Skip to content

Fifteen birds in five fir trees

Seuraavassa meikissä käyttämiäni värejä olen käyttänyt jo aikaisemminkin,mutten samassa kokonaisuudessa. Tässä siis silmämeikki josta löytyy Fifteen birds in five fir trees, A regular bears’ meeting ja There and back again. 

Halusin että meikin pääosassa olisi Fifteen birds in five fir trees,ja että kaksi muuta olisivat lähinnä lisukkeena. Pohjalle laitoin UDEPP:n ja Fyrinnaen Pixie Epoxya,ja koko luomelle tuli Fifteen birds in five fir trees. There and back again on sisänurkassa ja A regular bears’ meeting varjostuksena. Kulmaluulla tuttu ja turvallinen MAC:in Mylar. 

Rakastan tuota FBIFFT:n punaista kimallusta! Aikaisemmin olen yhdistänyt sen Riddles in the dark-väriin,josta tulee lähiaikoina ihan oma meikkinsä. 

There and back again on hyvin kirkas vihreä (Bilbon pyöreän kotioven vihreä) ja levitinkin sen siksi hyvin varovasti. Se tuo kuitenkin kauniisti valoa meikkiin. 

Miltä Hobitti-kokoelma vaikuttaa? Tilasin muutama päivä sitten siitä pari väriä lisää,joten näistä ei vielä päästä eroon!

Vastaa