Skip to content

Femme Fatale Dream bough

Norway Nails piti tammikuun alkupuolella pikaisen Flash Salen, ja päädyin tilaamaan sitä kautta muutaman ihanan Femme Fatalen lakan. (tarkemmin ottaen neljä lakkaa, niistä muista sitten myöhemmin) 

Näistä hiukan erikoisemmista ihanuuksista ensimmäisenä käyttöön pääsi punaruskeapohjainen vihreä glitterlakka Dream bough. Varustauduin tätä lakkaa varten ihan suosiolla IsaDoran Peel Off-aluslakalla, sillä tällainen glitter jämähtää paikalleen kuin pikaliima. 

 

Dream bough on upea lakka, mutta äärimmäisen rasittava levittää. Ensimmäisen kerroksen levitin normaalisti, mutta sen jälkeiset kaksi kerrosta päädyin taputtelemaan varovasti paikalleen. Lakka on niin täynnä eri kokoisia ja muotoisia glittereitä, että ne on hankala saada levittymään tasaisesti normaalisti levittämällä. Taputtelemalla lakka asettui huomattavasti siistimmin ensimmäisen kerroksen päälle. 

Kun lakan poiston aika tuli, kiittelin itseäni Peel Off-lakan valinnasta. Lakka lähti siisteinä, isoina paloina, ja pienet jäljelle jääneet glitterhippuset ja aluslakanjämät poistin Konadin mansikantuoksuisella kynsilakanpoistoaineella. 

Tykkäsin Dream boughsta kovasti, mutta tiedän etten tule käyttämään sitä tavallisen aluslakan kanssa-en tällaista glitterhirviötä. En vaikka miten ihana olisi. Mitä pidätte lakasta?

4 Comments

  1. Ihana, pakko tykätä, no, koska se on vihreä! 😛

    • Hahaa, yllätys yllätys!

  2. Vau, miten upea lakka!! 🙂

    • Niin on! ^^ Nyt kun pääsin indielakkojen makuun taidan olla mennyttä naista.:D

Vastaa