Skip to content

Coffee&Poetry-arvonta

Minulla olisi teille ihana, syksyinen yllätys! Edellisien arvontojen voittajia ei ole vielä julkistettu, mutta nyt olisi luvassa jotain uutta ja ihanaa! Sain mahdollisuuden arpoa IsaDoran Coffee&Poetry-kokoelman tuotteita ihanien lukijoideni kesken, ja päätin sijoittaa arvonnan keskelle teemaviikkoa (joka nyt vähän venyy, ehheh). 

Coffee&Poetry-kokoelma on villinnyt minua sellaisella tasolla että on ihan mahtavaa päästä jakamaan villintää aiheuttaneita tuotteita teidänkin kanssanne! Itse en ole edes päässyt kokeilemaan kokoelman kynsilakkoja-olen tosin hypistellyt niitä aika innoissani kaupassa. Katsotaan vaan, sorrun vielä-Black Coffee-sävy kun on aika herkku.

Arvontapalkinto sisältää koko joukon Coffee&Poetry-kokoelman aarteita, mm. sen ihanan Wine Red-kiiltopunan ja ihan mahtavan mustan Shadow Linerin. Kokonaisuudessaan palkinto sisältää seuraavat tuotteet:

Wonder Nail sävyt: 788 Belle Beige, 789 Purple Prune, 790 Black Coffee 
Twist Up Eye Gloss, sävy 15 Vintage Brown 
Shadow Liner, sävy 30 matte black 
Twist-Up Gloss Stic
k, sävy 28 Wine Red 
Multivitamin Gloss, sävy 39 Pink Apple 
Eyeshadow Quartet, sävy 95 Pashmina Näin osallistut arvontaan:

-Kommentoi tähän postaukseen ja kerro, mistä unelmasyysmeikkisi koostuu!

-Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi,jotta saan sinut kiinni mikäli voitto osuu kohdalle!

Arvontaan voivat osallistua vain blogiani googlen, blogilistan tai bloglovinin kautta seuraavat. Kerrothan millä nimimerkillä blogiani seuraat,mikäli se ei julkisesti näy!

-Osallistumisaikaa on 31.8 saakka. Arvon voittajan muutaman päivän sisällä, ja ilmoitan sen jälkeen voittajalle henkilökohtaisesti. Ilmoitan samalla kertaa sekä Coffee&Poetry-arvonnan voittajan että aiempien arvontojen voittajat!


Arvontapalkinnot saatu blogin kautta.

89 Comments

 1. Oi joi miten ihania juttuja. Syysmeikki koostuu kyllä rusehtavasta luomiväristä, jossa saa olla ripaus blingiä ja huulipuna tummenee pari astetta kesän heleistä sävyistä.

  Ilolla mukana arvonnassa.

  Tiia K

  tiia68@gmail.com

 2. Mun unelmien syysmeikkiin kuuluisi tumman violetin sävyiset huulet sekä lämpimien oranssien ja ruskeiden sävyinen silmämeikki!

  helmisbeautyblog@gmail.com

 3. Unelmien syysmeikissä on todella läpikuultava ja kaunis pohjustus ja syksyn värit. Jospa tässä vielä oppisi silmämeikinkin tekemään niin hyvä…

  Dzinninä luen GFC:n kautta.

  dzinni@europemail.com

 4. Ine Ine

  Hmm. Meikätytön unelmasyysmeikki taitaa olla minkä tahansa värinen smoky tai cut crease -tyyppinen silmämeikki, tummanpunaiset rusoposket ja tummanpunaiset tai tumman luumun väriset huulet (:

  ine_91@msn.com

 5. Oijoi nuo näyttävät niin herkullisilta!
  Unelmien syysmeikissäni hehkuu kulta, burgundi sekä kaikki niin ihanan tutut ruskean sävyt. Joskus villiinnyn lisäämään violettia, muuten pysyn melko maanläheisissä ja murretuissa sävyissä 🙂
  Luen Googlen kautta!
  dixinnblog@gmail.com

 6. Ihana arvonta!

  Mun unelmien syysmeikki on vihreää ja kultaa. (ei tainnut tulla yllätyksenä…) Mustat kynnet kuuluu myös ehdottomasti syksyyn.

  Luen Googlen kautta.

  hakusanarakkaus(at)gmail.com

 7. Ompas ihana palkinto ja tuo Wine Red Oih! <3

  Oma syysmeikki menee aika pitkäti turvallisesti ruskean ja kullan sävyissä. Nyt on kuitenkin vihreä alkanut kiinnostaa todella paljon 🙂
  Googlen kautta luesken

  dioriinablogi@gmail.com

 8. Silmämeikissä tummanviolettia ja kultaa ja huulilla tummanpunaista tai violettia. Aivan ihana, kun syksy saapuu ja tummat meikit tuntuvat taas luontevalta.

  gentlyoutoftime(a)yahoo.com

 9. Anonymous Anonymous

  Syysmeikki menee yleensä kullan ja ruskean sävyissä tai hopean värisellä rajauksella. Mutta tänä vuonna olen ihastunut joissakin blogeissa olleisiin burgundin/violetihtavan punaisen sävyihin.. Aijai.

  ameochi (ät) gmail.com (Bloglovin, Hallah)

 10. MS MS

  Onpa ihana arvonta 🙂 Iho on mulle aina ykkönen (hyvä pohjustus ja luonnollisen heleä lopputulos), mutta jos silmämeikistä puhutaan, mun syysmeikissä taitaa vilkkua eniten ruskean eri sävyt. Iltameikissä suosin vuoronperään violettia, luumua, harmaata tai sähkönsinistä. Poskipunasävyissä esim. vanha roosa on syksyllä tosi ihana. Huulimeikissä en ole vielä oppinut räväyttämään, mutta jospa tänä syksynä uskaltautuisin kokeilemaan jotain tummempaa huulipunasävyä ja jättämään silmät toiselle sijalle.

  Seuraan bloggerin kautta julkisesti.

  S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

 11. Mun unelmasyysmeikki koostuu voimakkaista väreistä, ja tummat kynnet kuuluu asiaan. 🙂

  sari piste susanna at hotmail piste com

 12. Tykkään syksyllä oranssin ja muutenkin lämpimistä luomivärisävyistä sekä tummemmista huulimeikeistä. 🙂

  3lenqnblog1 [at] gmail [dot] com

 13. tiirara tiirara

  Kiva arvonta!
  Oma unelmasyysmeikki olis aika lähellä sitä, mitä mun meikki yleensä on. Pienellä höysteellä tietty. Eli kevyt silmämeikki ehkä pelkästään ripdiväri, suht tummat ja vahvat kulmat ja huulissa joku ihana tummapuna tai violetti! (Seuraan bloglovinin kautta) tii.ra@hotmail.com

 14. Unelmasyysmeikki on sumuinen, tummilla, luumuisilla väreillä tehty. Supertarkat kissarajaukset jäävät hieman vähemmälle. Huulimeikkikin tekee mieli vaihtaa enemmän violettiin taittaviin sävyihin. Tänä syksynä turkoosit hiukset rajoittavat hiukan tätä, mutta voi olla että violetti väri lätkäistään päähän hyvinkin pian.

  Seuraan blogiasi Googlen kautta. sinny.o.92@gmail.com

 15. Mun unelmasyysmeikissä vois olla vaikka yhdistelmä Urban Decayn Half Bakedia ja Makeup Geekin Burlesqueta, huuliin jotain viininpunertavaa myös.

  Googlen kautta luen, tällä samalla nimellä.

  meikkileikkeja(at)hotmail.com

 16. Vitsit, mikä huippuarvonta! Syksyä kohden meikkiunelmat näyttäytyvät joko tummina, hiukan sotkuisina ja likaisenvärisinä silmämeikkeinä tai viininpunaisina huulille taputeltuina. Molempia en arkisin uskalla soveltaa yhtä aikaa, mutta joissain kekkereissä kyllä.

  lazy.dynamitee (a) gmail.com

 17. Mun unelmasyysmeikki koostuis sellasesta maagisesta aineesta, joka tasottais mun ihon ja peittäis pienet ja isommat virheet, länttäis mun luomille vihreitä silmiä korostavan värin ja poskille punaa niin että en näyttäisi ilotytöltä. Siitä koostuis mun unelmasyysmeikki! Mun oikea syysmeikki koostuu samasta kun mikä tahansa muu meikki – meikkivoide ja ripsiväri.

  Bloggerin kautta, ooonavv@gmail.com

 18. Viininpunaiset tai violetit huulet <3
  misspiggyspearls(at)gmail.com

  Ihana arvonta!! 🙂

 19. Astetta tummempi meikki, ruskean sävyjä. Tykkään myös yleensäkin käyttää syksyn tullen meikkiä enemmän.
  s.kansakoski(at)luukku.com

 20. Ihana arvonta….! 🙂 Minun syysmeikkiin on tänä syksynä tullut viininpunaiset huulet. Silmämeikki minimiin ja tummemmat huulet, silläpä taidetaan tämä syksy mennä 🙂
  Bloggerin kautta seurailen, blushoverdone@gmail.com

 21. Syysmeikki koostuu tummista huulista ja vähän normaalia tummemmista silmämeikeistä. 🙂
  Seuraan Bloggerin kautta, belegwen81 at gmail.com

 22. Unelmameikki syksyksi vois olla kevyt, ruskean sävyinen ja utuinen silmämeikki kissarajauksilla, yhdistettynä tummaan luumuiseen huulipunaan.

  Googlen kautta seuraan 🙂

  kosmetiikkakaaos@gmail.com

 23. Nude-huulet ja ruskeat silmäluomet. Rakastan ruskean sävyjä, sillä olen sinisilmä. 🙂 Syksy näkyy myös kynsissä, joiden väri tummenee talvea kohti. Tällä hetkellä on tummanharmaat kynnet confettis-päällyslakalla <3. Kiitos taas ihanasta arvonnasta! 🙂

  Seuraan tällä google-tilillä ja olen opettelematta Bloglovinin käyttöä nimimerkillä Norttis8ans. tiinajsipola ät gmail.com

 24. Anonymous Anonymous

  Syysmeikkini muodostuu tummasta silmämeikistä ja rusehtavan punaisesta huulipunasta =). Mukaan arvontaan!
  ninuska76@luukku.com

 25. Minun syysmeikkini koostuuu lila/kanervan värisistä luomiväreistä. Poskipuna on vähän tummempi kuin kesällä ja uuden huulipunasävynkin ”syyskanerva” lumenelta itselleni ostin kesäisten vaaleanpunaisten lisäksi. Meikkivoide palaa kesän jälkeen myös käyttöön.

  Bloggerin kautta nimellä marika lueskeleen marikax@gmail.com

 26. Syysmeikkini koostuu oranssisävyisestä poskipunasta ja huulipunasta sekä ruskehtavasta silmämeikistä. Luen bloggerin kautta .
  klaara49@luukku.com

 27. Syymeikissä tuuheat näyttävät ripset, luomiväri ja huulipuna on erityisen ihania 🙂

  Juurikin arvonnassa olevat tuotteet kiinnostavat!

  Luen googlen kautta, Emsku/lucinella@hotmail.com

 28. PS PS

  Kuulas ja tasainen iho, minimaalinen silmämeikki ja tummanpunaiset huulet.
  backinreverieÄgmailÖcom

 29. Syksymeikissä silmillä ruskeaa, punaista ja kultaa (Essencen All about sunrise on aika täydellinen syyspaletti, paitsi punainen puuttuu), poskilla vadelmaa ja huulilla kaksivärisesti luumua ja vadelmaa.

  Seuraan tällä tilillä bloggerin kautta ja sähköposti on nanuli.mantyla ät gmail.com

 30. Mun syysmeikki koostuu aavistuksen tummemmista huulista, ja iki-ihanastas smokey-silmämeikistä. Josta kyllä tykkään ympäri vuoden, mutta syksyisin meikki ei enää sula naamasta :D!

  Bloggerin kautta nimellä AnneDeadly.
  anne.kahkonen@hotmail.fi

 31. Syksyn pikkuhiljaa tehdessä tuloaan alan siirtymään tummempiin sävyihin. Ehdoton suosikkini syysmeikissä on viininpunainen, joko silmissä tai huulissa. Eipä se hellästi poskillekaan sipaistuna paha ole. Myöskin rakas ihana paljon käyttämäni hohde alkaa syksyn tullen siirtymään pois mattaisuuden tieltä. Ikävä kesää jää, mutta eipä syysmeikkailu yhtään tylsempää ole 🙂

  myfantazya@gmail.com

  Ja seurailen sinua niin googlen kuin blogilistankin kautta :)♥

 32. Mun syysmeikkiin kuuluu tumma violetti silmissä yhdistettynä pehmeään ruskeaan. Huulet nudet, poskipunaa hyvin vähän. Tummat kynnet. Bloggerin kautta lukee morgaise@hotmail.com

 33. Syysmeikkiini kuuluu kesää tummemmat silmät, tänä vuonna viininpunainen ja lila ovat tulossa käyttöön, myös perusruskeaa käytän kun aika on vähissä. Kynsiinkin alkaa ilmestyä tummia sävyjä, joista itse pidän enemmän, eli sitä nyt täpinällä odotan että valonkin määrä muuttuu syksyksi 🙂
  supernatural-93 (at) hotmail.com

 34. MÄ HALUAN NÄMÄ. <3 Syysmeikki, hmm. Vaihtelee joka päivä, mutta kyllä Heroine on makoillut huulillani jo useana päivänä. Ja niin tulee makoilemaan nyt syyspäivinäkin. Heroiinisyksy! (Eiku sankaritar…) inthispartoftown@gmail.com Seuraan sua kaikkialla. <3

 35. Itse syksyisin käytän silmämeikissä paljon tummia ja aavistuksen punertavaan tai oranssiin taittavia ruskeita. Rajaus on melko tuhti cat eye. Poskille fiiliksen mukaan jotain vähän raikkaampaa tuomaan keveyttä tai sitten iltameikissä saatan käyttää myös vähän tummempaa mattamaisempaa poskipunaa. Huulet vaihtelevasti neutraalit tai sitten jokin tummempi hieman ruskeaan taittava punainen 🙂

  Sähköposti larazone (at) hotmail.fi

 36. Tämän syksyn meikkiini kuuluu tummempia sävyjä silmämeikeissä ja kynnet tulee useammin lakattua tummanpunaisiksi. 🙂
  Luen blogiasi bloggerin kautta nimellä nelli.k

  nenniuu@gmail.com

 37. Unelmasyysmeikkini on tietenkin tummanruskea smoky: lämmin ja turvallinen, mutta silti kohtalokkaan vaikuttava ^__^

  mitenniinliikaa ät gmail.com

 38. Anonymous Anonymous

  Käytän ohutta meikkivoidetta ja hitusen aurinkopuuteria,korostusväriä ja poskipunaa 🙂
  Silmäneikki koostuu prikerilla ja sitten käytän isadoran kahta luomiväri nelikköä joiden numerot ovat 65 ja 47 🙂
  Huulissa tykkään käyttää punasta tai pinkkiä eli baby lips säbyssä pink punch ja maxfavtorin huulipuna/kiilto kynää sävyssä 60 🙂 oon ihan rakastunu käyttämään tota 💄😍

 39. Minun syysmeikissä bb voide vaihtuu vähän peittävämpään meikkivoiteeseen. Silmät meikkaan vahvemmin tummalla luumulla, harmaalla ja pinkillä. Huulilla käytän läpi vuoden huulikiiltoja. Posket meikkaan varovasti niin että olisi vähän tervettä hehkua.
  johanna.hovi@gmail.com

 40. Ihana, ihana Coffee&Poetry! <3

  Oma syysmeikkini vielä hakee muotoaan, koska tällä hetkellä kesän värit vielä vähän houkuttelisivat (harmaasta kelistä huolimatta). Uskoisin kuitenkin, että tänä syksynä kynsissäni nähdään tummanharmaita sävyjä, mutta toisaalta myös aivan vaaleita nudeja. Huulille voisin kuvitella juuri Wine Redin kaltaisia tummia sävyjä ja silmämeikkiin erilaisia ruskean sävyjä niin mattaisina kuin vähän kimaltelevinakin 🙂

  Niin ja GFC:n kautta seuraan. noora.ruuhimaki@gmail.com

 41. Tumma silmämeikki, jossa suosikkisävynä navyblue!

  maya87(a)netti.fi

 42. Syysmeikkiini kuuluu luumu ja violetti,huulipunia en käytä,mutta jos käyttäisin niin se olisi ehdottomasti joku ihana luumupunainen:)
  luen bloggerin kautta nimimerkillä Riikka N
  ja s-posti on Redandblack113@gmail.com

 43. Ooh, ihana arvonta! En ole aikaisempina vuosina vielä päässyt syysmeikkejä kokeilemaan, koska tämä meikki-innostus on niin tuore, mutta eiköhän siihen viininpunaista ainakin jossain määrin kuulu.

  Bloggerin kautta luen! twinkledp@gmail.com

 44. En osaa käyttää luomivärejä, mutta rakastan huulipunia. Syysmeikissä huulipunat vaihtuvat kesän heleistä pinkeistä ja koralleista tummaan viinipunaiseen ja fuksiaan. Tuo huulikynä sävyssä Wine Red olisi ihan lisä syksyyn 🙂

  emmi.tolonen (at) netti.fi

 45. Mari Elina Mari Elina

  Bloglovin lukija ilmoittautuu mukaan arvontaan!

  Tumma huulipuna kuuluu ehdottomasti syksyyn, ja keväällä ostettu MACin Rebel pääsee taatusti nyt kovaan käyttöön! marilaakso (ät) hotmail.com

 46. Wautsi, ihana palkinto! Mun unelmasyysmeikki koostuu just tällä hetkellä Diorin Sundeck-viisikosta. 😉 Mutta seuraavaksi kunhan tuo Sundeck-innostus hellittää on suunnitelmissa kaivaa mun ihana tummahko karpaloinen Inglot-luomiväri naftaliinista ja ottaa se tehokäyttöön. Tummempia huulia olen myös alkanut tässä pimenevien iltojen myötä haikailemaan.

  pakolliset ät gmail.com

 47. Syksyn meikkiini kuuluu syvät ruskean ja kullan sävyt sekä viininpunaiset sävyt 🙂

  Luen bloggerin kautta, nimellä Jenny.
  Sähköposti: jenny.rinne@windowslive.com

 48. Minä luotan syysmeikissä hyvään meikkipohjaan, sillä ikävä kyllä, alkaa toi iho kukkimaan aina syksyisin aikalailla. Lisäksi tummempaa huulipunaa, ja taupea silmiin. Ja poskille viininpunaista. Tummaluumu on myös ihan paras sävy, korostamaan vihreitä silmiä. 🙂

  millaatst ät gmailPISTEcom

 49. Vähän aikaa sitten pengoin luomivärejäni, ja löysin sieltä Madeiralta ostamani paletin jossa oli ihana ruosteisen luumun värinen nappi. Yhdistin sen myrkynvihreään ja kas, siitä tuli niin syksyinen fiilis että. Se pitää tehdä vielä uudestaan 🙂
  hopeapupu@gmail.com

 50. Unelmasyysmeikissä on ruskea smokey eye- silmämeikki oranssilla tai viininpunaisella twistillä, kuulas pohja, hieman punertavat posket sekä tumma huulikiilto tai huulipuna, rohkeille viininpunaista ja ujommille omia huulia hieman tummempi huulikiilto.

  Jos onni potkaisisi niin yhteyttä saapi osoitteella: meikki_monsteri@ luukku.com

 51. Syksyn meikki olisi ehdottomasti toteutettu tummilla sävyillä,vaikkapa Sleekin Arabian Nights-paletin väreillä 🙂 Luen blogiasi bloglovin’in kautta nimimerkillä Kitty.
  am_kivuoti@hotmail.com

 52. Syksyiseen meikkiin tykkään käyttää tummempia esimerkiksi luumun tai tummanvihreän sävyjä. Huulillekin voi laittaa vähän tummempaa sävyä. Iho saa olla kalpea (:D) ja tasainen, punaposkilla 🙂

  Bloggerin kautta seuraan ja sähköposti on rokkikaisuli(a)gmail.com.

 53. Ihana palkinto ! Kuulas mineraalimeikkipohja, vähän varjostuksia poskilla. Eri ruskean sävyjä luomilla. Tummahkot, punaiset huulet.

  Seuraan bloglovinin kautta.

  nsandbe1(at)welho.com

 54. Kevyt kuulas meikkipohja ja pehmeät violetit rajaukset… Muut osat voi vaihdella mutta nuo kaksi on pakolliset 😀

  Seuraan blogilistalla!

  hansikas@luukku.com

 55. Unelmien syysmeikissä saavat kesäiset ripsenpidennykset väistyä ja tilalle hyvä vedenkestävä ripsari ja eye-liner! Muita osia voikin sitten vaihdella 🙂

  Seuraan bloglovinin kautta, maasi26(a)hotmail.com.

 56. oon aika tylsä meikkaaja, mutta syksyisin käytän paljon ruskeaa luomiväriä ja punaista huulipunaa 🙂

  luen blogiasi nimellä Iina 🙂

  iinaysikasi@hotmail.com

 57. Nana-Anna Nana-Anna

  Bloglovinin kautta seuraan! Syysmeikkiini kuuluu ehdottomasti maanläheiset sävyt luomilla sekä violetti huulipuna. stigaba(at)hotmail.com

 58. Syksyn unelmameikki voisi syntyä esimerkiksi yhdistelemällä ruskean ja kullan sävyjä, ja toki siihen kuuluu myös vedenkestävä ripsiväri ja mukavan kuulas meikkipohja. 🙂

  Luen blogiasi Bloggerin kautta (Annie) ja s-posti on polishthis@gmail.com

 59. wou miten kiva palkinto! mun syysmeikkiin kuuluu ruskean sävyinen luomiväri sekä poskipuna 🙂
  seuraan bloggerin kautta tällä nimimerkillä!
  valtonen.anna@gmail.com

 60. Oooo. Kiitos osittain sinun, rakastuin tähän kokoelmaan tosissani. Aluksi meinasin jättää kaiken kauppaan, mutta tänään lankesin. Ihana arvonta! 🙂

  Unelmameikkiini kuuluisi tänä syksynä ehdottomasti matta viininpunainen tai violettiin/fuksiaan taittava huulimeikki, mutta huulipunia en voi tällä hetkellä käyttää. Siksi tyydyn utuiseen smokey eye-silmämeikkiin ja johonkin kevyeeseen ja kosteuttavaan huulikynään.

  Seuraan Bloggerin kautta joko nimellä Neiti Kameleontti tai Päivi. Huomasin, että olen lukijana vaihtelevasti kahdella eri tilillä. neitikameleontti(at)gmail.com

 61. Tummat silmät ja kynnet. Lempivärejä violetti ja tummanruskea. Aika tyypillistä, mutta sopii hyvin syksyyn.

  ~ Liisa (seuraan bloggerin kautta samalla nimellä) liisa.elonheimo@gmail.com

 62. Pronssisesta luomiväristä, rajauksista ja vähän tummemmasta siis ehkä kuin muulloin käyttäisin 🙂 emja(at)live.fi

 63. Kuparin ja vihreän sävyisiä luomivärejä. Tumman violetit huulet ja kynnet. Kynsissä myös kultaista kimallusta.
  Googlen kautta seurailen 🙂
  Noona31@hotmail.com

 64. Mun unelmasyysmeikki on vasta tekovaiheessa, varsinkin kun tukan värikin sallii nyt enemmän erilaisia värejä! Mielessä ois kuitenkin keskiharmaalla mattaluomivärillä vedellyt luomet ja violetit huulet. Tuntuu noi violetit huulet olevan joka toisella mielessä nyt 😉

  Googlen kautta seuraan. miramakingfaces at luukku.com

 65. Unelmasyysmeikkiin kuuluu tietenkin syksyiset sävyt 🙂 Luomille kullanruskeita sävyjä ja huulille kesän jälkeen taas tummempaa punaa. Kynsissä joko punaista tai vaaleanruskeita sävyjä.
  ilokseni@gmail.com

 66. muuten pysyy samana mutta valitsen varovasti tummempia (syksyisiä) sävyjä 🙂 jos ei kasvoille niin sitten kynsille.

 67. Anonymous Anonymous

  Meikki pysyy vuodesta ja vuodenajasta toiseen jotakuinkin samanlaisena, miten mielikuvituksetonta!

  annem.alonen@gmail.com

 68. Unelmasyysmeikki pitää sisällään utuisen tumman silmämeikin, smoothilla kynärajauksella.

  Googleraadista löytyy.

  kuorotipu (at) hotmail.com

 69. Unelmien syysmeikissä silmämeikki on tumma, pehmeä silti. Murrettuja ja utuisia syksyn sävyjä, kuultava iho ja kunnolla punaa huulissa
  pauleceb(at)gmail.com
  Bloggerin kautta lukijana

 70. Upea palkinto! Unelmameikissäni olisi luumun, tumman violetin ja petroolinvihreitä sävyjä, fiiliksestä riippuen joko utuisena tai metallisena toteutuksena. Huulet pitäisin melko neutraaleina ja viileänsävyisinä.
  monnakostiainen (at) gmail.com

 71. Ihana paketti kyllä! Uusi lukija ilmoittautuu mukaan arvontaan 🙂 Unelmasyysmeikissä on tummat silmät ja tummanpunaiset huulet 🙂
  millanen2@gmail.com

 72. Ihana voittopaketti sulla… Syysmeikkiin kuuluu harmaan ja luumun sävyjä, astetta tummempaa huulipunaa ja kuulas ihonsävy, ei mitään aurinkopuutereita…

  janttarainen(at)luukku.com

 73. Unelmieni syysmeikki alkaa hieman valoa heijastavalla pohjalla. Iho näyttää terveeltä ja raikkaalta. Siihen päälle poskipuna (mauve-pinkki olisi täydellinen!),Luumuun taittava huulipuna, huolitellut kulmat ja kissarajaus <3

  olen uusi lukijasi ja seuraan blogiasi nimellä Cherry (ei näy julkisesti).

  Wandaparon@gmail.com

 74. Syysmeikki on huoliteltu kevyt meikkipohja, väreihin vähän ruskeaa, vähän oranssia ja vähän viininpunaista. Kynsillle kahvinruskea voisi olla nappivalinta.

  Terkkuja!
  funkyandfifty (ät) ymail (piste) com

 75. Ihannoimani syysmeikki koostuu tumman puhuvista huulista ja dramaattisista rajauksista. Eli siis 20-luvun vaikutteita, mutta modernilla pyörähdyksellä! Mukavaa syksyn alkua! Olen uusi lukija ja seuraan blogiasi nimellä Mustaelefantti Bloggerin kautta, ei taida näkyä julkisesti.

  mustaelefantti@gmail.com

 76. Viipu Viipu

  Omaan syysmeikkiin kuuluvat silmissä ruskean, kullan tai violetin sävyt ja huulilla ehkä vähän luonnollisemmat kiillot kesän punakokeilujen jälkeen.
  Seuraan blogiasi blogilistan kautta nimimerkillä Viipu.

  virve.ruusunen(ät)gmail.com

 77. Unelma syysmeikkini koostuu tummista marjaisisen sävyisistä huulista, rusehtavasta silmämeikistä ja raikkaasta pohjameikistä.

  Seuraan blogia Bloglovinin kautta, nimimerkillä annikaamandas.

  S-posti: annikaamandas@luukku.com

 78. Tumma silmämeikki ainakin! mariestrange(a)hotmail.com bloggerin kautta luen.

 79. Löysin blogisi vasta eilen googlatessani arvioita tuosta Isadoran uudesta mallistosta, joten olen uusi tilaaja (bloglovin’in kautta), mutta toivottavasti se ei haittaa.

  En ole vielä hyväksynyt kesän loppumista, joten en ole vielä miettinyt syksyn meikkejäkään, mutta tuo Coffee & Poetry -luomiväripaletti olisi sellainen, jolla voisi aloitella. Tummempia, ”marjaisia” värejä voisi kokeilla huulilla ja kynsillä, ja kasvoillekin pitänee tehdä peittävämpi pohjameikki.

  tyttipistekarvonenätgmailpistecom

 80. Syysmeikkiin kuuluu harmaat ja violetit silmämeikin värit, näyttävät rajaukset ja tummat huulet
  meretekos(at)gmail.com

Vastaa