Skip to content

Damn paladins!

Voi Fyrinnae. Fyrinnae on ekoja indiemerkkejä joita kokeilin, ja niitä harvoja jolta edelleen ostan tuotteita semisäännöllisin väliajoin! Mun Fyrinnaekokoelma on ihan kiitettävän kokoinen, ja oon aina jotenkin ihan erityisen onnellinen kun ostan uusia juttuja Fyrinnaelta. Niissä on aina jotain spesiaalia ja erityistä! Tilasin tässä vähän aikaa sitten muutaman irtosävyn ja peräti kolme pressattua nappia, ja tän meikin keskipisteenä on yksi noista pressatuista sävyistä.

ESAF_HIUKSET_JALKEEN_1

Näissä kuvissa näkyvä silmämeikki on tehty melkeinpä pelkästään Fyrinnaen Work safe blue-sävyllä. Work safe blue oli ennen nimeltään Damn Paladins!, ja se on mulle aina ja ikuisesti Damn Paladins! vaikka napin pohjassa lukeekin Work safe blue. Olin riemuissani kun tajusin että tosta on tehty pressattu versio, koska se on niiiiiin paljon helpompi ihan perusarkimeikkejä tehtäessä. Laatu ja koostumus oli ihan yhtä täydellinen kuin irtoversiossakin, käytettävyys vaan oli parantunut 100%.

ESAF_HIUKSET_JALKEEN_3

Meikki oli muuten tosi simppeli, sama Kat Von D:n ja Lumenen sekoituksella tehty meikkipohja joka täällä vilahti ihan hetki sitten! Poskilla oli MACin Briar Rose ja korostuksena Lightscapade.

ESAF_GREY_FOX_2

Huulille muistan sutineeni Jeffree Starin Celebrity Skiniä. Celebrity Skin on jännä, välillä en tykkää yhtään siitä miltä se näyttää mun huulilla, ja välillä se on ihan täydellinen! Tähän se tuntui sopivan aika mainiosti.

ESAF_GREY_FOX_4

Tää oli muuten mun ekoja ihan täysin kylmäsävyisiä meikkejä piiiitkään aikaan! Mitäs pidätte?

Silmät/Eyes: Urban Decay Eyeshadow primer potion Original, Fyrinnae Work Safe Blue, MAC Lightscapade, IsaDora Insane Volume Lash Styler saatu, Make Up Store 12 Shades of Brow, L’Oreal Brow Artist Sculpt Blonde saatu

Kasvot/Face: NYX Pore Filler saatu, Kat Von D Lock-It Foundation Light 42, Lumene Longwear Blur Foundation 0 Valon Hehkua saatu, RCMA Loose powder, NYX Taupe Blush, MAC Briar Rose, MAC Lightscapade

Huulet/Lips: Jeffree Star Celebrity Skin

8 Comments

 1. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Oi se kyllä näyttää hyvältä! Onneks hankin tän itselle! ((:

  • ilona ilona

   No onneksi todellakin! Tää on mun yks ehdottomista lemppariluomiväreistä ^^

 2. Nätti on nätti ja sillä siisti:)

  • ilona ilona

   Kiitos :))

 3. Jooo, ihana meikki ja täydellinen match hiusten kanssa! <3

  • ilona ilona

   Kiitos! ^^ Ja hih, tää on kyllä näiden harmaiden hiusten kanssa aika mainio 😀

 4. Tosi kiva meikki! 🙂 Ja mikä ihmeen Fyrinnae, täysin uusi brändi mulle, pakko tutustua! 😀

 5. ilona ilona

  Kiitos! Ja siis APUA, onko Fyrinnae sulle uusi juttu? Iik! Äkkiä tutustumaan! 😀 Se on ihan ekoja indiebrändejä joihin tutustuin ennen blogia, ja se on edelleen mun lemppari!!

Vastaa