jää raikkaaksi jo silläkin.

   Mutta huomasin tuossa, että olet arvioinut vain Idunin meikkejä ja niitäkin vastikään. Oletko koskaan testannut mineraalipohjaa pidempään? Itse nimittäin sain niistä suuren avun, eikä finnejä tule enää niin helposti. (Ikää on jo sinua enemmän ja finnejä oli yli kolmikymppiseksi.) Nyt kun olen käyttänyt taas tavallisia meikkipohjia (tai en mitään), niin joudun välillä ottamaan mineraalit esiin ja käyttämään niitä taas pari päivää, jotta iho kirkastuu, ja saatan joskus laittaa jopa yöksikin puuteria hoitamaan yksittäistä näppyä. (Se on se sinkki kai…) Eihän se kaikilla toimi, mutta kaverini raportoi, että hänellä oli käynyt samoin. Kaikenlaisia hoitoja olin jo kokeillut, enkä enää uskonut mihinkään, mutta niin vain kävi.

  • Kiitos vinkistä, pitää pistää tuo Eucerin korvan taakse!

   Käytin todella pitkään Lily Lolon pohjia, eikä ainakaan sillä ollut suurempaa vaikutusta ihoni kuntoon. Pitääkin kokeilla vaikka tuota Idunia taas pidempään, jos sillä olisi vaikutusta! Lily Lolo ja Idun taitavat olla ainoita kunnon mineraalipohjia joita olen kokeillut-pitääkin tutkia jos löytäisin jotain uutta kokeiltavaa!

  • No ei se ehkä sitten sinulla niin toimi, harmi. Itse pidän Meow’n Pampered Pussista ehkä eniten. Voihan siinä minunkin kohdalla vaikuttaa vielä jokin muukin, tähtien asento taivaalla tai Cliniquen hoitosarja ym. muut tuotteet, jota myös olen käyttänyt satunnaisesti…

 8. Heh, sattuipa sopivasti – tulin juuri kaupasta sama puteli mukanani. 🙂 Vielä en ole ehtinyt testaamaan, mutta odotukset ovat korkealla. Tätä ennen käytössäni oli Lumenen puhdistusvesi. Alkuun en ymmärtänyt ollenkaan, mihin misellivesien suosio perustuu – Lumenen versio ei irrottanut kestävää meikkiä edes viiden vanulapun voimin! Sitten hoksasinkin jutun juonen ja aloin käyttää tuotetta juurikin aamupesuihin, varisseihin silmämeikkeihin ja meikkivoiteella tuhrittuihin kämmenselkiin. Nyt toiveissa olisikin, että Garnierin versio kykenisi myös naamameikin irrotukseen. 🙂

  Olen silmämeikkaamisessa vielä kohtalaisen urpo, joten kysyisinkin sulta seuraavaa: missä järjestyksessä meikkaat alaluomesi? Tarkoitan tällä silmämeikinpohjustajan, itse silmämeikin, meikkivoiteen ja mahd. peitevoiteen järjestystä. Itse en ole päässyt asiassa vielä jyvälle – tuntuu hassulta tehdä ensin alaluomien silmämeikki, sitten alkaa vasta laittaa meikki- ja peitevoiteita. Tällöin meikkivoidetta tuntuu aina menevän alaluomen meikin päälle, tai rajasta tulee muuten vain tökerö. Meikkivoiteen laittaminen ensin ei oikein passaa, sillä varistelen aina jotain alaluomille. 😀 Kiitos jo etukäteen, jos vastaat!

  • Oi, nyt sitten vaan riemulla testaamaan! Tällä Garnierin versiolla pitäisi kyllä lähteä naamasta ihan kaikki meikit! Mulla on arkimeikissä yleensä naamalla pohjustus, meikkivoide, useampaa peitevoidetta ja kiinnityksessä vielä meikkipuuteri ja väritön puuteri, plus sitten varjostukset, poskipunat sun muut. Ja tällä lähtee kaikki nuo! Nyt vaan toivotaan että toimii myös sulla yhtä hyvin ^^

   Mulle on muodostunut aika hyvä rutiini meikin suhteen. Teen silmämeikin aina ensin (mullakin varisee melkeinpä aina jotain alaluomille ja parhaimmillaan poskille,), mutta vain yläluomille. Laitan siis yläluomelle luomivärit sun muut ensin, sitten teen välissä meikkipohjan. Ensin koko naamalle meikkivoide, sitten peitevoiteet-myös silmänalusille. Pohjustan koko silmän alueen silmämeikinpohjustajalla jo ihan meikin alussa, joten se on jo valmiina pohjalla. Koko naaman puuteroinnin jälkeen meikkaan alaluomen, teen rajaukset ja laitan ripsivärin, ja ihan lopuksi poskipunat sun muut naamalle. Tällä tavalla meikki pysyy siistinä, eikä alaluomelle tule mitään ihmeellisiä rajoja luomivärin ja peitevoiteiden sun muiden välille. 🙂

 9. Huolissaan Huolissaan

  En tarkoita pahalla tai mitään mutta tämä tuote sisältää ainetta joka voi aiheuttaa syöpää, polyaminopropyl biguanide. Viimeinen aine joka putelissa siis lukee. Kannattaa lopettaa tuotteen käyttö heti, tein itse myös samoin.

Vastaa