Skip to content

Colourpopin uutuusluomivärit

Otsikko on aika paljastava, mutta olkoon. Aiheena on Colourpopin ihan vasta lanseeraamat puuteriset, pressatut luomivärit! Colourpop pamautti ilmoille kolme valmista palettia ja koko joukon yksittäisiä nappeja, ja sorruin pienen harkinnan jälkeen tilaamaan niitä yhdeksän. Okei, kymmenen, koska tilasin yhden sävyn vahingossa kahdesti. Ehm. Sain tilaamani sävyt ja kaupanpäällisinä tulleet kaksi tyhjää palettia eilen, ja suunnittelen jo hyvää vauhtia uutta tilausta. Oli nimittäin aika hyviä nää!

ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_1

Kaupanpäällisinä tulleet paletit (osta 4, saat tällaisen kaupan päälle) on ihan jees. Paletit tuntuu jykeviltä ja kestäviltä. Miinusta siihen että tällaiseen saa vain neljä nappia! Sisältä löytyvän erotteluosan pystyy ilmeisesti kiskomaan ulos. Kokeilin, oli sen verran tiukassa että jätin yritykset toiseen päivään.

ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_2

Yksittäiset luomivärinapit tulevat pahvitaskuun pakattuina. Yksi nappi maksaa 5 dollaria, ja saatavilla on ainakin mattasävyjä, metallisävyjä ja satiinisävyjä! Värivalikoima on ensilanseeraukseen nähden suuri, siitä iso plussa Colourpopille. Siitä ja edullisesta hinnasta! On ihan mahtavaa että nää pikkunapit on samassa hintaluokassa kuin muutkin merkin tuotteet. Oon näin btw saanut instatiisereistä sen käsityksen että Colourpopilta on tulossa myös mm. pressattuja aurinkopuutereita ja korostusuotteita, iiiik.

ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_3 ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_4

Vaikka neljän napin paletti on mulle arkikäytössä ihan liian pieni, on nää kyllä tosi käteviä esim. matkalle. Tällaiseen saa sujautettua helposti omat käytetyimmät lempparisävyt! Tykkään paletin mallista muutenkin, tosi kätevä. Jos tuon erotteluosan kiskoo irti pitäisi palettiin mahtua neljän napin sijaan kahdeksan, ja se on jo enemmän se!

ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_5

Olin muuten positiivisesti yllättynyt siitä että napit oli pahvitaskun lisäksi pakattu vielä tuollaiseen erilliseen muovikuoreen. Periaatteessa se on turhaa pakkausmateriaalia ja haaskausta, mutta TOISAALTA nappeja voi hyvin säilyttää tuollaisessa yksittäisessä muoviläpyskässä jos ei satu olemaan tyhjää palettia käsillä. Itse sujautin kaikki yhdeksän nappia (se yksi tuplasävy menee suoraan kiertoon) Beautylishin Lucky bagista tulleeseen tyhjään Z-palettiin! Kaikki napit mahtuivat tähän minipalettiin mainiosti. Nää neliönmalliset Z-paletit on mun ihan ehdottomia suosikkeja, kun näihin mahtuu suhteellisen monta sävyä, ja paletti on silti kätevän kokoinen!

ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_6

Järjestin yläriviin hohtavat sävyt (vasemmalta oikealle Come and get it, Liar liar ja Let me explain), keskelle häivytysävyt (vasemmalta oikealle Bel Air, Wake up call ja Hear me out) ja alimmaiselle riville varjostussävyt (vasemmalta oikealle Criss cross, Note to self ja Made to last). Valitsin ekaan tilaukseen aika turvallisia sävyjä, sellaisia joita tiedän käyttäväni varmasti. Nyt kun oon todennut että pidän näistä voin napsia seuraavaan tilaukseen jotain vähän jännempääkin. En vaan voi sille mitään, rakastan nudesävyjä palavasti.

ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_7

Swatchasin sävyt aika hätäisesti eilen illalla, mutta tässä ne nyt kuitenkin olisi! Swatchit on tehty puhtaalle, kuivalle iholle ilman primeria, kuten yleensä.

ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_8 ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_9 ESAF_COLOURPOP_PRESSED_SHADOWS_10

Joo-o. Jep. Kyllä mä sanoisin että kannatti. Olin erityisen yllättynyt siitä miten mahtavia nää mattasävyt on! Metalli-ja satiinisävyt ei ihan pärjää Makeup geekin vastaaville, mutta mattasävyt on asia erikseen. Nää on todella pehmeitä, ihanasti levittyviä ja todella pigmenttisiä! Oon tänään todennäköisesti tehnyt näillä ekan meikkikokeilun, palaillaan siihen sitten myöhemmin. Näiden swatchien perusteella nimeän ennakkosuosikeikseni Liar liarin, Bel Airin, Note to selfin ja Criss crossin!

Mulla on näin btw jemmassa nyt kahden Smashboxin uutuuspaletin kuvat, Tarten Bunny-paletin kuvat jaaaa Too Facedin persikkapaletin kuvat. Ja swatchit, tietty! Näinniinku muunmuassa. Mitä saisi olla ekana?

Kiinnostaako Colourpopin uudet luomivärit? Ootteko jo ehtineet tilaamaan, tai peräti kokeilemaan näitä?

16 Comments

 1. Uuh, tota come and get it -sävyä! <3

  • ilona ilona

   Joo!! Se on MAHTAVA <3

 2. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Oh ja ah toi Come and Get It!!!! Saisko meikin, joka ois tehty ihan ton ympärille? (((:

  • ilona ilona

   No JOO! En oo ehtiny nappailemaan siitä kuvia, korjaan asian asap! Se on IHANA käytössä 😛

 3. Samaa mieltä kuin edelliset leidit: Come and Get It<3 Se olisi kiva nähdä ihan in action:)

  • ilona ilona

   Siitä on meikkiä tulossa tännekin puolelle! Oon tehnyt sillä saman meikin jo useampaan otteeseen, mutten oo saanut kunnon kuvia :’D Vielä jonain päivänä!

 4. Siis huh huh miten ihania! Mulla ei näitä ole enkä ole oikein innostunut mutta kiva seurata kun kaikki on ihan höpsönä näihin 😀

  • ilona ilona

   Haha, näihin on kyllä aika moni hupsahtanut! 😀 Ja syystä, on nää kyllä ihania. Jokainen näistä oli iloinen yllätys!

 5. Aaaaawww <3 Mun Colourpop-into vain kasvaa näiden myötä! Ja täytyy tunnustaa, että laitoin itsekin juuri perjantaina tilauksen menemään. Tilasin sen Hi-Maintenance – paletin + neljä näitä yksittäisiä sävyjä ja lisäksi vielä kulmakynän ja yhden Lippie Stixin + vielä yhden alessa olleen "ei-pressatun" sävyn. Ja nyt en millään malttais odotella, että tilaus saapuu 😛

  • ilona ilona

   Hehee, se odottelu on aina vaikeinta! Mä haluaisin ne molemmat valmiit paletit, mutta oon toistaiseksi vielä hillinnyt itseni. 😀 Näin Instagramissa kuvia Colourpopin ystävänpäiväkokoelmasta, ja voi että, ne pressatut luomivärit!! Ne on mun suurin himotuskohde tällä hetkellä. 😀

 6. Mä ihastuin näihin täysin ja uusi tilaus onkin jo matkalla 😀 Tosin huomasin, että tein vahingossa kaksi aikalailla samaa settiä kun tilasin Hi-Maintenancen ja neljä sävyä, jotka on hyvin samantapaisia kun tuossa setissä 😛 Hups. Ne on nättejä.

  • ilona ilona

   :DD Hups! Mutta on ne nättejä, sitä ei voi kieltää! Mä oon vielä malttanut mieleni toisen tilauksen kanssa koska haluan ehtiä kokeilla näitä ihan rauhassa, mutta paaakko näitä on kyllä saada lisää :’D

 7. Oi vitsi miten hyvät sävyvalinnat! Criss cross <3 täytyy kyllä itekin tilata näitä pressattuja kokeeksi, kunhan on ylimääräistä pätäkkää!

  • ilona ilona

   Suosittelen, oon ollut näihin tosi tyytyväinen! Criss Cross olis hei ihan sun sävy <3

 8. Tosi ihania sävyjä, varsinkin noi shimmeriset! Laadukkaita kuvia myös 🙂

  • ilona ilona

   Kiitos, ihana kuulla! ^^

Vastaa