Skip to content

Epäonnistunut ilta-aurinko

Kai olette lukeneet Oot meikannut- blogin Annalta TÄMÄN postauksen? Jos ette, niin käväiskää lukemassa ja tulkaa sitten takaisin. Tiedätte vähän paremmin mistä puhutaan.

Anna on ihan mahtava tyyppi, ja Annan kanssa ollaan juteltu jo pidempään melkein päivittäin aiheista x, y ja z. Aiheet vaihtelee kosmetiikasta peleihin ja ties mihin. Välillä saadaan aikaiseksi myös neronleimauksia, ja toistemme meikkien kopiointi oli yksi niistä. Anna yllätti minut hiukan etukäteen meikillään- äärimmäisen tervetullut ja piristävä yllätys, kiitos vielä siitä, sinä nerokas olento! Oman versioni tekeminen viivästyi hektisen kevään ja muutaman kerran pahemmaksi ärtyneen ihottuman takia, mutta jokin aika sitten pääsin VIHDOIN yrittämään. Yritys epäonnistui, mutta esittelen sen silti. Meikki itsessään on kiva, ei vain sellainen kuin piti. Yritin apinoida Annan tyyliä ihan tarkalleen, mutta epäonnistuin. Sivellin meni ihan omille teilleen, niille vanhoille tutuille, eikä jäljestä tullut yhtään sellaista kuin olin toivonut. Tarkoitus oli siis kopioda tämä Annan ihastuttava meikki. Epäonnistuin. Oma meikkini on ihan liian raskas, ja se kaivelee. No, onneksi kuulun siihen porukkaan jota epäonnistuminen motivoi suunnattomasti. Uusiksmän ja silleen. Mutta katotaas sitä meikkiä!

esaf_zoya_mixed_metals_smoky_look_1

Käytin silmämeikissä tarkalleen samoja luomivärejä kuin Anna. Ajattelin että homma hoituisi sillä.VÄÄRÄSSÄ OLIN. Värit olivat kuitenkin seuraavat: Zoevan Smoky- paletin Relieve the Moon kulmaluulla ja ruskea Sweet smell koko luomella. Mixed metals- paletista sisänurkkaan Neo Brass, keskelle Copper Plate ja ulkonurkan rajaukseen Rusty steel. Alaluomelle sama setti. Huulille valitsin MACin Oxbloodin, sillä Annan huulille valitsemaa Nyx- upeutta ei kätköistäni löytynyt (vääryys, tiedän).

esaf_zoya_mixed_metals_smoky_look_2

EI. Ihan on eri meikki. Anna, kerro missä menin vikaan! Auta! Jotain positiivista sentään- tämänsävyisillä väreillä silmieni monivärisyys pomppaa aika kivasti esille. Tykkään!

Kun vihdoin hyväksyin tappioni ja nyrpistelin naamaani allaolevan kuvan mukaisesti meinasin mennä suosiolla pesemään naaman. Asenne oli aika ankea ja surkea, ja olin jo alustavasti päättänyt että näitä kuvia ei näkisi kukaan. Olen kuitenkin useamman kerran saanut väkerrettyä alkuun ihan puihin menneestä meikistä siedettävän, joten päätin hylätä meikin alkuperäisen idean (tältä osin, teen ihan kokonaan uuden, ei hätää) ja tehdä jotain ihan omaa. Painotan nyt varmuuden vuoksi- tarkoitus EI ollut tehdä uusintaversiota Annan meikistä, vaan jotain ihan omaa. Sanoinko ihan omaa tarpeeksi monta kertaa?

esaf_zoya_mixed_metals_smoky_look_3

Ylläripylläri omalta tuntui lähteä tummentamaan meikkiä. No, niin tein, ja aika vahvalla kädellä. Nappasin Smoky- paletin uudestaan käyttöön ja tummensin ensi töikseni varjostuksia Ashes awake-sävyllä oikein kunnolla. Sweet smelliä lisäsin varjostuksiin ja niiden häivyttelyyn. Lisäsin myös Copper Platea hiukan luomen keskiosaan, jotta väri olisi oikein kunnolla näkyvä.

esaf_zoya_mixed_metals_smoky_look_5

Lisäsin silmiin myös runsaasti rajausta. Tummensin ripsirajaa mattamustalla Real Lightilla, ja lisäsin mustan sisärajauksen alaluomelle. En jaksanut alkaa säätämään irtoripsien kanssa, joten lisäsin kerroksen ripsiväriä.

esaf_zoya_mixed_metals_smoky_look_6

Meikkipohjaan en koskenut millään tavalla, se sai pysyä ihan samana. Pohjana toimi MACin uusi Pro Longwear Nourishing, ja poskipunana MACin Hipness. Huulipunan päätin kuitenkin vaihtaa- valinta kohdistui RVB LABin huulipunaan sävyssä 19.

esaf_zoya_mixed_metals_smoky_look_7

Tavallaan tykkään meikin molemmista versioista, ihan kivoja ovat. Ensimmäinen ei vain ole sitä mitä sen piti olla, ja sekös syö naista. Leuka rintaan ja kohti uusia epäonnistumisia, eikö vaan?

Mitä pidätte meikeistä? Kannattiko edes yrittää? 😀

Silmät/Eyes: MAC 24 hour Extended Eye Base, Zoeva Relieve the moon, Sweet Smell, Ashes Awake, Real Light, Neo Brass, Copper Plate, Rusty Steel. IsaDora Volume Lash Styler mascara saatu, Yves Rocher Waterproof eye pencil Noire, Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe

Kasvot/Face: MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof NW15, MAC Studio Conceal and Correct Duo Pale yellow/Pale pink, MAC Pro Longwear Concealer NW15, Sensai loose powder, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Hipness, MAC Lightscapade

Huulet/Lips: MAC Oxblood/ RVB LAB The Makeup Lipstick nro 19

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

16 Comments

 1. PiiaPai PiiaPai

  Hieno meikki! Kiharat pukevat sua todella hyvin, tekevät kepeyttä lookiisi. Toinen linkki vei samalle sivulle kuin ensimmäinenkin, joten Annan original-meikkiä en nähnyt.
  T. Piia

  • Kiitos, ihana kuulla! Olen viime aikoina jaksanut väkertää kiharat useammin, ja tämä oli tervetullutta lisämotivaatiota!

   Onpa harmi ettei linkki toiminut sinulla! Kokeilin kommenttisi jälkeen molempia linkkejä koneella ja kännykällä, ja minulla ensimmäinen linkki aukaisi Annan minun meikistäni tekemän postauksen ja toinen sen Annan meikin joka toimi omani inspiraationa. Päivitin linkkitiedot varmuuden vuoksi postaukseen- toivottavasti ongelma ratkeaa sillä!

 2. OOOH! Ilona! Sinä senkin! TÄÄ ON TÄYDELLINEN! Ja niin oot sinäkin! <3 Mä oon ihan sanaton. Tää on parempi ku originelli!

  • Hihihiihiii, kiitos, sinä ihana <3

 3. Ja jos ja kun ostan ekan MACini niin sen pitäisi olla toi Oxblood.

  • KYLLÄ. Vaikka se onkin LE- tuote. :’D

 4. Tuota noin, mä en oikein osaa tehdä edes silmämeikkiä, mutta mun silmään näyttää, että se, mikä toimii Annalla, ei välttämättä toimi sulla samalla tavalla. =) Mä tykkään Annalla tuosta vaaleammasta, mutta sulla tuo tummempi näyttää mun mielestä paremmalta. Tosin ei tuo vaaleakaan ole huono. =) Toivottavasti ei ollu pahasti sanottu =S

  • Ei todellakaan ollut, ei hätää! 🙂 Oot ihan oikeassa, mulle ja Annalle sopii vähän eri asiat- silmien muoto on ihan eri ja kaikkea. 🙂 Kiitos! 🙂

 5. Musta tästä meikistä tuli tosi kaunis! 🙂 Eihän se ihan kopio ole mutta kaunis variaatio, ei missään tapauksessa epäonnistunut.

  • Kiitos, ihana kuulla! 🙂

 6. Molemmat on upeat ja onnistuneet! Ihastuin kovaa tohon viimeisimpään meikkiin – wau! Upea olet. <3

 7. Noora Noora

  Tuo Annan ilta-aurinko on ihan yks mun lempparimeikkejä hänen blogistaan ja kuten joku tuossa mainitsikin, niin jännä huomata kuinka samantyyppinen meikki ei välttämättä eri ihmisellä näytäkään enää yhtään samanlaiselta 😀 Mun mielestä onnistuit kopioinnissa hyvin, mutta kyllä – munkin mielestä sun kasvoja pukee paremmin tuo sun oma ”vahvempi” versio ilta-auringosta 🙂

  • Hahaa, meillä on sitten sama suosikki! Annan meikit on muutenkin IHANIA, mutta jotenkin toi ilta-aurinkoversio tiivisti yhteen kaiken mikä Annan meikeissä on ihanaa ^^ Ja kiitos <3 Tossa vahvemmassa meikissä oli kotoisampi olo, mutta mä kyllä muutenkin kuljen aika sotamaaleissa…

Vastaa