Skip to content

Dior 5 Couleurs Designer 408 Green Design

Kerroin aiemmin hankkineeni ensimmäisen Dior-viisikkoni;nyt hankin toisen. Green Design löytyi Kicksin alepöydästä,ja se oli pakko kotiuttaa-osittain siksi että tähän viisikkoon kuului rajausväri.

Ylläripylläri paletin sävymaailma oli todella mieleinen-parhaimpia ovat vasemman ylänurkan tumma vihreä ja keskellä oleva vaalea mintunvihreä. Oikean ylänurkan sävy on pelkkää kimalletta,ja vasen alanurkka vaalea puolipeittävä kimaltava sävy. Oikea alanurkka on tummanvihreä rajaus.

Laatu ei ole ihan toivomaani-tumma vihreä ja minttu ovat paletin parhaat värit. Rajaus on värinä upea,mutta vaatii hiukan totuttelua.

Yhden meikin olen tällä ehtinyt toteuttaa,ja kiireen takia jätin siitä rajauksen pois-sitä myöhemmin!

UDEPP:n päällä värit toistuivat kauniin vaaleina,mutta luulen että Pixie Epoxyn kanssa voisin saada voimakkaamman lopputuloksen.

Ei tämä parhaita aleostoksiani ole,mutta olen silti tyytyväinen! Juuri nämä sävyt minulta kuitenkin puuttui…

Meikissä käytin:

-UDEPP
-Dior Green Design
-Yves Rocher kulmakynä,02
-Lumene brow wax
-Yves Rocher lash plumping mascara

Here is one of my sale finds,Diors Green Design-palette. I love the shades,but the quality isn’t what I expected. I still like it,though!

2 Comments

  1. Huh. Onnistuin väistämään vaikka hetkellisesti otti hiukan lujille. Samoin kävi myös Royal Khakin kanssa :D. Piti lähteä liikkeestä pois ennen kuin -30 % saa harkintakyvyn pettämään. Molemmat vihreät on toki nättejä, mutta Green Designissa on mulle se ongelma ettei kaikki sävyt ole puuterimaisia. En halua/tarvi kimaltavia pohjustussävyjä tai erillistä rajausväriä. Royal Khaki on taas vähän viileän sorttinen mun iholle. Jos tykkäät vihreistä luomiväreistä kannattaa katsastaa Estee Lauderin Emerald Oasis-viisikko (mun blogissa on kuvia ja meikkejä).

    Mielenkiintoista nähdä mitä Diorilta on tulossa jatkossa sillä alennusmyyntipöydässä oli monta design-palettia ja aika uusia trioja.

    • Jos alesta löydän niin saatan sen kotiuttaa-normihintaisena en sitä ostaisi vaikka ihana onkin,hinta on kipurajan yläpuolella. 😀 Jännä kyllä nähdä mitä Diorilla on takataskussa!

Vastaa