Skip to content

Eyeshadow and Flame sydän Purkkimafia

Viikko sitten lauantaina sain vieraakseni joukon ihania Purkkimafian jäseniä. Muutto uuteen kotiin oli mitä mainioin syy pitää oma blogimiitti, ja huutelinkin jo kesäkuussa facebookissa kiinnostuneiden perään. Kiinnostuneille lähetin kutsun facessa, ja aloin hääräilemään naisten päiden menoksi vaikka mitä. 

Juhlapäivänä sain avukseni ihanan Hennan, joka loppupeleissä oli enemmän henkisenä tukena oman tehtävienjako-ongelmani takia. (olin tehnyt edellisenä YÖNÄ kaikki sellaiset hommat mitä Henna olisi voinut tehdä. Clever me!) Otin juhlapäivän aikana tasan yhden kuvan, ja senkin kuppikakkujen päälle tulleesta buttercream-kuorrutteesta. Prioriteetit ja silleen? Oikeasti vieraiden tultua oli sen verran kiire että kamera ja kännykkä olivat viimeisenä mielessä, joten kuvat saivat jäädä. Vieraita valui kotiimme tasaiseen tahtiin, ja lämpötila sen kuin nousi. Mennälauantai oli muutenkin lämmin päivä, ja useamman tunnin uunin-ja hellankäyttö saattoi lämmittää asuntoamme entisestään. 


Jouduin viettämään vielä alussa jonkin verran aikaa keittiössä, mutta sain lopulta hommat siihen vaiheeseen että pystyin hylkäämään keittiön ja keskittämään huomioni vieraisiin. (keittiöön tosin jäi sen tason kaaos että hävetti. HÄVETTI.) Miitit ovat ihan mahtavia tilaisuuksia päästä näkemään kanssabloggaajia! Osaa näen jo ihan muutenkin vapaa-ajalla, mutta oli ihana päästä näkemään ihan kaikkia. Kanssabloggaajat ovat tämän harrastuksen parhaita puolia- on ihan mieletöntä, että joukko lähtökohdiltaan niin erilaisia ihmisiä yhdistyy yhden yhdistävän tekijän takia tällä tavalla. Jaksan uskoa että ehdin jutella kaikkien kanssa illan aikana edes jotain- jos en muuta, niin kertoa todella huonoja vitsejä. Toivottavasti kukaan ei loukkaantunut, huumorini kun tuppaa olemaan välillä varsin mustaa. 

Illan aikana käytiin läpi aiheita laidasta laitaan, tutkittiin asuntoa (näkyvillä olevat meikki-ja hajuvesikokoelmani olivat useampaan otteeseen tutkiskelun kohteena) syötiin, juotiin ja ihan vain oltiin. Olin kuitenkin järjestänyt vierailleni yllätyksiä, ja yksi yllätysohjelmanumero oli OPIn virallisen maahantuojan, Kauneudenkauppa.fi:n sponsoroima arvonta! BM International/Kauneudenkaupa.fi on OPIn virallinen, valtuutettu maahantuoja, ja verkkokaupan kätköistä löytyy useampia hiukan harvinaisempiakin aarteita. Itse bongasin (ja tilasin) sieltä jo jokin aika sitten DS Tapestryn, jota olin etsinyt kissojen ja koirien kanssa. Sain miitissä arvottavaksi joukon ihania OPI-tuotteita- joukossa oli erilaisia viiloja, kynsilakkoja ja minilakkasettejä, jotka löysivät ihan perinteisen nimi lapulle, laput kulhoon, lappu kulhosta-metodin kautta uudet kodit. 


Olin varannut vieraille vaikka mitä yllätyksiä, mutta en ollut varautunut siihen että vastaavia yllätyksiä saattaisi olla myös minulle. Sain mitä ihanimpia kukkia ja tuparilahjoja! Kukat ilahduttivat ja somistivat olohuonettamme koko seuraavan viikon, ja lahjoja olen hypistellyt tyytyväisenä itsekseni. Ne esittelen kuitenkin ihan erillisessä postauksessa vaihtaripöydän saaliiden kanssa! 

Ylläoleva kuva kertoo aika paljon minusta. Omistan tasan kaksi maljakkoa- punainen Aalto-maljakko on saatu ylioppilaslahjaksi, valkoisen maljakon ostin itse toukokuun lopulla ja mieheni oluttuoppi toimitti hätämaljakon virkaa. Suurempaa tarvetta ei ole vielä koskaan ollut, mutta voisin silti hankkia vielä kolmannen maljakon ihan varmuuden vuoksi ettei miehen tarvitsisi uhrata olutkokemuksiaan suurempien kukkamäärien yllättäessä. 

Palataan kuitenkin miittiin ja illan ohjelmaan- arvonnan jälkeen oli luvassa isoin vieraille järjestämäni yllätys, goodiebagit. Olin kerännyt varsin kattavan valikoiman ihania tuotteita, niin kattavan että kokosin ne kahteen kassiin. Toisesta löytyi hiukan vihreämmän teeman mukaisia tuotteita: Laveraa, Born to bioa, Yves Rocheria ja Zuiin meikkejä. Toisesta, isommasta kassista löytyikin sitten hiukan laajemmalla skaalalla tuotteita- OPIn seinäkalenteria, Zoyan ja Orlyn kynsilakka, IsaDoran ja Rimmelin tuotteita, Maybellinen Baby Lipsejä (!!!!), L’Orealin meikkejä (sininen Miss Manga-mascara on huutanut houkuttelevasti nimeäni koko viikon, se mokoma seireeni!) , Mavalan kynsienhoitotuotteita ja lakka, Sally Hansenin kuorinta-kosteuttajasysteemijuttu ja kynsilakka, Samparin ihonhoitotuotteita (Samparista olin aivan onnessani- rakastan merkkiä palavasti, ja oli ihan mieletöntä että tätä kautta muut pääsevät sitä testaamaan), erinäisiä tuoksunäytteitä ja Fudgen shampoo-hoitsikkasetti. Lisäksi vieraiden kasseista löytyi jokaisen toiveen mukainen Take a Bow-tuote. 


Että sellainen saalis. Vaikka olin itse kasannut bägit ja tiesin ihan tasan tarkkaan mitä ne sisälsivät, olin itsekin aika ällikällä lyöty kun pääsin sunnuntaina kaivelemaan omaa kassiani. En siis ihmettele lainkaan että bägien jakaminen herätti aikamoisen älämölön vieraiden keskuudessa- ihailen suuresti naisten kärsivällisyyttä, sillä kaikki jaksoivat odottaa bägejä sen suuremmin kurkkimatta että saatiin käytyä ne yhdessä läpi. Osa tuotteista oli kaikille samoja, osassa oli pieniä eroavaisuuksia värien suhteen. Nailcity oli lahjoittanut kaikille Zoyan Magical Pixie Dust- lakan, ja tarjolla oli värejä kevään ja kesän kokoelmista. Jaoin värit sattumanvaraisesti, joten jokaisen lakka oli yllätys. Sama homma toistui Mimaxin lahjoittamien Orly-lakkojen kanssa. (olin muuten niiiiiiin onnessani siitä että sain bägeihin ja arvontaan omia suosikkilakkamerkkejäni!) L’Oreal lahjoitti Miss Manga-ripsivärin lisäksi kaikille luomivärit, ja niitä löytyi useampaa eri väriä. Tarjolla oli kultaista, taupea, sinistä ja persikkaa, ja nuokin värit jakautuivat tasaisesti kaikkien osallistujien kesken. 


Maybellinen lahjoittamat Baby Lipsit aiheuttivat riemua vieraiden keskuudessa, niitäkin löytyi jokaisen bagista hiukan erilaisia. Fudge lahjoitti usempia erilaisia shampoo-hoitsikkasettejä, ja nekin olin jakanut vieraiden aikaisemmin esittämien toiveiden mukaan niin hyvin kuin mahdollista. 


Pieniä eroja oli myös Zuiin lahjoittamissa tuotteissa- goodiebägeistä löytyi niin meikinpohjustajaa-kuin poistajaa, meikkipohjia, poskipunia, luomivärejä, huulimeikkejä ja kulmakyniä. Omalle kohdalleni osui kulmakynä, ja olen ehtinyt rakastua siihen palavasti viime viikon aikana! 

Pakko vilauttaa vielä loppuun kuva OPIn kalenterista- on muuten nätti. Oma kappaleeni meni suoraan keittiön seinälle, ja mieskin hyväksyi varsin kauniisti toteutetun kalenterin. Tähän kalenteriin saatetaan palata myöhemmin teitä lukijoitakin hyödyttävällä tavalla! 


Miitti oli omasta mielestäni todella, todella onnistunut. Viimeiset vieraat lähtivät lähempänä puoltayötä (ja törmäsivät kuulemma mieheeni rappukäytävässä- herra oli tunnistanut vieraat goodiebägeistä) ja ihanat Päivi ja Satu jäivät vielä yökylään. Valvoimme vielä tunnin-pari tutkien ensin saaliitamme, sitten jälleen meikkipöytääni. Jännä miten itselle niin arkinen asia kiinnostaa muita ihan eri tavalla! Aamulla paistoin neideille vielä amerikkalaisia pannukakkuja ennen kuin he suuntasivat Helsingin keskustaan viime hetken ostoksille. Itse painelin takaisin nukkumaan-ja nukuin aika pitkälle iltaan. Lauantain miitin ja sunnuntain unien voimalla jaksan vielä pitkälle kesään- tällaisia päiviä pitäisi olla useammin! Ihan vaan tiedoksi, ystävät rakkaat, meille saa aina tulla! Kunhan ilmoittaa. Ajoissa. Että osaan tehdä ruokaa. 

SUURKIITOS vielä kaikille sponsoreille! Oli ihan mieletöntä että niin moni lähti mukaan- KIITOS! Kiitos myös ihanille vierailleni, teitte illasta täydellisen. Joskus syksyllä uudestaan, eiks je? Näen jo silmissäni Eyeshadow and Flame-pikkujoulut, hint hint! (teen aika hitsin hyvää riisipuuroa) 

Tässä vielä loppuun lista kaikista miitin sponsoreista! 

22 Comments

 1. Kiitos Ilona vielä, mielettömän ihanat juhlat olit järjestänyt! 🙂 🙂

  • Ei kestä, ilo oli ihan kokonaan mun puolella! <3

 2. Mä niiiiin tuun ens kerralla! Prkl! <3

  • Niin tuut! Prkl! <3

 3. Mä RAKASTAN riisipuuroa!!! Count me in 🙂

  Kiitos <3

  • Ei kestä!<3 Ja jeeeee, riisipuuroa! Teen sitä montamonta padallista!

 4. Wow, upeet bileet selvästi! 🙂 Toi kynsilakkakalenteri on kyllättävän kiva. Tiedätkö saako niitä vielä jostain?

  • Oli kyllä! Ja niitä kalentereita saattaa saada vielä-multa on tulossa niihin liittyen pieni yllätys! ^^

 5. Onnea uuteen kotiin täältäkin kautta. Voi kumpa oisin mahtunut mukaan… olisin kanssa halunnu päästä tutustuun sun kosmetiikka- arteisiin…ehkä ensi kerralla 😉

  • Kiitos! Ens kerralla sitten, yritän järjestää niin että useampi mahtuu! ^^

 6. Huh, pakko kyllä nostaa hattua!

  • Hihii, kiitos! ^^

 7. Kiitos vielä oiskohan ziljoonannen kerran ja JOO PIKKUJOULUT!!! Riisipuuroo! Parasta!

  • Ei kestä, ziljoonannen kerran! Ja jooooo, pikkujoulut, ne on niin tulossa!

 8. Mua harmittaa niin, etten päässyt paikalle! No mutta, voin tulla katsastamaan residenssin yksityiskäynnillä joku toinen kerta 🙂

  • Oli kyllä niin harmi ettet päässyt! Tuut ehdottomasti yksityisvierailulle residenssiin!

 9. Kiitos vielä ihan hirveesti! Oli super mukavaa! Pikkujouluja odotellessa 😀

  • Ei kestä! <3 Pikkujouluja odotellessa, nimenomaan 😀

 10. Myy Myy

  Kiitos vielä! <3

 11. Kiitos sinulle!! Just eilen sain vasta kuvattua goodie bagin sisällön 🙂

 12. Vau, niin mahtavan kuuloinen tuparimiitti! Harmittaa etten päässyt mukaan. Pikkujoulut todellakin! 🙂

 13. Oi vau, kuulostaa mahtavalta päivältä! 🙂 ehkä minäkin ens kerralla… 🙂

Vastaa