Skip to content

Coastal Scents Revealed 2 ensivaikutelma+meikki

Rakastuin Coastal Scentsin Revealed 2-palettiin palavasti jo pelkästään verkkosivujen kuvien perusteella. Tilauksen tein aika lailla heti, ja tuo ihmepaletti päätyikin sitten hellään huomaani viime viikon loppupuolella. Odotin paletilta aika paljon, sillä olin ehtinyt lukea siitä paljon hyvää sen saapumista odotellessani. Kun siis sain paketin käsiini, avasin sen pelonsekaisin tuntein-entä jos se onkin ihan pyllystä? Haisee pahalta? Värit on huonoja ja murenee kosketuksesta? Yritin hillitä itseni ja pelkoni kun revin vaaleanpunaista pakkausta auki. 

Paketista paljastui Revealed 2:sen lisäksi pieni sampler-paletti alkuperäisestä Revealed-paletista. Todella hauska ja kiva yksityiskohta-ja ihan mahtavaa markkinointia. Pikkusampler lähtee kuitenkin eteenpäin, koska minulla ei ole sille mitään tarvetta. 
IMG_4288
Jos paketin avaaminen jännitti, itse palettia avatessa alkoivat kädet jo hiukan vapista. Avasin paletin pelonsekaisella riemulla, ja pysähdyin. Todellisuus oli miljoona kertaa kuvia kauniimpaa- paletin hohtavat helmiäissävyt tulivat valossa upeasti esille, ja muutama glittersävy kimmelsi niin että harakkana unohduin tuijottelemaan niitä hiukan liian pitkäksi aikaa. 

Pelkäsin hiukan että Revealed 2 toistaisi kokoelmistani jo löytyvän Naked 3:n sävyjä, mutta onneksi olin väärässä. Paleteissa toki on samankaltaisia, jopa samanlaisiakin sävyjä, mutta Revealed 2:sta löytyy PALJON sellaista mitä Naked 3:sta ei löydy. Lisäksi Revealed 2:n laatu on hintaan nähden ihan huipputasoa- se ei häivä oikeastaan lainkaan kalliimmalle sisarelleen. Paletista löytyy useampi mattasävy, ja ne ovat kaikki ihanan pehmeitä, pigmenttisiä ja helposti levittyviä. Myös paletin helmiäis-ja glittersävyt ovat ihan huippulaatua! Värit toistuvat ilman pohjustajaakin UPEINA, ja pohjustajan kanssa ne ovat vielä upeampia. 

IMG_4303

Katsokaa nyt mitä sävyjä! Swatch-kuvia saadaan vielä odotella, sillä epätoivoiset innostuksen vallassa otetut räpellykseni eivät olleet ihan julkaiskelpoisia. Tuijotellaan nyt kuitenkin näitä kuvia ja ihmetellään! 

Olen todella iloinen siitä että paletista löytyy selvästä punertavasta teemasta huolimatta muitakin sävyjä. Vaihtoehtoja on suunnaton määrä, ja niitä yhdistelemällä saa aikaan loputtoman määrän meikkiyhdistelmiä. Erilaisten vaaleanpunaisten lisäksi paletista löytyy ihan perusruskeita, järjettömän pigmenttinen ja laadukas mattamusta sekä huima määrä muita sävyjä.


IMG_4301
Mennään ihan kunnon arvosteluun (ja niihin swatcheihin) kun olen ehtinyt testailla Revealed 2:sta hiukan enemmän! Olen ehtinyt meikata tällä vasta kerran, ja se meikki estieltäisiin nyt alla. 

Tämän meikin tein sunnuntaina, kun päätimme lähteä mieheni kanssa kaupungille. Halusin testata paletin mattasävyjä, ja innostuin tekemään meikin paletin tummemmilla, punertavilla mattasävyillä. Meikkasin pitkään ja hartaudella, sillä mattasävyjen levitys ja häivyttely oli todella nautinnollista ja kivaa. Sävyt asettuivat luomelle vaivatta, ja häivyttyivät kuin unelma.


IMG_4454
IMG_4460
Levitin yhtä paletin monista helmiäissävyistä luomen keskiosaan tuomaan hiukan hohtoa ja kontrastia meikkiin. Koska meikki oli punertava, laitoin varmuuden vuoksi kevyen rajauksen tuomaan hiukan selkeyttä meikkiin.

Meikkipohjana toimi jokin aika sitten ostamani MACin meikkivoide, ja poskipunana Chanelin Tumulte. Huulille kokeilin kahta eri vaihtoehtoa, eli molempia vähän aikaa sitten ostamiani MAC-huulipunia. Aluksi kokeilin kylmää, vaaleanpunaista Snobia. Ihan kiva, mutta ei tuntunut tämän meikin kanssa ihan omalta. 


IMG_4471

Sitten huulille pääsi Spirit pienellä sipauksella Spontaneous-huulikynää, ja johan alkoi toimia. Murrettu sävy toimi huulilla paaaaaljon paremmin, ja jotenkin Spirit tuntui muutenkin enemmän omalta.


IMG_4475
IDrevealed2

Ruskealla taitetut huulimeikit ovat muutenkin heikkouteni, joten Spirit oli rakkautta aika lailla ensi silmäyksellä. Etsin verrokkia MACin Bad girl Rirille, ja Spirit sopi kuvaan. Väri ei ole aivan sama kuin Bad Girl Ririssä, ja Spirit on hiukan hohtavampi kuin matta BGR, mutta ihana se on silti. IHANA. 


IMG_4499

Miltä Revealed 2 teistä vaikuttaa? Itse olen aivan myyty! Pitää vain päästä testailemaan palettia hiukan enemmän-nyt se on jäänyt monen muun uutuuden tavalla hiukan taka-alalle, kun tietyt, kauan odotetut ihanuudet ovat tulleet ja rynnineet kaiken muun ohi. Revealed 2 ansaitsee paljon enemmän huomiota, joten esittelen sen vielä paremmin kunhan saan siitä hiukan enemmän kuvamateriaalia. 

MACin hyvin odotettu Osbournes-kokoelma tuli muuten eilen Helsingin Stockalle, ja sain kuin sainkin ostettua kaikki toivomani tuotteet. Soitin tosin heti aamuyhdeksältä tiskille ja pyysin laittamaan omat tuotteeni varaukseen- varmistin sillä niiden saatavuuden. Hyvä niin, koska kun töiden jälkeen menin hakemaan ja maksamaan saaliini, oli Kelly Yum-yum jo myyty loppuun. Kannatti varata, sillä sain siitä oman kappaleeni, ja se on eeeehana. Lisäksi ostin aika paljon muutakin-saaliini ovatkin vilahdelleet jo Instagramin puolella ahkerasti. Yritän viikonloppuna saada noista aarteista jotain juttua ulos! 

Olisiko teillä jotain tiettyjä väriyhdistelmiä mitä haluaisitte minun toteuttavan Revealed 2:n sävyillä? Revealed 2-meikkejä tulee varmasti, mutta en osaa vielä yhtään sanoa mistä lähden liikkeelle. Jos siis haluatte jotain tiettyä, kertokaa! 


Silmät/Eyes:


-UDEPP
-Coastal Scents Revealed 2

-Yves Rocher Eyeliner
-IsaDora Flashing Volume mascara saatu
-Zuii Organic Eyebrow Definer Coco saatu 

-Lumene brow wax

Kasvot/Face:

-MAC Mineralize Moisture Foundation NW15
-Make Up Store Dual Foundation Helsinki
-Chanel Blush Tumulte


Huulet/Lips:

-MAC Snob

-MAC Spirit 
-MAC Patentpolish Spontaneous

22 Comments

 1. Anonymous Anonymous

  Todella kaunis meikki 🙂

 2. Hirmu ihana meikki! Mua mielenkiinnostaa toi mattamusta, tee sellanen oikein gootti-meikki? 😀

  • Kiitos! Hahaaa JOO, teen! En olekkaan tehnyt mitään sentyyppistä piiiiitkään aikaan, joten pakko kokeilla 😀

 3. Ihana meikki, sun pitää käyttää eyelineriä useammin 😉

  • Kiitos! Oikeassa olet,niin pitäisi.x) Aamuisin se vain vie kallisarvoisia minuutteja xD

 4. Apua, pakko saada toi paletti! 😀

  • Hahaa, voin kyllä suositella hyvin lämpimästi! 😀

 5. Todella mielenkiintoinen paletti ja kaunis meikki! Ihanko Coastal Scentsin omilta nettisivuilta tilasit? 🙂

  • Kiitos! Joo, Coastal Scentsin omilta sivuilta 🙂 Muualta en löytänyt,joten sieltä oli pakko tilata 😀

 6. Kaunis meikki ja aivan ihania tosiaan nuo Coastal Scentsin paletit. Itsellä on kaksi ja tuo Revealedkin tavallaan kiinnostaa, mutta itsellä ei tule nudesävyjä niin paljoa silti käytettyä 🙂

  • Kiitos! 🙂 Tämä oli mulle toinen Coastal Scentsin paletti, ja nyt olisi kolmas matkalla. Oon tosi positiivisesti yllättynyt näiden laadusta!

 7. Ooooooh! Ihan jäätävän ihana. Jos tuon saisi vihreä/kulta/ruskea sävyisenä, niin lähtisi heti tilaukseen.

  • Alkuperäinen Revealedhan noudattelee noita sävyjä HINT HINT 😀

 8. Ootan lisäkuva ja saattaa olla että mäkin haluun itelle tän!

  • Suosittelen, tää on ihan huippupaletti! 😀

 9. Jännä, musta tossa Snobissa on jotain kieron hienoa just ton maanläheisen silmämeikin kanssa. Just sellainen sopiva tönäys pois harmoniasta! Mut mä oonki tällanen rikkuri, aina tekemässä kaiken nurinniskoin. 🙂

  • Rikkurointi on hyvä asia! 😀 Oot kyllä oikeassa, Snob kyllä rikkoo ton harmonian just kivasti 🙂

  • Niin on! Parhaita mitä oon vähään aikaan ostanut!

Vastaa