Skip to content

Edullisempi arkimeikki

Vaikka blogissani esiintyykin varsin runsaasti selektiivisen puolen kosmetiikkaa, käytän kuitenkin varsin mielelläni myös edullisempia, markettipuolelta löytyviä tuotteita. Niitä on kertynyt minulle sekä omakustanteisesti että blogin kautta varsin runsaasti, ja yritän käytellä niitä mahdollisimman paljon. Joka päivä on käytössä jotain markettituotteita, mutta harvemmin teen koko meikin niillä. No, nyt tein, ihan puhtaasta kokeilun ilosta. Halusin myös saada blogiin esille ns.markettimeikin, sillä tiedän että sellaisellekin olisi kysyntää. Joten tässä olisi!

ESAF_Maybelline_the_nudes_look_1

ESAF_Maybelline_the_nudes_look_2

Iso sysäys koko meikin tekoon tuli Maybellinelta. Sain jo jokin aika sitten kokeiluun merkin The Nudes- luomiväripaletin ja uudet Baby Skin- pohjustajat, ja halusin pistää kokeiluun tulleista tuotteista mahdollisimman monta testiin. Yhdistin Maybelline- uutuuksiin jo pidempään kätköistäni löytyneitä tuotteita Lumenelta ja IsaDoralta. Muutaman tuotteen verran huijasin- meikin kiinnittämiseen käytin Sensain irtopuuteria (väritöntä puuteria kun en markettipuolelta omista) ja silmänalusille MACin HG-peittistä koska… No, koska.

ESAF_Maybelline_the_nudes_look_4

Aloitin meikkipohjan levittämällä päivävoiteen jälkeen kahta eri Baby Skin-pohjustajaa. Pohjalle laitoin Cool rose- sävyä, ja päälle kirkasta Pore eraseria. Kun pohjatyö oli tehty, siirryin meikkivoiteeseen. Valinta kohdistui LivBoxissa tulleeseen Lumenen Nude Perfection- meikkivoiteeseen. Vaalein sävy on inasen liian tumma omalle iholleni, mutta kevyt meikkivoide sulautui ihoon kuitenkin ilman ihmeempiä rajoja. Silmänaluset piiloon MACilla ja meikkivoiteen kiinnitys Sensailla, ja etiäppyäin.

Kevyet varjostukset tein IsaDoran Face Sculptorin aurinkopuuterilla, ja poskipunana käytin saman trion punaa. Korostusvärikin löytyi triosta. Koska kaipasin edellämainitun kolmikon jälkeen vielä hiukan lisähehkua kasvoille, sudin mahdollisimman isolla siveltimellä vähän joka paikkaan Lumenen hohdeaurinkopuuteria. Se ei tuo juuri väriä kasvoille, mutta sitä kaivattua hehkua sitäkin enemmän.

ESAF_Maybelline_the_nudes_look_5

Kun kasvomeikki oli valmis, siirryin silmämeikin puoleen. Teen yleensä meikin juuri toisessa järjestyksessä, mutta nyt tein poikkeuksen. Pohjustukseksi valitsin IsaDoran silmämeikinpohjustajan, joka on osoittautunut UD:n klassikon veroiseksi tuotteeksi. Kaikki käytetyt luomivärit löytyivät Maybellinen The Nudes- paletista. Kulmaluulle vaaleaa mattaa, koko luomelle lämmintä ruskeaa, varjostukseen tummaa, hiukan viileämpää harmaata ja häivytyksiin mattataupe. Sisänurkkaan samaa mattavaaleaa, ja pientä hohtoa tuomaan paletin vaaleaa helmiäissävyä. Ripsirajaan töpöttelin kevyesti paletin mattamustaa. Olin ollut The Nudesin suhteen hiukan epäileväinen, sillä ensimmäistä kertaa paletin sävyjä sormilla sörkkiessäni en ollut kovin vaikuttunut. Paletin luomivärit osoittautuivat käytössä kuitenkin huomattavasti paremmiksi kuin mitä ensikokeilulla olin luullut! Niin hyviksi, että tämä taitaa päätyä nudepalettipostaukseeni.

Kulmat siistin Maybellinen Eye Studio Master Shape-kulmakynällä ja Lumenen kulmaduolla, ja kiinnitykseen käytin Lumenen kirkasta kulmageeliä. Ripsiin valitsin viime aikojen ripsarisuosikkini, IsaDoran uuden Volume Lash Stylerin.

ESAF_Maybelline_the_nudes_look_3

Huulimeikkiä taisin miettiä pisimpään, mutta päädyin lopulta raikkaaseen korallipunaan Lumenelta. Muu meikki oli sen verran utuinen ja tummasävyinen, että kirkas puna toi siihen kivasti ilmettä ja virkeyttä.

Alla vielä meikissä keskeisessä osassa olleet tuotteet, normaali listaus löytyy lopusta! Yritän ottaa nämä tuotekuvat taas osaksi meikkipostauksia, muistuttakaa jos ne näyttävät taas unohtuvan!

ESAF_markettimeikki_1

Mitä pidätte meikistä? Itse pidin tästä ihan älyttömästi, tämä tuntui jotenkin todella omalta. Haluaisitteko nähdä tästä tutorialin? Tai lisää vastaavia markettipuolen tuotteilla tehtyjä lookkeja? Entä jotain ihan vastakkaista, kokonaan seletuotteilla tehtyjä meikkejä? Kysyinkö tarpeeksi monta kysymystä? Kertokaa!

Silmät/Eyes: IsaDora Eye primer saatu, Maybelline The Nudes-paletti saatu, Maybelline Eye studio master shape kulmakynä Soft Brown, Lumene Puuterimainen kulmaväri saatu, Lumene Kulmageeli saatu, IsaDora Volume Lash Styler mascara saatu

Kasvot/Face: Maybelline Baby Skin Instant Fatique Blur cool rose saatu, Maybelline Baby Skin Instant pore eraser saatu, MAC Pro Longwear Concealer NW15, Lumene Nude Perfection 01 Kultahiekka saatu, Sensai loose powder, IsaDora Face Sculptor, Lumene Hohdeaurinkopuuteri saatu

Huulet/Lips: Lumene Kukkia niityllä saatu

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

6 Comments

 1. Joo-o, kyllä niillä markettituotteillakin saa jotakin aikaan 😉 Itsellänihän on vain muutama selektiivinen tuote ja tykkään testailla erilaisia markettimeikkejä, joten näistä oli ainakin mulle apua! Itse asiassa täytyykin nyt kesää varten käydä testailemassa tuo IsaDoran Face Sculptor, poskipunaa kun en omista *punastuu* niin tämä olisi oiva lisä tuolle puolelle. Mikäli siis ei ole vain liian kimalteleva…

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Hahhah, totta kai niillä saa jotain aikaan, sehän on selvä. 😀 Markettituotteissa on todellisia aarteita, monia jotka pieksee selepuolen mennen tullen. Mä käytän aika sekaisin kaikkea :’D

   Kannattaa käydä kokeilemassa tuo Face Sculptor! Oon tykännyt siitä ihan hirveästi, se on ihan mahtava! Poskipuna on tossa triossa aika matta, hohtoa saa sit korostusväristä jos haluaa!

 2. Noora Noora

  Ah, ihanaa, tuotekuva! Tää kiittää ^_^

  Raikas meikki, tykkään 🙂 Ja noista Maybellinen primereista haluan ehdottomasti kuulla lisää!

  • Jeee! ^^ Ja kiitos! 🙂 Tästä tykkäsin itekkin! Ja ohhohoo, noista primereistä tulee niiiiiin oma juttunsa. Oon aivan myyty, tykkään niistä kaikista 😀

 3. The Nudes on paljon ihanampi meikissä kuin pakkauksessa. Tai mikäpä ei näyttäisi sun silmissä hyvältä 🙂

  • Niin on! Tän kanssa ei kannata jäädä pelkästään sen pakkaustuntuman varaan, nää on niin paljon parempia käytössä! Ja kiitos <3

Vastaa