Skip to content

Delush Polish Dark Passenger

Olen kuolannut Delush Polishin lakkoja pitkään Cesarsshopin sivuilta, mutten jostain syystä saanut aikaiseksi tilattua ainuttakaan. En osannut päättää mitä haluaisin kokeilla ensimmäisenä, joten ostopäätöksen teko vain venyi ja venyi. 

Menin kuitenkin jokin aika sitten vierailemaan Cesarsin tiloissa, ja päädyin muutamassa minuutissa hipelöimään Delush Polishin upeita lakkoja. Synkeämmänsävyiset Dexter-sarjaan perustuvat Slice of life- kokoelman lakat houkuttelivat eniten, ja olisin voinut ostaa saman tien vaikka kaikki. Oli kuitenkin pakko hillitä ostohimoja ja valita vain yksi, ja päädyinkin ostamaan upean, monivärisen glitterpommin Dark Passengerin. 


Dark Passenger on yksinkertaisesti upea. Lakassa on tummansininen jellypohja, ja se on pakattu täyteen useita erivärisiä- ja muotoisia glittereitä. 

Lakka itsessään oli aika paksua, mutta levittyi todella helposti. Laitoin muistaakseni kolme kerrosta- kaksi olisi riittänyt, mutta laitoin kolmannen ihan vaan varmuuden vuoksi. Jellypohjaisissa glittereissä useampi kerros on omasta mielestäni aina parempi, sillä niin glitteriä on mahdollisimman paljon, ja se kuultaa päällä olevien kerrosten alta kauniisti. 


Mitä pidätte Dark Passengerista? Näyttääkö hyvältä? Kertokaa muuten jos olette kokeilleet muita Delush polishin lakkoja- olisi kiva kuulla suosituksia! 

8 Comments

    • Niin kyllä on! ^^

  1. E-S E-S

    Delush Polishin lakkoja en oo kokeillut mutta tämä näyttää kyllä kivalta! Vois toimia kerrostellen myös jonkun värilakan päällä?! Koitan nykyään rajoittaa itseäni tutustumasta enää uusiin merkkeihin, koska sitten se on usein menoa… sitä haluaa yhä vain enemmän kokeiltujen merkkien lakkoja. Mutta vaikeaa se kyllä on; juuri viime yönä sorruin ensi kertaa tilaamaan Glam Polishia. ;-D

    • Voisi muuten hyvinkin toimia värilakan päällä! Pohjahan tässä on tummansininen, mutta se ei välttämättä haittaa 😀

      Uusiin merkkeihin tutustuminen on vaarallista! 😀

Vastaa