Skip to content

Curacao Mugshot

Hei pupuset, täällä kirjoittelee hyvin väsynyt bloggaaja! Tämä viikko menee uuden työn koulutuksessa, ja kirjoittelen varmaan maks.yhden postauksen per päivä- olen ollut edellisinä iltoina niin kuitti että sänky on voittanut blogin 6-0. Myös synttäriarvonnan suorittaminen menee loppuviikolle, että ehdin keskittyä siihen kunnolla ja viemään palkinnot sitten mahdollisimman pian postiin! Olen todella pahoillani että joudutte odottelemaan, te ihanat siellä ruudun toisella puolella. 

Nyt olisi kuitenkin luvassa eilisen meikkiä! Vaikka hiukan totuttua aikaisemmat herätykset ovat väsyttäneet eikä meikkaaminen hirveästi innosta, olen kuitenkin yrittänyt panostaa edes vähän- jos ei muuten niin edes siksi etten näyttäisi ihan puolikuolleelta koulutuspäivinä. 

Eilisen meikin tein Naked 3:lla ja Make Up Storen sinisellä solonapilla Curacaolla. Naked 3:sta käytin Mugshotia, Darksidea ja Strangea, ja Curacao pääsi lähes huomaamattomaksi väripilkuksi ripsirajaan. 

Nyt vähän harmittaa että käytin Mugshottia ja Darksidea- mokomat kun ovat aika turvallinen valinta, ja niin itsestäänselvä pari. Toivotaan että seuraavan arkimeikin kanssa olisin ollut edes vähän luovempi. 

Huulille pääsi maanantain selvisin ekasta päivästä-palkinto- ostos, eli MACin uusi patentpolish lip pencil sävyssä Spontaneus. Meinasin alun perin ostaa jonkin Alluring Aquatic-kokoelman huulipunista, mutta kun näin että nämä kynät olivat tulleet myyntiin, en voinut vastustaa kiusausta. Halusin jonkun turvallisen arkisävyn- sellaisen, joka voisi olla aina käsilaukussa mukana, ja Spontaneus on juuri sellainen! Alluring Aquatic-kokoelman tuotteiden jännä pinta houkutteli sen verran että päädyin ostamaan kokoelmasta yhden kynsilakan. Olen heikko, tiedän. 


Että sellainen meikki! Onko joku teistä hypistellyt näitä MACin Patentpolish- kyniä? Miten teidän viikko on lähtenyt alkuun? Itsellä on ihan vihannesolo- sellainen perunafiilis. Normaalisti valvon aika myöhään ihan luonnostaan, (olen yleensä virkeimmilläni illalla) ja nyt olen mennyt ihan suosiolla nukkumaan viimeistään yhdeltätoista. Hyvin hämmentävää. 


Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked 3 Strange
-Urban Decay Naked 3 Mugshot
-Urban Decay Naked 3 Darkside
-Make Up Store Curacao
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara

Kasvot:

-IsaDora Undercover face primer
-Yves Rocher Youthful Glow foundation 000 Beige
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Lavera Mineral rouge powder Velvet Plum saatu

Huulet:

-MAC Patentpolish lip pencil Spontaneus

6 Comments

  1. Ihana meikki! Jälleen kerran on ihan mun värit! 🙂 Sä oot niin taitava meikkaamaan!

    • Kiitos, ihana Nonnu! ^^ Nää on niin helpot ja varmat värit :’D

  2. Voi kun ehtisikin nukkumaan klo 11…

    • Ei se kyllä mullakaan onnistunut, jos rehellisiä ollaan 😀

Vastaa