Skip to content

Elemental chaos

Ettei mennä liikaa nudepuolelle, laitetaan väliin jokin aika sitten Sugarpillin Cold Chemistry-paletilla tehty työmeikki. 

Ensimmäisenä käyttöön pääsi paletin ihana, upea violetti Elemental chaos. Halusin käyttää vain paletin sävyjä, joten tein varjostukset Soot & Starsilla ja käytin korostusvärinä Diamond eyesia. 

Nyt kun katson kuvia tarkemmin, olen sitä mieltä että olisin voinut tehdä meikistä hiukan kevyemmän- ehkä jättää Soot & Starsin pois ja käyttää Diamond eyesia vain vaalentamaan Elemental Chaosia. Niin taidan tehdä seuraavalla kerralla… 

Cold Chemistryn värit ovat muuten upeita! Vähän jännitti käyttää sen enempää testailematta niin voimakkaita värejä, mutta ne häivyttyivät yllättävän kivuttomasti! Diamond eyes on joukon heikkopigmenttisin, mutta oikealla pohjustuksella sillä saa varmasti peittävää jälkeä. Sellaisenaan se taittaa kauniisti tummempia värejä! 

Mitä pidätte tummemmasta meikistä?


Silmät:

-UDEPP
-Sugarpill Cold Chemistry Elemental Chaos
-Sugarpill Cold Chemistry Soot & Stars
-Sugarpill Cold Chemistry Diamond Eyes
-Yves Rocher kulmakynä 04
-IsaDora Brow styler
-IsaDora Big Bold mascara

8 Comments

  1. Ihana! Ei varmaan kovin yllättävää, että tykkään violetista meikistä 😀 Tuo Elemental Chaos on kyllä niin täydellisen sävyinen, ainakin kaikkien kuvien perusteella.

    • Haha joo, ei kyllä ole mikään yllätys 😀 Elemental Chaos on kyllä lähes täydellinen violetti!

  2. Ai, mitä pidän? Rakastan! Ihana tumma violetti!

  3. Aivan kertakaikkisen upea meikki! Voisinpa minäkin mennä tuollaisessa meikissä töihin. 😀

    • Kiitos! 🙂 Mä en sen kummempia miettinyt-menin vain 😀

Vastaa