Skip to content

Eilisen saaliit

Eilen oli taas hyvä postipäivä-kaksi tilaamaani pakettia löysi tiensä luokseni. Ensimmäisenä saapui Tick:Tock Cosmeticsin minipaketti! Kyseisellä firmalla on meneillään kampanja,jonka myötä saa kaksi ilmaista poistumassa olevaa luomiväriä kun ostaa kaksi sellaista. Minähän ostin,riemulla. 

Illemmalla kännykkään pärähti viesti siitä että Sokoksen verkkokaupasta tilatut tuotteet ovat ilmaantuneet smartpost-lokeroon,joten taapersin niitä hakemaan. Samalta reissulta mukaan tarttui tuo L’Orealin rajauskynä,varsin sievä sävy.

Tästä porukasta käyttöön pääsee hetinyt tuo rajauskynä,turkoosi (!) ripsiväri,BB-voide sekä Color tattoo. Sanoinko jo että olen riemuissani? En. No,olen.

5 Comments

  1. Ootan innoissani kommenttejasi tuosta BB:stä, kaikki jotka on käyttäneet eivät pidä siitä, kun se muuttuu päivän mittaan laikukkaaksi iholla. Ehkä sinä olet ensimmäinen poikkeus, josta kuulen? 😉

  2. Kokeilin noita näytteitä Turun Sokoksella ja toinen oli iholla pinkki ja toinen harmaa o_O. Eli ihan liian paksu. Lorkun ”vihreä purkki” (olikos se nyt beebee vai ceecee?) mikä häivyttää punaisuutta olisi ollut kiva testata, mutta koska ne älykkäät kapselit niin nehän rikkoutuivat iholla sormilla testatessa eikä ollut meikkisivellintä yllättäen mukana niin en voinut kokeilla olisiko se ollut tarpeeksi vaalea kun kapselit eivä hajoa x(.

    • Mulla toi BB oli naamalla aluksi vähän punasävyinen,mutta se sävy jotenkin muuttui mun iholla ja oli hetken kuluttua parempi ja keltapohjainen. Magic! Paksuhkoa tuo kyllä oli. Mä en oo niihin Lorkun setteihin uskaltanut parin kädelle tehdyn testin jälkeen ees koskea,sen verran jäätäviä on olleet 😀

Vastaa