Skip to content

Dark passenger with mayhem mentality

Tänään on kulunut tasan vuosi siitä kun julkaisin ensimmäisen postaukseni! En tosin meinaa millään uskoa että on kulunut jo vuosi- aika on mennyt pelottavan nopeasti. Kirjoittelen myöhemmin ihan kunnollisen synttäripostauksen, ja huomenna julkistan synttäriarvonnan!

Nyt olisi kuitenkin vuorossa kynsipostaus! Cesarsshopilta ostamani Delush Polishin Dark Passenger viihtyi yksinään kynsilläni useamman päivän, ja päädyin hetken mielijohteesta jatkamaan kynsiä muutaman päivän jälkeen Orlyn neonoranssilla Mayhem mentalityllä. Olen hurahtanut dotting tool-koristeluihin oikein urakalla, ja päädyin tökkimään kynsien kärkiin summittaisesti isompia pilkkuja. 

Tykkään. Tykkkäääääään. Tykkään näistä kuin hullu puurosta- ja aion uusia nämä samalla glitterpohjalla ja toisella neonlakalla asap. Dark Passenger on yksinäänkin UPEA, ja kimmeltää auringonvalossa ihan käsittämättömällä tavalla! Tässä sen kimmellys pilkistelee ihanasti neonvärin alta. Tummansininen jellypohja sopii yllättävän hyvin yhteen neonoranssin kanssa! Voisin väittää että nämä ovat kaikista tänä vuonna tekemistäni lakkauksistani suosikkini. Jokin näissä nappaa ja kovaa.

Mitä pidätte? Onko neonlakan ja glitterin yhdistelmä mieleinen, vai sittenkin hiukan liikaa? Minä tykkään!

Kiitos teille kaikille ihanille jotka olette roikkuneet mukana koko menneen vuoden- toivottavasti niitä tulee monta lisää! 

11 Comments

 1. Upeat kynnet ja onnea blogisynttäreiden puolesta!

 2. Aivan ihanan kynnet!

  Onnea blogille. Tää kevät on muuten kummaa aika, tosi moni tuntuu pykänneensä bloginsa pystyyn just näin keväällä. 🙂

  • PS PS

   Kaikki versoaa keväällä, blogitkin?

   Hienot kynnet, tuo pirteä väri on mielestäni mielenkiintoisempi yhdistelmä tumman ”taustan” kanssa kuin esim. pastellin tai valkoisen.

 3. Onnea blogille! Kynnet on ihanan pirteät! 🙂 Täällä saa hyvin kehitettyä itselleen pakkomielteitä tiettyjä kynsilakkoja kohtaan… 😀 Onneksi kesällä työkuviotkin on sellaiset, että voi käyttää kynsilakkaa vaikka joka päivä. Saa siis hyvän tekosyyn hankkia uusia… 🙂

  • Kiitos! 🙂 Hahaa, kynsilakkojen hankinnalle löytyy aina syitä! 😀

 4. Hauskat kynnet 🙂 Onnea blogille!

 5. Onnea yksivuotiaalle!

  Mulla on varmaan joku osa irti aivoista; mulle tuli mieleen joku avaruushome tai jotain. 😀 Mutta hauskat kynnet siitä huolimatta…tai oikeastaan just siks! 😉

  • Kiitos! 🙂 Avaruushome.. 😀 Sehän on vain hyvä! 😀

Vastaa