Skip to content

Ensimmäinen Melt-tilaus

Tein reilu viikko sitten ekan tilaukseni Meltille, ja sain aarteeni viime viikolla! Tässä niitä nyt olisi. Nappasin kaikista jonkinlaiset kuvat, mutta esittelen parhaat sitten omissa postauksissaan. Muutama sana Melt Cosmeticsista: Melt Cosmeticsin takaa löytyy kaksi naista, Lora ja Dana. Lora on Instagramissakin tunnettu meikkitaiteilija, joka päätyi Nordstromin tiskiltä Rihannan kiertuemeikkitaiteilijaksi. Danaan Lara tutustui Nordstromilla, jossa idea omasta meikkibrändistä sai alkunsa. Melt Cosmetics tarjoaakin perustajien alkuperäisen haaveen mukaisesti runsaasti sellaisia huulipunasävyjä jota ei aiemmin ole voinut löytää muualta! Melt ei muuten tee eläinkokeita, ja merkiltä löytyy useampia ihan täysin vegaaneja tuotteita!

Tilasin kaksi eri luomiväristackia (Rust ja Gunmetal) sekä yhden huulipunan (Laced)! Aloitetaan huulipunasta.

esaf_melt_haul_2 esaf_melt_haul_3

Laced on sävyltään harmahtavan ruskea, ja aika selvästi kylmä. Laatu on matta, muttei kuitenkaan överisti sellainen. Laced levittyy vaivatta ja tuntuu tosi miellyttävältä iholla.

esaf_melt_haul_4 esaf_melt_haul_5

Seuraavaksi The Gunmetal Stack! Tässä luomivärisetissä on neljä sävyä, joista yksi on matta ja muut hohtavia.

esaf_melt_haul_6

Nää on laadultaan aivan taivaallisia. Jokaisessa riittää pigmenttiä pienelle kylälle, ja nää levittyy kuin unelma. Tän setin ainoa mattasävy näyttää kädellä vähän keskinkertaiselta, mutta meikissä se oli ihan mieletön!

esaf_melt_haul_8

Viimeisenä Meltin isoin luomivärisetti (tällä hetkellä loppuunmyyty) Rust. Olin haaveillut Rustista piiiiiitkään, ja nyt se on vihdoin mun! Rustin värimaailma on kuin mulle tehty. Täynnä ihania lämpöisiä syksyn sävyjä!

esaf_melt_haul_9

Rustin kaikki sävyt on mattoja ja ihan huippulaatuisia. Swatchasin taas kaikki sävyt puhtaalle ja kuivalle iholle, ja nää levittyi ihan täydellisesti! Oon vaikuttunut. Meltillä on yleensä ollut aika hyviä Black Friday -tarjouksia, ja aion olla tänä vuonna kärppänä niiden osalta! Love Sick ja Dark Matter houkuttelis… Meltiltä voi muuten ostaa myös yksittäisiä nappeja ja koota siten itselle mieluisen stackin!

Tällainen pikaesittely tällä kertaa! Käyttelen näitä vähän pidempään ja makustelen mun mielipidettä ennen kuin kirjoitan ihan kunnon juttuja näistä, mutta tällä hetkellä tykkään näistä kyllä kovasti.

Onko Melt teille tuttu merkki?

10 Comments

 1. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Joooo-o. JOO.

  • ilona ilona

   JOO-O. Odotan Black Fridayta et voin ostaa viel Dark Matterin.

 2. Oo, tuo ruskea huulipuna on ihan sun juttu! <3

  • ilona ilona

   Niin on! <3 Tää on tosi erikoinen sävy, selvästi kylmä mun huulilla mut IHANA!

 3. Melt ei ole tuttu kuin YouTubesta. Fiksun luomisysteemin ovat likat keksineet. Mattasävyt on todella mahtavat:)

  • ilona ilona

   Tuo luomivärisysteemi on kyllä tosi mainio ja erilainen! Melt ei ole vielä kauhean tunnettu muualla kuin just YouTubessa ja esim. Instagramissa, mutta oon aika varma että tällä laadulla nää tulee kyllä vielä leviämään pitkälle! 😀 Ja noi mattasävyt on <3

 4. Mäki haluun! Etenki Rust huutaa mun nimeä, pakko saada. 🙂

  • ilona ilona

   Rust on IHANA!!! Oon ihan rakastunut sen sävyihin, ne on UPEITA.

 5. Ei oo tuttu merkki, mutta Rust on kyllä aivan ihana sävyiltään! Tollanen olis muuten tosi kätevä myös matkoilla, menee pieneen tilaan 🙂

  • ilona ilona

   Rust olis kyllä ihan sun näköinen setti!! Voit sörkkiä sitä lauantaina. 😀 Noi pinot on kyllä tosi käteviä, ne pysyy magneetilla aika hyvin kasassakin!

Vastaa