Skip to content

Colourful Freshwater Sketchbook

Sainpas tehtyä hiukan värikkäämmän meikin! Pysyttelin kuitenkin turvallisissa sävyissä- siniset ja turkoosit ovat heti virheiden jälkeen suosikkejani. Päädyin käyttämään myös yhtä unohdetut-pinon paleteista, sillä käytin tässä meikissä vain MACin Antonio Lopez-kokoelman 6 Eyes/Teal-paletin värejä. Käyttöön pääsi turkoosi Colourful life, sininen Freshwater ja varjostukseksi mustapohjainen glitterinen oliivisävy Sketchbook. 

Turkoosi Colourful life pääsi sisänurkkaan, sininen Freshwater keskelle luomea ja Sketchbook toimi varjostuksena. Sinistä vasten Sketchbookin oliivisävy häviää kokonaan- vain läheltä katsoessa pystyi näkemään upeaa, oliivista glitteriä.

Koska halusin pitää meikin värikkäänä enkä hillitä sitä huulienkaan kohdalla, pääsi huulille ihana, uusi Lancômen Lip Lover-kiilto sävyssä Orange Manége. Poskilla oli Make Up Storen persikkainen Cherry Blossom! 

Kannatti käyttää värejä- nyt tuntuu taas siltä että osaan ehkä meikatakkin. Sunnuntain kevyt meikki meni niin pahasti pieleen että ehdin jo menettää uskon itseeni- mokasin jopa kulmakarvat! Ainoa asia jonka pitäisi olla itsestään selvä ja helppo tehdä- sekin meni pieleen. Orange Manége oli huulilla silloinkin, ja se pelasti aikaansaamaani sotkua jonkin verran. Loisto-ostos, siis! 

Mitä 6 Eyes/Teal-palettiin tulee, nyt kun pääsin taas sen makuun, luulen että alan käyttämään sitä ahkerammin. Luulen myös että koko ajan lähestyvä kesä ja värinkaipuu saa minut palaamaan paletin pariin- haluan yhdistää sen kirkkaat värit oranssiin tms huulimeikkiin! 


Meikkipohjana toimi muuten Consult Ladylta testiin saamani Sormé Cosmeticsin Treat&Tint- BB-voide! BB-voide ei sellaisenaan riitä iholleni, mutta Treat&Tint on toiminut paremmin kuin hyvin Make Up Storen Dual Foundationin kanssa. Jatkan kuitenkin vielä testailua, koska tämän BB:n pitäisi ihan oikeasti hoitaa ihoa!

Mitä pidätte? Kaipaatteko lisää tällaisia värillisiä meikkejä?

Silmät:

-UDEPP
-MAC Antonio Lopez 6 Eyes/Teal Colourful life
-MAC Antonio Lopez 6 Eyes/Teal Freshwater
-MAC Antonio Lopez 6 Eyes/Teal Sketchbook
-Yves Rocher kulmakynä 04
-Lumene brow wax
-Urban Decay 24/7 Velvet Glide-on Eye pencil Zero
-Make Up For Ever Smoky Extravagant mascara saatu

Kasvot:

-Sormé Cosmetics Treat&Tint BB-voide saatu
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Make Up Store Blush Cherry Blossom

Huulet:

-Lancôme Lip Lover Gloss Orange Manége 

16 Comments

 1. Ooh….mieletön sininen meikki <3 Love it!

 2. Freshwater <3 😮 Rakastuin tähän meikkiin!

  • Freshwater <3 en tajua miten en ole käyttänyt sitä enempää! :O

 3. Joo siis nyt on ihan huikea. En kestä! Oot paras, Ilona (:

  • Okei, nyt punastuin. Kiitos, ihana!

 4. Aivan huikea! Mä en varmaan itselleni uskaltaisi sinisellä tällaista meikkiä, mutta jollakin muulla värillä varmasti. :p

  • Kiitos! Ja uskalla uskalla, kokeile ainakin!

 5. Vau, ihan mielettömän hieno meikki! Mäkin olen nyt ihastunut tuollaiseen sävymaailmaan. Terv. eilen sinisessä silmämeikissä töihin

  • Kiitos! Ja oooo, nyt alkoi kiinnostaa millainen meikki sulla on ollut! Kuvia? Pliis?

  • Freshwater on ihan mieletön! Niin kuin Sadulle jo sanoinkin, en tajua miksen ole käyttänyt sitä tän enempää. Aion korjata virheeni.

 6. Jee, joo! Värikkäät meikit ovat ihania, varsinkin näin taitavasti levitettynä 🙂

 7. Ooh, yess! Värikästä, lisää! Heti! 😀

  • Hahaa, tulossa ihan pian! :DD Innostuin. :B

Vastaa