Skip to content

Dark Souls-sarja: Ornstein and Smough

Vuorossa Dark Souls-sarjassa Ornstein ja Smough.

Toteutuksessa käytin Fyrinnaen Polar bearia,Book of the Deadia ja Bonfire spiritsiä. Aika tarkkana sain olla ettei tästä tullut Lautrecin kopiota! Tähän sain onneksi käyttää punaista. Pohjustuksena ensin UDEPP ja sitten Pixie Epoxy,ja ripsissä YR:n Lash Plumping-ripsiväri.


Here is the look based on Ornstein and Smough. I had to be careful not to make a replica of the Lautrec-look! For this I used Fyrinnaes Polar bear,Book of the Dead and Bonfire spirits. UDEPP and Pixie Epoxy as base,and YR:s Lash Plumping-mascara on lashes.

6 Comments

  1. Ihania nää sun kaikki meikkisi on olleet! Tämäkin on niin upea. Ei vaan ollenkaan mun värinen, mutta nautin katsella. 😉

    • Kiitos! Näitä sarjameikkejä on ollut hauska tehdä,kun oon joutunut pysymään rajatuissa väreissä eikä oo voinut ihan oman mielen mukaan kikkailla 😀

  2. Mun pitäis varmaan yrittää jotain teemajuttua toteuttaa kanssa koska tosi harvoin tulee astuttua ulos omalta mukavuusalueeltaan. Mullakin on vaan niin tiukkaan fiksaantuneena ajatus siitä mikä mulle oikeasti sopii ja mikä ei. Pitäis vaan oikeasti kokeilla enemmän kaikkea erilaista ja sellaista mitä ei ole koskaan aikaisemmin tullut tehneeksi.

    • Toi teemajuttu auttaa siihen! 😀 Ei tarvinnut montaa tehdä kun alkoi tulla ihan uudenlaisia ideoita! Ja nyt oon noiden tekemisestä aina todella innoissani kun vastassa on jotain uutta.

  3. Pääsit ihan vaan Dark Soulsin takia lukulistalleni 🙂

    • Hehee,kiitos! 😀

Vastaa