Skip to content

Connect the dots

Kävin läpi vanhoja meikkikuviani, ja tajusin etten ole ollut viime aikoina kovin kokeilunhaluinen. Olen sortunut yhä uudestaan ja uudestaan käyttämään tuttuja ja turvallisia värejä, ja kaikenlainen kikkailu ja kokeilu on jäänyt lähes olemattomiin. Myös irtopigmenttien ja indiemeikkien käyttö on unohtunut, ja niistä vain muutama ns. erityisempi on päässyt käyttöön saakka. Femme Fatalen ja Shiro Cosmeticsin meikkejä on tullut ostettua, mutta ne ovat alkututkimisen jälkeen päätyneet kuitenkin unholaan meikkipöydän kätköihin. 

Nyt päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhdistäytyä oikein kunnolla. Valikoin käyttöön Shiron luomivärejä, ja päätin yhdistää niihin vielä erikoisen rajauksen. Tämä oli loistavaa alkulämmittelyä, sillä syksyllä tekemästäni Dark Souls-sarjasta puuttuu vielä muutama hahmo, ja haluan toteuttaa ne ennen Dark Souls 2:sen julkaisua- siitä kun on ehdottomasti tehtävä oma sarjansa! 

Käyttöön valikoitui siis Shiron I’ve done worse, I quess you’re okay ja Here I stand. I’ve done worse koko luomella ja luomivaossa, Here I stand varjostuksena ja I quess you’re okay keskellä luomea. IsaDoran Blue navy- rajaustussilla tehty rajaus syntyi hetken mielijohteesta, ja sen pilkut olivat tulosta pienestä virheestä joka sitten levisikin hiukan laajemmalle.

Tämä oli todella virkistävää harjoitusta, ja vaikka värit ovatkin vielä mukavuusalueella, teki tällainen kokeilu todella hyvää. 

Mitä pidätte? Ovatko tällaiset kokeilut tervetulleita?

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Shiro Cosmetics I’ve done worse
-Shiro Cosmetics Here I stand
-Shiro Cosmetics I quess you’re okay
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-IsaDora Colorful eyeliner Navy blue saatu
-Make Up Store Brow Color no.1
-Lumene Brow wax
-Make Up For Ever Smoky Extravaganza mascara saatu

24 Comments

 1. Ehdottomasti lisää tällaisia! Näyttää upealta 🙂

  • Kiitos! 🙂 Näitä kyllä tulee nyt varmasti lisää, innostuin taas oikein urakalla 😀

 2. Lisää vaan! Tosi kivan näköstä 🙂

 3. Ompa hauskan näkönen 🙂

  • Kiitos! Noista pisteistä oli helppo innostua 😀

 4. Tosi hauska. Eka kertaa näen tälläisen pelastuskeinon lipsahtaneeseen rajaukseen. Hyvä pelastus!! Itse meikki on toki myös kaunis.

  • Hehee, kiitos! Tää oli mullekin ihan uusi juttu, mutta nyt en saa tästä tarpeekseni. 😀

 5. Aivan ihana meikki kokonaisuudessaan ja tuo rajaus on upea!

 6. Vau! Tää on hauska! Eikä edes yhtään mitenkään överi, koska värit menevät niin hienosti toisiinsa ja muodostavat toimivan kokonaisuuden. Lisää näitä, ehdottomasti! Peukkui!

  • Voi kiitos ihana Jenni! ^^ Näitä kyllä tulee lisää näitä kokeiluja, valon lisääntymisen myötä into on kasvanut aika huomattavasti 😀

 7. On tervetulleita, tosi makea silmämeikki!

 8. JOO! Lisää näitä! 🙂

 9. Saako tätä apinoida? 😉 Tosi ihana!

  • Hehee, toki! 😀 Arvostan luonnollisesti apinoinnin kohteen mainintaa 😀 Kiitos, pilkut on kivoja ^^

 10. Tää on kyllä varsin kiva!

Vastaa