Skip to content

Fyrinnae Boot season-kokeilu

Tämä meikki oli unohtunut ulkoisen kovalevyn uumeniin, ja olisi voinut jäädä kokonaan julkaisematta ellen olisi käynyt ihan muuten vaan läpi meikkikuviani. En oikeastaan ymmärrä miksi tämä oli unohtunut- Fyrinnaen Boot season on IHANA, ja kuvien meikkikin on ihan kiva. Minulla on etäinen muistikuva siitä että olisin jostain syystä ollut tyytymätön näihin kuviin tai tähän meikkiin, ja siksi jättänyt ne julkaisematta. Nyt en keksi miksi. 

Boot season on yksi parhaimpia viimeaikaisia ostoksiani Fyrinnaelta, ja todella kaunis, suorastaan upea vihreä. Väri peittää hyvin yksinäänkin, ja Pixie Epoxyn kanssa siitä tulee todella intensiivinen. Yhdistin sen Urban Decayn Vice 2-paletin tummanvihreään Poisoniin, jonka levitin ennen Pixie Epoxya- näin Poison jäi tuomaan vain kevyttä varjoa Pixie Epoxyn päälle levitetyn Boot seasonin alle. Hiukan voimakkaammin Poison näkyy luomivaossa, ja kevyessä varjostuksen nostossa kulmaluulla. Kulmaluulle lisäsin hiukan Vice 2n vaaleaa Dope-sävyä. 

Oletteko kokeilleet Boot seasonia? Omistan useita, USEITA vihreitä luomivärejä, enkä koe omistavani kahta samanlaista. Näiden kaikkien joukosta Boot season on silti yksi parhaista!

Silmät:

-UDEPP
-Fyrinnae Boot season
-Urban Decay Vice 2 Poison
-Urban Decay Vice 2 Dope
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Big bold mascara

4 Comments

  1. Se on jännä, miten itsesensuuri joskus puskee niin pienistä asioista, että jälkeenpäin ei edes muista mistä puristi. Syyllistyn samaan. 🙂

    • Itsesensuuri on kyllä jännä! Ehkä tällainen välimatka omiin kuviin tekee välillä hyvää- näkee asiat ihan eri tavalla.

Vastaa