Skip to content

Edullinen aurinkopuuteri kalpealle iholle

Myönnän heti alkuun etten ole aurinkopuuterien ylin ystävä tai suurkuluttaja. Olen käyttänyt aurinkopuuteria aiemmin vain kesäisin, ja silloinkin todella harvoin. Omistan kyllä useamman ihanan aurinkopuuterin joista pidän kovasti, mutta arastelen niiden käyttöä silti. NO, nyt tilanne on saattanut muuttua!

Tilasin tässä taannoin muutamia Essencen tuotteita prettyltä, ja näiden joukossa oli tämä 3,69€ maksanut aurinkopuuteri. Vaalea mattasävy herätti mielenkiintoni heti, sillä sen avulla voisi olla helppo totutella uudelleen aurinkopuuterin käyttöä! Sävy paljastui tilauksen saavuttua mainioksi. 01 sunshine on sävyltään hiukan lämmin, muttei missään nimessä oranssiin taittava. Aurinkopuuteri on luvatusti matta mutta kuitenkin hiiiiukan hohtava. Ei sokaisevan hohtava, eikä edes niin että sen näkisi selvästi, mutta niin että se saa ihon hehkumaan. Tätä on vaikea selittää (ja HYVIN vaikea vangita kameralle), mutta tämä tuo mattapinnasta huolimatta iholle hehkua.

Koostumukseltaan tämä on todella pehmeä ja helposti häivytettävissä! Pigmenttiä on reilusti, mutta sävy on onneksi sen verran vaalea että sillä on vaikea vetää övereitä. Kokeilin tätä ekalla käyttökerralla aika varovasti tosi isolla ja pöyheällä siveltimellä (koska pelkäsin niitä övereitä. Ja itse tuotettakin, jos rehellisiä ollaan) ja totesin että tää on oikein kiva ja sopiva. Sellainen että sävyä tulee, mutta ei niin että mun naaman ympärillä heiluisi huutomerkkejä siitä että olen laittanut aurinkopuuteria. Sellaista kivaa väriä. Hehkua. Sopivasti sävyä, just sen verran että en näytä ihan paperinvalkoiselta!

Tästä alle neljän euron aurinkopuuterista tuli parin käyttökerran jälkeen go to-tuote, jota oon käyttänyt melkeinpä joka päivä. Minä, aurinkopuuterien arastelija! Rakastan edelleen palavasti mun Guerlainin aurinkopuutereita, mutta ne saa odottaa kesää. Tämä Essencen aarre jäi nytheti käyttöön. Onkohan tää nyt kevään merkki? Aurinkopuuteri tuli taloon? Ja hei! Essenceä on tulossa tänne blogin puolelle aika paljon enemmänkin, sillä moni muukin niistä mun tilaamista jutuista on osoittautunut tosi hyviksi ostoksiksi! Sain myös testiin ison laatikollisen Essencen uutuusjuttuja, joten materiaalia olisi.

Oletteko te löytäneet suosikkituotteita Essenceltä?

8 Comments

 1. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Tota joo, mun täytyy ostaa tää.

  • ilona ilona

   Kylläjoo ehdottomasti! 😀

 2. tintsh tintsh

  Kiitos vinkistä, pitää ehdottomasti testata!

  • ilona ilona

   Ei kestä, tällaisia edullisia ja hyviä löytöjä on ilo jakaa! ?

 3. Mira Mira

  Kuulostaa ihan huipulta! En ole itsekään oikein oppinut käyttämään aurinkopuutereita, mutta tämä kuulostaa lupaavalta ja hintakaan ei kukkaroon suurta lovea tee joten taidanpa laittaa kokeiluun ?

  • ilona ilona

   Tämä on totutteluun ja opetteluun ihan mahtava! Laatu on ihan mahtava, ja hinta varsin kohtuullinen 😀

  • ilona ilona

   Niinpä! Tääkin on ihan mielettömän kaunis ?

Vastaa