Skip to content

Electric-finally.

Odotettu, kaivattu, haluttu ja himoittu Urban Decayn Electric-paletti on täällä. Tai no, on ollut jo lähes viikon mutta en ole ehtinyt tästä ihanuudesta juuri blogin puolella hehkuttaa. Nytkin luvassa on vain muutama teaser-kuva, sillä en ole ehtinyt juuri tällä paletilla meikkaamaan. Katsellaan ja ihaillaan kuitenkin tätä värien riemuvoittoa-jo pelkästään kannen tuijottelu lämmittää luita ja ytimiä. Ah ja voih. 

Vaikka pukeudunkin pääsääntöisesti mustaan, rakastan värejä palavasti-siitä on pitänyt huolen jo tarhaikäisenä aloitettu taidekasvatus. Rakkaus väreihin tulee selkärangasta, ja pääsee parhaiten esille meikeissä. Vaikka olenkin suuntaamassa väreihin keskittyvälle alalle, teen työni yleensä aina ensin mustavalkoisina- niihin voin sitten lätkiä värejä haluamani mukaan. Kotikin on aika vaalea, ja ainoa väripilkku on Marimekon Nanuk-kankaasta tehty taulu. Ympäröin itseni tietoisesti mahdollisimman vähillä väreillä, sillä olisin muuten jatkuvan inspiraatioaallon valloissa, enkä voisi keskittyä yhtään mihinkään. 

Meni muutama päivä että pystyin edes katsomaan tätä palettia ilman että kihisin ja pihisin innosta. Vieläkin tuntuu perhosia vatsassa, mutta pystyn sentään koskemaan palettiin ilman järjettömiä riemunkiljahduksia. Nämä kuvat otin sinä iltana kun hain tämän aarteen kaupasta, ja oli vaikea olla hiljaa kuvia ottaessa-tai saada edes käsi pysymään vakaana. Kuvien ottamisen jälkeen tungin sormeni välittömästi väreihin ja hihkuin riemusta.
IMG_4556
Tämä kansi. Voiko upeampaa olla? Överivärikäs kansi mustalla taustalla on niin minua, niin minua että ihan heikottaa. Väripilvet ovat ihania, ja rasia itsessään on hengästyttävän kaunis. 


IDelectric
Tällä hetkellä suurin haasteeni on kehittää näillä sävyillä jotain arkeen sopivaa. Olen kuitenkin meikannut tällä viikolla sen verran kiireessä että värikikkailut ovat saaneet jäädä. Päätin kuitenkin vakaasti että jossain vaiheessa yhdistän perusarkimeikkiin jonkun tämän paletin sävyistä (hopeista Revoltia ei siihen lasketa, ihan liian turvallinen) ilman että lopputulos on töihin sopimaton. Ideoita on-ehkä ensi viikolla olisi ihan aikaakin niiden toteuttamiselle!

IMG_4566
Juuri nyt hihittelen riemuissani suunnitellessani kuinka rikon kaikkia mahdollisia väriopin sääntöjä kun alan lätkiä näitä värejä silmille. Mutta sitä vartenhan olen värioppia sun muuta lukenut-että voin säälimättä rikkoa kaikkia sen sääntöjä. Muhahaa. Tähtään siihen että tällä tehdyt meikit tulevat olemaan niin kirkkaita että niiden katseluun tarvitaan aurinkolasit. Luvassa ei siis ole mitään arkimeikkejä, eikä edes juhlasettiä, vaan ihan rehelliset överit. 

Tajusin muuten tänään että muutama vuosi sitten piirsin aktiivisesti ihan joka päivä. Nyt en ole pariin vuoteen piirtänyt kuin vain pakon edessä-ajattelin että tähän pitää tulla muutos. Aktiivinen piirtäminen ja maalaaminen on siirtynyt paperilta omille kasvoille, mutta olisi hyvä pitää yllä ihan klassista piirrustustaitoa jo pelkästään motoriikan kannalta. Suurin syy siihen että meikkini näyttävät siltä miltä ne nyt näyttävät on vuosikausien ahkera kuvataideharrastus. Sivellin on minulle luonnollinen kädenjatke, ja tietyt liikeradat ja tekniikat olen siirtänyt suoraan joko vesi-tai öljyväritöistä. Ajattelinkin alkaa piirtelemään ja maalaamaan uudestaan, ja mahdollisesti jakamaan tuotoksia täälläkin jos niitä halutaan nähdä. Tai jos siis ylipäätään kehtaan. Kerran niin hyvät piirustustaitoni ovat järkyttävässä ruosteessa, ja se on ihan oma vika. 

Huomenna katsellaan MACin Osbournes-kokoelmasta hankkimiani aarteita, ja sunnuntaina olisi luvassa Inglot-aarteita sekä pieni yllätys lukijoille.

Onko teillä kokemusta Electric-paletista? Minulla on jo lukemattomia ideoita palettia varten, mutta jos teille tulee mieleen jotain väriyhdistelmiä tai ideoita, kertokaa! 

18 Comments

 1. Vitsi, vielä joku päivä mäki ostan ton paletin 😀

  • Hahaa, kannattaa! 😀

 2. Anonymous Anonymous

  Houkuttevan näköinen paletti – jään odottelemaan övereitäsi!

  Ja olisi kyllä mukava nähdä tuotoksiasi täällä blogin puolella. Saanko kysyä, millä alalla olet töissä? Liittyy siis kädentaitoihin ja väreihin? 🙂

  • Övereitä on tulossa! 🙂

   Kyllä, kädentaitoihin ja väreihin liittyy. Muotoilu on mun ala, tekstiilisuunnittelu tarkemmin.:)

 3. Epu Epu

  Haluaisin tuon ensinäkin vaan tuon ulkoasun takia, se on upea! Sisältö taitaa olla mun meikkitottumuksiin tosiaan liian överi, mut innolla seuraan, mitä sää loihdit siitä (:

  • Tän ulkoasu on kieltämättä mieletän! Yritän saada jotain esimakua tästä blogiin mahd.pian!

 4. Aaaa, miten kaunis! Nuo värit on niin räikeät, että ei tästä voi olla pitämättä :O

 5. MAAILMAN PELOTTAVIN PALETTI 😀 !!!

  • Hahahaa! :DDD Otan asiakseni saada sulle tällaisia värejä JOSKUS 😀

 6. Ooooh, en malta odottaa sun tekemiä meikkejä tällä!

  • En mäkääännnn 😀

 7. Mullakin on tää, mutta on jäänyt hävyttömän vähälle käytölle, lähinnä siksi että kesällä ei ole muutenkaan juuri tullut meikattua. Töihin olen useastikin mennyt Electric-meikeillä, mutta minä en ole asiakkaiden kanssa tekemisissä joten ulkonäöllä ei niin ole väliä. Hillitympiin hetkiin olen tehnyt vain värillisiä rajauksia tämän kanssa, tuo siveltimen pienempi pää on ihan huippu siihen hommaan!

  Odotan kyllä innolla sun kokeiluja tän kanssa, kiva aina nähdä mitä ihmiset keksii tämän kanssa 🙂

  • Mä niin odotan sitä että pääsen taas meikkaamaan räikeästi ihan arkena! Pitääkin kokeilla tuota sivellintä rajauksiin ^^

 8. Jos sävyt olis jotain muuta, ostaisin paletin jo tuon kannenkin vuoksi, mutta hitto kun en mä tuommosia sävyjä käyttäis koskaan vaikka ne muodostaakin aivan ihanan kokonaisuuden. Nnnnnngghhhh!!!

  • Joo, toi kansi on rakkautta, ihan puhdasta rakkautta. :DD Nää värit onneksi menee yllättävän moneen!

 9. HEIII. Tee tästä nyt äkkiä postaus! Mä olen *näin* lähellä etten tee tilausta. I need you! :DD

  • Hahahaa, tulossa on! 😀 En oo ehtinyt leikkiä tällä niin paljon kuin haluaisin :B

Vastaa