Skip to content

Femme Fatale-saaliit

Femme Fatale julkaisi jokin aika sitten kokoelman uusia luomivärejä. Olisin muutenkin ollut uutuuksista innoissani, mutta intoa lisäsi ennestään se että kokoelman teemana oli mitä mainion sarja, Adventure Time! Uutuuskokoelma kantaa nimeä The Post-Apocalyptic Collection, ja sisältää hillittömän määrän toinen toistaan upeampia luomivärejä. 

Meinasin aluksi tilata ihankaikkivärit for science, mutta totesin sitten etteivät ne kaikki olleet sellaisia jotka minun olisi pitänyt saada heti. Päädyinkin siis rajoittamaan tilaustani vain kahdeksaan minikokoiseen luomiväriin, jotka valitsin huolella jännyysfaktoria mittarina käyttäen. Kannatti- valitsin mielestäni kerrassaan erinomaisia yksilöitä. 

Päädyin siis tilaamaan Scream Songin, Peeblesin, Cosmic Owlin, Wizards only, foolsin, The art of peacockingin, Prismon, Soul Stonen ja Tiny Manticoren. Koska olin lähes fanaattinen tämän kokoelman suhteen, olin tilaamassa niitä sillä sekunnilla kun ne tulivat myyntiin- noin kahdelta yöllä Suomen aikaa. Laitoin herätyskellon soimaan, tilasin luomivärit kuola poskella valuen ja nukahdin uudestaan. En edes ollut aamulla varma olinko tilannut värejä ollenkaan-onneksi tilausvahvistus sähköpostissa varmisti asian. Mitäpä sitä ei superhienojen luomivärien eteen tekisi? Myönnettäköön että hätäilyllä oli myös syynsä- Femme Fatalen sivut ovat tällä hetkellä muuton takia kiinni, ja vain tietty määrä tilauksia ehdittiin lähettää ennen muuttoa. Halusin ehdottomasti että omani olisi noiden tilauksien johdossa, joten rynnin jonon kärkipäähän. Ehe ehe.


Pakko muuten ihmetellä sitä vauhtia millä paketti kulkeutui luokseni- Australiasta loppuviikosta lähetetty paketti oli minun luonani tiistaina seuraavalla viikolla! Hyvin nopeaa toimintaa- arvostan. Pahoittelen muuten hyvin sinertäviä kuvia- kuvasin hyvin hämärässä, ja välillä salaman kanssa saadakseni itse luomivärien värit toistumaan mahdollisimman oikein. Muu tausta sai siis kärsiä- ainakin luomivärit näyttävät oikeahkolta.

Mennäänpäs sitten niihin väreihin. Kolmea olen ehtinyt testaamaan ihan kunnon käytössä, muut odottelevat vielä vuoroaan. Kaikki vaikuttavat ihan käsittämättömän hyvälaatuisilta! Ainoa ohuenoloinen on kirkkaanvioletti glitterpommi Scream Song, joka jättää ilman pohjustajaa iholle vain muutaman glitterhippusen. Onneksi jälki on Pixie Epoxyn kanssa aivan toista.

Nyt en kirjoittele enempää- antaa kuvien puhua puolestaan!

Kiinnostaako jokin väri aivan erityisen paljon? Itse ehdin rakastua palavasti Tiny Manticoreen ja Soul Stoneen- ihan käsittämättömiä sävyjä molemmat! Lähes jokaisessa ostamassani värissä on jonkinlainen shiftauskikka, jonka ansiosta väri kimmeltää täysin toisenvärisenä tietyssä valossa. Näillä tulen leikkimään ja pitkään. 

Onko Adventure Time teille tuttu, herättävätkö nimet muistoja joistain jaksoista? Jos ei, niin mikä väri vaikuttaa kiinnostavimmalta?

14 Comments

  • Niinpä! Monta makeeta jäi vielä tilaamatta- luulen että kun kauppa taas aukeaa, saatan tilata pari lisää :B

 1. Oaaah!! Mä niin odotin, että milloin paljastat nää blogissa, tiesin jo valmiiksi, että pakko olla huikeita. Ja ne on! Meikkikuvia heti! (lisää huutomerkkejä, anyone?)

  • Hahaa, ihanaa että joku muukin on näistä näin innoissaan! 😀 Meikkikuvia on yhdet jemmassa, lisää tulossa. :B Nää on kyllä kaiken valvomisen ja jännittämisen arvoisia :B

 2. WAU!!! ihania kimalteita! Mitä noiden pohjalle laitat? Pixie epoksia vai?

  • Nää kyllä kimaltaa ihan käsittämättömällä tavalla! Ja juu, Pixie Epoxya olen käyttänyt näiden alla. Muutama sävy pärjää ihan peruspohjustajan kanssa, mutta periaatteessa kaikki näyttävät parhaimmalta juuri PE:n kanssa!

 3. Itselleni heti ihastusta aiheuttivat Wizards only, fools ja Scream Song!

  • Eli samat kuin mulla kun availin purkkeja ensimmäisen kerran! 😀

  • Peebles on aika nami!!

 4. Kääk, aivan ihania kaikki! 😀

  • Niin on!!! 😀 Multa meinasi karata käsistä ja pahasti! 😀

 5. Anonymous Anonymous

  *kuolaa valuu näppikselle* Swatcheja näistä äkkiäää, tahtoo nähdä! 😀 Kuinka pitkään kesti tilauksella tulla Suomeen asti? Entä jäikö tullin kynsiin?

  • Nämä tuli Suomeen ihan älyttömän nopeasti, alle viikossa Australiasta! Ei jääneet tulliin, mutta nää pysyi aika hyvin sen tullirajan tuntumissa muutenkin niin siitä ei juuri ollut pelkoa.

Vastaa