Skip to content

Fyrinnae Peppermint Vodka meets Fireside interlude

Innostuin testailemaan sunnuntaina uusia Fyrinnae-värejäni, ja päädyin yhdistämään Peppermint vodkan ja Fireside interlude. Lopputulos oli todella mieleinen, ja sain vielä kunnon kuvatkin luonnonvalossa. Voi sitä riemua! 

Meinasin käyttää meikissä vielä varjostusväriä, mutta kun olin saanut meikin kuvissa näkyvään vaiheeseen pidin siitä sellaisenaan niin paljon, että päätin jättää voimakkaat varjostukset pois. 

Jätin myös Pixie Epoxyn pois, koska värit näyttivät niin kauniilta pelkän UDEPP:n kanssa. Taidan kyllä toistaa saman meikin vielä Pixie Epoxyn kanssa, sillä luulen että sen kanssa molemmista väreistä voisi saada vielä hiukan enemmän irti. Joka tapauksessa, tämä on värikäs ja silti omasta mielestäni kevyt versio punertavasta silmämeikistä- ja pidän tästä ihan älyttömästi! 

Päädyin yhdistämään silmämeikkiin Winter romance-lip lustren ja MACin Fever-poskipunan. Meikkipohjana oli IsaDoran Wake Up Make Up, josta on tulossa tarkempaa juttua lähiaikoina!
Päädyin painelemaan liian kiillon huulilta talouspaperilla. Winter romance ei sinänsä ole mitenkään erityisen kiiltävä (Fyrinnaen lip lustret eivät ole huulikiiltoja) mutta kevyttä kiiltoa siinä silti oli, ja halusin huulista mattapintaiset. 

Testailin muuten tämän meikin kanssa ensimmäistä kertaa alesta ostamaani Clarinsin mineraalipuuteria, jonka käyttöönottoa arkailin hiukan kevyen kimalluksen takia. Onneksi testasin, sillä ihastuin siihen suuresti! Kimalle ei juuri näy kasvoilla, ja puuteri jätti ihon kuulaan ja täydellisen näköiseksi. Innokas testailu jatkuu.

Mitä pidätte kokonaisuudesta? Iskeekö näin lämminsävyinen silmämeikki? Näitä värillisiä kokeiluja pitäisi tehdä useammin! 

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Peppermint vodka
-Fyrinnae Fireside interlude
-Urban Decay Shattered Face case Bleach
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Art Deco lash booster saatu
-Art Deco Angel eyes mascara saatu

Kasvot:

-IsaDora Undercover face primer
-IsaDora Wake Up Make Up 00 Fair
-Clarins Mineral loose powder Transparent light
-MAC Fever blush

Huulet:

-Fyrinnae Winter romance lip lustre

6 Comments

    • Kiitos, niin on! ^^

  1. Todellakin iskee! Todella näyttävä ja kaunis meikki! Ihanan erilainen 🙂

Vastaa