Skip to content

Dior Addict Extreme Incognito

Diorin Addict Extreme Incognito tuli tietoisuuteeni Heidin kautta,ja olin aivan myyty ensimmäiset kuvat nähtyäni. Jätin kuitenkin Incogniton hetkeksi mielen perukoille ja päätin viivyttää ostopäätöstä hiukan. Reilu viikko sitten tuli kuitenkin sellainen tilanne että tarvitsin jotain pientä,kivaa ja piristävää-ja Incognito palasi mieleeni. Kävin hypistelemässä ja testailemassa ihanuutta kämmenselälle muutaman kerran,ja päädyin lopulta ostamaan ihanuuden ihan normaalihintaisena. 

Lähes 40€ huulipunasta kirpaisi aluksi,mutta sitten sain ihanuuden pahvirasiasta esille. Jo pelkkä hylsy sai minut varmistumaan siitä että ostos oli ollut kannattava-sitten levitin Incognitoa huulille. (kiireessä,töissä,tauolla) Tajusin heti löytäneeni parhaan turvahuulipunan ikinä. 

Lauantaina kotiin pääsi myös Black tie,siitä puhutaan myöhemmin.

Incognito on kylmä nudepuna,josta löytyy häivähdys vanhaa roosaa. Incognito on hyvin,hyvin turvallinen sävy,jonka uskoisin sopivan monelle. Sen korjailuun ei tarvita peiliä,se tuntuu miellyttävältä huulilla,kosteuttaa kevyesti eikä tuo huulten kuivuutta kovasti esille. Erityisen kestävä tämä ei ole,mutta ilman korjailua pärjää kuitenkin hyvin nelisen tuntia.

Olen turvautunut viime päivinä Incognitoon luvattoman paljon,sillä se on sopinut ihan jokaisen tekemäni meikin kanssa. Huulista saa naurettavan pienellä vaivalla laitetun mutta silti luonnollisen näköiset,eikä tämä ihanuus varsinaisesti tarvitse rajausta. Olen kyllä käyttänyt Yves Rocherin väritöntä rajausta tämän kanssa,mutta lähinnä tottumuksesta-en siksi että tämä erityisesti sitä tarvitsisi. 


Incognito nousi varsin nopealla vauhdilla ehdottomien suosikkieni joukkoon,enkä usko että se on sieltä lähiaikoina katoamassa.Oletteko te tutustuneet Incognitoon lähemmin?

4 Comments

    • Kiitos,niinhän se on! Jokaisen siihen käytetyn sentin ja pennosen arvoinen!

  1. Heidi Heidi

    Täytyypä käydä testailemassa tota Ingognitoa, niin paljon sitä tuntuu hehkutettavan… Mutta toi Black Tie, siis aivan ihana puna! Alesta löytyi, ja saman tien hyppäsi yhdeksi lemppariksi!

    • Kannattaa käydä kurkkaamassa! Black Tiekin on ihana,ihan upea-mäkin löysin sen alesta 😀

Vastaa