Skip to content

Femme Fatale Snapvine

Luvassa olisi lisää Femme Fatalen crellypohjaisia glittereitä! Tällä kertaa kynsillä oli turkoosipohjainen, monivärisiä glittereitä täynnä oleva Snapvine. Omani ostin Norwaynailsilta

Snapvine on koostumukseltaan hyvin samankaltainen kuin aiemmin blogissa näkynyt Winter hyacinth, suurin ero on lakan väri ja glittereiden muoto. 

Laitoin kolme kerrosta Snapevinea yhden Essien Grow stronger-kerroksen ja kahden IsaDoran Peel off-kerroksen päälle. Snapevinen varoiteltiin tahraavan ilman huolellista pohjustusta, ja luulin olevani kolmen aluslakkakerroksen jälkeen turvassa- olin valitettavasti väärässä. Jokainen kynsi oli lakkojen poiston jälkeen kevyesti värjäytynyt, eikä kevyt buffaus poistanut kaikkea väriä. Muutaman vaaleammat koristeluideat joutuvat tämän takia odottamaan-ainakin siihen asti että saan buffattua pahimmat jäljet pois. 

Kaiken komeuden päälle laitoin paksun kerroksen Seche viteä, ja se tasoitti suurimmat glittereistä jääneet epätasaisuudet. Muutama isompi hile jätti silti hiukan rosoisuutta.

Snapvine on kaiken kaikkiaan ihana ja uniikki lakka, jos värjäymäriski jätetään pois laskuista. Seuraavan kerran kokeilen useammalla kerroksella tavallista aluslakkaa-jos sillä voisi välttää värjäymät.

Mitä pidätte Snapvinesta? Nappaako tällainen monivärinen glitter-tai indielakat ylipäätään?

4 Comments

  1. Aivan ihana!! Mitä tarkoittaa crelly? 🙂

    • Eikö olekkin? ^^ Crelly on cremelakan ja jellyn yhdistelmä, mun mielestä loistava just giltterpohjiin!

  2. Ihana lakka! Voi olla että joudun laittamaan tän himotuslistalle 😀

    • Loistovalinta, tää on IHANA! :DD

Vastaa