Skip to content

Full Exposure

Nyt ollaan kategoriassa mysteerimeikki. Tai okei, osittain mysteerimeikki- tiedän aivan satavarmasti käyttäneeni silmämeikkiin Smashboxin Full Exposure- luomiväripalettia ja huuliin Guerlainin Kiss Kiss- huulipunaa sävyssä Forever brown. Muusta en sitten tiedäkkään. Jonain kauniina päivänä opin kirjoittamaan nää päivän meikkiin käytetyt jutut ylös. Tai ees ottamaan niistä kuvan, että olis ees jonkinlainen ajatus siitä mitä tuotteita on käytetty!

esaf_lotd_full_exposure_1_

Veikkaan tehneeni meikkipohjan Kat Von D:n ja Lumenen meikkivoiteiden sekoituksella, koska muistan käyttäneeni niitä tosi paljon Smashboxin tilaisuuden aikoihin. Ja muistan tehneeni tän aika pian sen jälkeen. Tästähän saa tosi jännän arvausleikin, mitä Ilona käytti naamassaan?

esaf_lotd_full_exposure_2

Enihuu, tykkäsin tästä meikistä ja näistä kuvista ihan älyttömästi! Tällainen hohtava ja kultainen kevyt smoky on jotenkin tosi mua, ja tolla Smashboxin paletilla se onnistuu aika mainiosti. Tykkään. Kovasti.

esaf_lotd_full_exposure_3

Täytyy kyllä myöntää että messuviikonloppu tuntuu pienenä väsymyksenä edelleen. Tekemistä olisi ihan älyttömästi, mulla on yksi meikki tekemättä (mutta ahahaa se tulee olemaan NIIN HIENO) ja tää kämpän uudelleenjärjestely on edelleen kesken. Ollaan sen osalta jo voiton puolella, mutta kaikkea pientä ja tylsää on edelleen järkättävänä eikä se innosta nyt ollenkaan. Oon keskittynyt paljon suuremmalla mielenkiinnolla messuilta mukaansaatuihin ja ostettuihin juttuihin ja lykännyt kaikkea muuta. Tää tulee kyllä osumaan omaan nilkkaan ja raskaasti, mutta se on huomisen Ilonan murhe. Tän hetken Ilona laskee työpäiviä syyslomaan (ei ole enää monta päivää, ihan itse eilen laskin!)

Mut niin! Sellainen meikki oli tässä postauksessa. Tää lähti rönsyilemään ihan ties minne, ja luulen että on parempi lopettaa kirjoittaminen tältä erää NYT ennen kuin menee ihan tosi levottomaksi.

Mitä piditte meikistä? Kertokaahan hei teidän messuostoksista, ne kiinnostaa muakin! 😀

Pppppsssst, Guerlain-arvonta on suoritettu ja voittajalle ilmoitettu!

Postauksessa mainittu Smashboxin paletti saatu blogin kautta. 

2 Comments

  1. Upea meikki niin kuin aina. 🙂 Messut jäi tällä kertaa väliin, joten lompakko kiitti.

    • ilona ilona

      Kiitos ❤ Haha, lompakko oli varmasti kiitollinen! 😀

Vastaa