Skip to content

Femme Fatale Mushroom cloud

Femme Fatalen lämpötilan mukaan väriä vaihtava Mushroom cloud osui silmiini Norway Nailsin etusivulla, enkä tuon pikaisen vilkaisun jälkeen saanut lakkaa mielestäni. Jätin ostopäätöksen kuitenkin muhimaan muutamaksi päiväksi. Lakka jäi kuitenkin kaivelemaan mieltäni sen verran pahasti, että se oli pakko tilata-ihan jo senkin takia että se tulisi olemaan ensimmäinen thermal-lakkani. 

Mushroom cloud vaihtaa väriä sinivioletista kylmään pinkkiin lämpötilan mukaan. Kylmässä lakka on siniviolettia, lämpimässä pinkkiä. Lakan lumoava shimmer kuultaa molempien värien läpi.  

Mushroom cloud toi varsin nopeasti esille sisäisen lapseni, ja leikin hävettävän paljon vesihanan kanssa kun tämä lakka oli kynsillä. Lakan värin vaihtuminen oli ihan käsittämättömän jännä asia! Väriävaihtava lakka keräsi huomiota myös mieheni syntymäpäiväjuhlissa, ja se oli selvästi myös miespuolisten vieraiden mielestä aivan äärimmäisen jännä. 

Mushroom cloud peitti lähes kahdella kerroksella, mutta laitoin varmuuden vuoksi kolme. Peittävyyttä oli aluksi vaikea hahmottaa, kun lakka oli sudilla vielä violettia, mutta hetken kynnellä lämmittyään siitä tuli pinkkiä. Kolmannella kerroksella olin kuitenkin varma siitä että jälki oli varmasti tasaista. Mushroom cloud kuivui hiukan satiinisen näköiseksi, joten lisäsin päälle kerroksen Seche viteä- näin pinnasta tuli upean kiiltävä. 

Oletteko kokeilleet tämänkaltaisia väriä vaihtavia lakkoja? Tämä oli ensimmäiseni, muttei varmasti viimeinen. Olen ehtinyt jo silmäillä muutamaa thermallakkaa tämän jälkeen…

18 Comments

 1. En ole kokeillut ja mun nysäkynsillä se olisi aina yhden värinen kun olisi yhtä lämmin kaikkialta. Mutta kyllä mä vielä joku päivä nämä kasvatan ja sitten tulee luonnollinen ombre 😛

  • Hehee, hyvä suunnitelma! 😀 Munkin kynnet on vielä sen verran lyhyet ettei sitä ombrea paljoa luonnostaan tule, mutta jonkun verran kuitenkin. 😀

 2. Vau, vau. Vau – vau, vau VAU! 😀 Munkin sisäinen lapsi heräs. Mä haluun tuon! Oon kauhean arka tilailemaan ulkomailta, mutta jospa vinkkailen poikaystävälle että mun synttärit lähestyy, haha 😀 Aivan IHANA lakka!

  • Hahaa, miten ihana reaktio! 😀 NorwayNails on aika turvallinen tapa aloittaa ulkomailta tilailu, kun tulee kuitenkin pohjoismaista. 🙂 Monesti oon tilannut eikä ikinä oo ollut ongelmia!

 3. Hah noi on niiiiiin cooleja! Mä niin himoitsen Dance Legendin thermoja, mutta a. ei mulla ole varaa ja b. ei ne oo ees koskaan missään in stock.

  • Mä oon yrittänyt sulkea Dance legendin lakoista. Tiedän että jos törmään niihin jossain en voi vastustaa. 😀

 4. Wouuuu! Siis aivan mahtava! Mäkin tarviin 😀

  • Olen samaa mieltä-tarviit! :DD

 5. Ruu Ruu

  Aivan ihana, mahtaakohan pitää paikkaansa se mitä jostain luin että noita ei kannata hamstrata, että efektit jotenkin väljähtää ajan kuluessa ?

  • Käsittääkseni se pitää paikkansa. Norway nailsillakin luki että efekti voi puolen vuoden jälkeen haalistua. Katsotaan puolen vuoden jälkeen onko käynyt niin 😀

 6. Dance Legendin glitterthermot on ihaniaaa, kuolaan niitä llarowella ja niiden omassa kaupassa 😀

  • Mä en saa en SAA mennä katsomaan niitä, lompakko itkee jo nyt :’D

Vastaa