Skip to content

Cosmo Storm

Magical Pixie Dust-lakoilla jatketaan! Kolmesta uutuuslakasta odotin eniten hopeaista, superkimaltavaa Cosmoa, ja se oli pakko saada kynsille seuraavaksi. Päätin kokeilla ensin miltä Cosmo näyttäisi tumman pohjan kanssa, ja lakkasinkin alle paksun kerroksen Zoyan mustaa hologrammilakkaa Stormia. Storm ei varsinaisesti näy Cosmon alta, mutta antaa sille kuitenkin pientä näkyvää mustaa pohjaa. Valitsin Stormin mustien cremelakkojen sijaan ihan puhtaasti sen paremman levittyvyyden takia- lakkasin kynnet hyvin, hyvin väsyneenä, ja tein kaikkeni eliminoidakseni riskitekijät! 

Stormia tuli siis yksi kerros, ja sen päälle yksi reilu kerros Cosmoa. Hyvin helppo ja hyvin kimmeltävä lopputulos- tykkään, tykkään kovasti. 

En saa tarpeekseni Cosmon kimmellyksestä! Sen upea kimalle tulee esiin hämärässäkin, ja auringonvalossa se suorastaan häikäisee. Seuraavaksi aion kokeilla tätä upeutta ihan yksinään- ensin ilman päällyslakkaa, ja lopuksi sen kanssa. Olen ehkä vähän rakastunut. 

Ehdin muuten jo pelätä pahemman kerran Vegan kynsiltä poistamista, sillä rosoinen glitter vaikutti siltä ettei se lähtisi ilman hikeä, verta ja kyyneleitä. Onneksi olin väärässä- Vega ei ollut sen hankalampi poistettava kuin tavallinen pixie dust, kun vanulappua jaksoi pitää hetken kynnen päällä ennen hinkuttamista. 

Mitä pidätte Cosmosta, viehättääkö tekstuurikimallus? Tästä tuli kertaheitolla yksi ehdottomista Zoya- suosikeistani!


Zoyan Cosmo-lakka saatu blogin kautta.

14 Comments

 1. Oooaaah!! Mun on pakko hankkia Zoyaa sitten kun tää ostolakkokuukausi on loppunut. Kyllä.

  • Kyllä. Olen ehdottomasti samaa mieltä.

  • Jee! Glitterharakka kuittaa!

  • Tämä on kyllä ihan järjetön! Näistä kolmesta ehdottomasti upein :B

 2. Woolawoolawoolawoola! Eli siis sekoan. Täällä kans yks glitterharakka tuuttailee miten sattuu…

  • Hahaa, miten ihana reaktio! 😀 Nämä lakat kyllä herättää glitterharakoissa aika voimakkaita tunteita 😀

 3. Mä ihastuin näihin jo Instagramissa, sillä <3

  • Nää on kyllä niin <3

Vastaa