Skip to content

Ebay-aarteet

Tilasin synttäreiden tienoilla Virven reissun innoittamana koko joukon aasialaista kosmetiikkaa Ebaysta, ja sain tilaukseni tässä vähän aikaa sitten! Virven seikkailuja ja ostoksia oli ihan älyttömän jännä seurailla, ja niistä tuli sellanen ”minäkanssahaluan”-fiilis että otin suunnaksi ebayn. Mulla oli siellä tiedossa yksi hyväksi todettu myyjä, jolla oli valikoimassa runsaasti Holika Holikaa ja Etude Housea. Ja aika paljon kaikkea muutakin, kyllä! Se oli siis tälläkin kertaa suuntana.

ESAF_EBAY_ORDER_1

Mulla oli ostoslistalla yksi must have-tuote. Elizaveccan Carbonated Bubble Clay Mask vaikutti niin jännältä ja hassulta että se oli pakko saada! Törmäsin tähän jännänaamioon ekaa kertaa Bunnyn videolla, ja olin välittömästi myyty. Sen metsästin toiselta myyjältä, mutta kannatti! Ja oli muuten halvempi kuin esim. Iherbissä!

ESAF_EBAY_ORDER_2

Jännänaamion lisäksi ostoslistalla oli puhdistusöljy. Koska nää oli suht edullisia, päädyin ostamaan useamman erilaisen. For science. Etude Housen Real Art -öljyt vaikutti hauskoilta ja lupaavilta, joten ostin sekä Mild -version että Moisture -version! Pakkauksessa tulee mukana pullo ja erillinen pumppu, jännää.

ESAF_EBAY_ORDER_3

Holika Holikalla oli muutama erilainen Soda Pore BB -öljy, ja tilasin niistä tämän Deep Cleansing -version. Tän otin käyttöön ensimmäisenä, vaikuttaa kivalta ja toimivalta! Tää on aika paksua esim. MACin puhdistusöljyyn verrattuna.

ESAF_EBAY_ORDER_4

Holika Holikalla jatketaan! Kolmiosainen nenäjuttu vaikutti jännältä (ja ihan tarpeelliselta) joten tilaukseen meni. Tää odottelee vielä käyttöönottoa, voisin seuraavana saunapäivänä kokeilla!

ESAF_EBAY_ORDER_5

Ja sit se jännänaamio. Pakkauksessa oleva söpö possu naamion kanssa vaikutti ostopäätökseen. Oon käyttäny tätä kerran, ja oli kyllä kokemus! Iho jäi tosi pehmeäksi ja miellyttävän tuntuiseksi, eli kivalta vaikuttaa. Raportoin tarkemmin kun on useampi käyttökerta takana!

ESAF_EBAY_ORDER_6

Toinen söpöysfaktorin vaikutuksesta ostoskoriin päätynyt tuote oli Gold Racoony -geelilaput silmänalusille. Näissä on TODELLA vahva tuoksu, enkä oo vielä uskaltanu kokeilla näitä. Pahvilaatikko on ainakin söpö kuin mikä.

ESAF_EBAY_ORDER_7

Sellaset ostokset! Oli kyllä tosi kiva tehdä taas tuttavuutta aasialaisen kosmetiikan kanssa. Oon tilannut ja käyttänyt sitä ennen enemmänkin, mutta jossain vaiheessa se vähän jäi. Löysin kuitenkin vaikka mitä muutakin kiinnostavaa, ja mulla on jo lista seuraavaa tilausta varten valmiina! Nyt painelen kuitenkin ulos, koska Pokémon Go jne.

Kiinnostaako joku näistä tuotteista erityisesti? Onko teillä jotain merkki-tai tuotesuosituksia aasialaiseen kosmeen liittyen?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

18 Comments

 1. Eekku Eekku

  Kivoja ostoksia ja onneksi on ebay

  • Niinpä! Ilman Ebayta ei olisi yhtään niin paljon kaikkea ihanaa saatavilla!

 2. Hanna Hanna

  Niin ihania noi pakkaukset! 😀 Mua kiinnostaa Tony Moly ja Missha. En oo oikein ulkomailta uskaltanut tilailla.

  • No eikö ookki! 😀 Tää söpöyspuoli on mun heikkous, sorrun niin helposti kaikkeen söpöön :’D Missha on kyllä kiva merkki! Sitähän saa tilattua lähempää Viron puoleltakin, niillä on siellä oma verkkokauppa! Ei tarvii niin kaukaa tilata 🙂

 3. Mari Mari

  Kun kävin Koreassa, ihastuin varsinkin etuden tuotteisiin:)

  • Etude on kyllä ihana merkki! 🙂 Aion kokeilla niiltä joskus lähitulevaisuudessa enemmänkin juttuja, vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta ^^

 4. Jane Jane

  Mua kiinnostaisi tämä hyväksi todettu myyjä! Minkä niminen? 🙂 ebaysta kosmetiikan tilaaminen on jäänyt siksi, että pelkään saavani feikkejä/vaarallisia tuotteita

 5. Ida Ida

  Mä tilasin ton Bubble Clay -naamion iHerbistä ja se on myös mun mielestä loistotuote! 😀 Innolla odotan kokemuksiasi muista tuotteista!

  • Se on ihan mahtava! 😀 Hauska ja hyödyllinen samaan aikaan, sillä ei voi mennä pieleen 😀

 6. Näitä vinkkejä lukee aina mielellään, aasialaiset kehittelevät jos jonkinlaisia ihmeitä kosmetiikankin saralle 😀

  • Hahaa niinpä! Ihailen niiden kekseliäisyyttä näissä 😀

 7. mses mses

  Kaikki kiinnostaa! Muutenkin pitäisi tutustua aasialaiseen kosmetiikkaan enemmän. Pokemon Go! En ole vielä itse ehtinyt latailla/tutustua, mutta meinasin aamulla ajaa haahuilevan pelaajan yli pyörällä. 😀 Eli varovaisuutta metsästykseen! Ei oikeasti ollu vaaratilanne. Ihmettelin, mitähän se könyää puskia ja sitten se syöksähti känny kädessä lähes pyörän eteen. 🙂

  • Aasialainen kosmetiikka on kyllä ihan oma maailmansa, siihen saa uppoamaan aika runsaasti aikaa 😀 Ja voi Pokemon Go! 😀 Mä olen muutenkin niin vainoharhainen ja tarkka ympäristöstäni etten oikeestaan koskaan uppoudu siihen hommaan niin etten huomaisi mitä ympärillä tapahtuu. Ainakaan vielä 😀

 8. Tintti Tintti

  Cosrx on ihan huippumerkki 🙂 mainostavat tuotteitaan lyhyillä ja tehokkailla inceillä ja sitä ne kyllä ovatkin monien tuotteiden kohdalla 🙂
  Täälläkin yksi Pokemon Go’hun hurahtanut 😀

  • Kiitos vinkistä, ihan uusi merkki mulle! Pitää tutkia tarkemmin 😀 Ja JES, en ole ainoa!! 😀

Vastaa