Skip to content

Coffee&Poetry-teemaviikko: IsaDora Shadow Liner Matte Black

IsaDora marssitti kauppoihin useamman ihanan uutuuden Coffee&Poetry-kokoelman mukana, mutta omissa silmissäni niistä erityisin on uusi Shadow Liner. Harkitsin aluksi aika pitkään sen ostamista, ja jätin sen melkein kauppaan-olen varsin laiska rajausten käyttäjä, ja pelkäsin aluksi että tämä jäisi muiden rajausten tavalla käyttämättömäksi. 

Näin IsaDora kuvailee uutuustuotetta: 

”Coffee & Poetry -sarjassa IsaDora lanseeraa uuden Shadow liner -silmänrajauskynän, jota voi käyttää sekä luomivärinä että silmänrajauskynänä. Shadow liner -kynällä on helppo luoda trendikäs smoky eyes -meikki tai tehdä silmiin näyttävät, paksut rajaukset.
Pitkäkestoisen värin antava kynä on helppokäyttöinen, ja kynän pehmeä koostumus liukuu vaivatta iholla. Runsaspigmenttinen, vedenkestävä kynä antaa silmiin voimakkaan, näyttävän värin. Kynän toisessa päässä on irrotettava teroitin.”

Hintaa Shadow Linerilla on noin 17 euroa. Tuolla hinnalla saa siis haltuunsa jumborajauskynän, joka käy omien testausteni perusteella rajauksesta, pohjustajasta ja luomiväristä. Monitoimituote, siis! 
IMG_4525
Tuote on pakattu hyvin IsaDoramaisesti-mustaa, hopeaa, yksinkertaista ja tyylikästä. Kynä on reilusti paksumpi kuin peruskajalit, se tulee selväksi heti kättelyssä. Toisesta päästä löytyy teroitin, joka paljastuu kun pienen hopeisen korkin vetää irti. Tästä kynästä ei ole tarkoituskaan saada superterävää, mutta terottimella kärjestä saa hiukan tarkemman.


IMG_4526
IMG_5227
Itse tuote tuntuu iholla todella kermaiselta ja pehmeältä. Shadow Liner levittyy iholle kuin unelma-onneksi. Kuivahkoa, paksua kynää kun olisi ikävä hinkata iholle. Shadow Lineriä on myös helppo häivyttää joko sormin tai siveltimellä-itse olen käyttänyt molempia. Shadow Liner on paitsi pehmeää,myös todella pigmenttistä, ja yhdellä vedolla tulee hyvin peittävää jälkeä. Myös kerrostus tuntuu sujuvan ongelmitta. 

Olen käyttänyt kynää sekä perusrajauksena, sisärajauksena sekä luomivärinä ja pohjustuksena, ja hyvin toimii. 


IMG_5236
Alla esittelenkin kaksi meikkiä, joissa kynää on käytetty. 

Ensimmäinen on jo vanha tuttu, ja vilahtanut blogissa useampaan otteeseen. Siinä Shadow Lineriä on käytetty sekä ylä-että alarajauksena, ja rajausten reunat on häivytetty meikkiin. Shadow Liner oli tässä myös sisärajauksena, ja toimi moitteettomasti. Sisärajaukset kuluvat silmistäni yleensä pois puolessa tunnissa-Shadow Liner pysyi moitteettomana useamman tunnin. 

Pehmeä rajaus Shadow Linerillä on helppoa kuin heinänteko, tarkempi rajaus vaatii apuvälineitä. Paksulla kynällä on hankala saada aikaiseksi tarkkaa, ohutta rajausta, mutta jos väriä ottaa rajaussiveltimeen onnistuu tarkemmankin viivan piirtäminen.


IMG_5168
Seuraavassa meikissä Shadow Liner on toiminut luomivärinä ja pohjustajana. Lähes koko meikin pohjalle on laitettu Shadow Lineria (UDEPP:n päälle, varmuuden vuoksi) joka on sitten häivytetty reunoja kohti. Shadow Linerin päälle on taputeltu viime syksyn Highlands-paletin vihreää, ja sisänurkkaan vaaleaa nudesävyä. Puuterimainen luomiväri nappasi Shadow Lineriin kiinni täydellisesti, ja tällä tavalla tehtynä meikki kesti moitteettomana pitkään yöhön. Kestipä se neljän tunnin päikkäritkin suttaamatta.


IMG_5621
IMG_5626
Tässä vielä tarkempia kuvia ylläolevasta meikistä. Tällä meikillä olin itse asiassa töissä eilen-tajusin kotona että se saattoi olla hiukan liian tumma. Ehheh. Pidin meikistä kuitenkin todella paljon, ja aion tehdä sen varmasti uudestaan-ja käyttää alla Shadow Lineria. Se vaikuttaa smoky eye-meikkien luottotuotteelta.


IMG_5644
IMG_5647
Pohjana käytin Tarten puuterimaista meikkipohjaa, joka on TÄYDELLINEN. Olen saanut purnukan vasta, ja stressaan nyt jo mistä saan seuraavan-tätä aarretta kun ei Suomesta saa. 


IMG_5653
Shadow Liner on osoittautunut alkuepäröinnin jälkeen ihan huipputuotteeksi, ja se on innostanut minut käyttämään rajauksia tavallista enemmän. Uusi HG-tuote on tainnut löytyä! Tästä on vaikea keksiä mitään pahaa sanottavaa. Onneksi ostin vaikka aluksi epäröinkin! 

Oletteko ehtineet kokeilla Shadow Lineria?
Silmät/Eyes:


-UDEPP
-IsaDora Shadow Liner Matte Black

-IsaDora Highlands saatu
-IsaDora Flashing Volume mascara saatu
-Lumene Blueberry Eyeliner Black
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 

-Lumene brow wax

Kasvot/Face:

-Max Factor FaceFinity Primer
-Tarte Amazonian Clay Airbrush Foundation Fair-Light Neutral 

-MAC Select Cover Up NW15-MAC Cheeky Bugger
-MAC Jolly Good

Huulet/Lips:

-IsaDora Twist-Up Gloss Stick Milk’n Chocolate saatu


6 Comments

  1. Neljän tunnin päikkärit, hihiihhiii <3 Mihin aikaan sä niiltä sitten heräsit, joskus klo 22? 😀

    • Hahah, just silloin 😀 Ei ole eka eikä varmasti vika kerta :’D

  2. Mä epäilen vielä, vaikka olen harkinnutkin ostamista. Paksut rajaukset olivat minun juttuni todella pitkään, mutta pari vuotta sitten luovuin niistä. Täytyisi päästä kokeilemaan tätä käytännössä ennen ostopäätöstä. Tosi kauniit meikit 🙂

    • Onneksi tää jää pysyvään valikoimaan niin voit miettiä! Ja tarpeen tullen kokeilla vaikka mun luona ^^

  3. Kiitos tuhannesti tästä postauksesta. Tänään olen päättänyt suunnata Anttilaan ja ihan vain Isadoran vuoksi! (matkaa 30km 🙂 ) ostoslistalla on ainakin se ihanan tumma huulikiiltokynä ja kenties tämä 🙂

    • Hehee, eipä kestä! 😀 Ihana kuulla että tästä oli hyötyä. Toivottavasti teit hyviä ostoksia!

Vastaa