Skip to content

Clinique Beyond Perfecting Foundation+concealer

Kuten jo mainitsinkin, sain Clinique-vierailultani kotiinviemisiksi merkin uutuusmeikkivoiteen. Uutuusmeikkivoide on ollut sittemmin varsin ahkerassa testailussa, ja ajattelinkin käydä ajatuksia ja kokemuksiani kyseisestä tuotteesta nyt läpi.

Beyond perfecting foundation+concealer-nimikin kertoo jo kyseessä olevan hiukan enemmän kuin meikkivoide-tämä kun on meikkivoiteen ja peiteaineen hybridi! Jännää, eikös? Minusta oli, ja hihkuin Cliniquen konsultillekin riemuani pullon ensi kertaa hyppysiini saadessani. Uutuus on suunnattu erityisesti Cliniquen ihotyypeille 2 ja 3, eli kuivalle tai rasvaiselle sekaiholle. Uutuusmeikkivoide lupaa paljon, mm. kosteuttaa, antaa ihon hengittää, kestää hikoilua ja kosteutta. Jäljen luvataan olevan kevyttä mutta peittävää, eikä sen pitäisi tukkia ihohuokosia. Tuotteen kuvauksessa muistutetaan meikkivoiteen runsaasta pigmenttimäärästä, jonka takia voide voi näyttää alkuun iholla todella tummalta. Värin pitäisi kuitenkin vaaleta kun se on häivytetty kunnolla ja saanut kuivua ja asettua iholle.

esaf_clinique_beyondperfecting_1

esaf_clinique_beyondperfecting_2

Meikkivoiteen pakkaus on klassista Cliniqueta. Pahvipakkauksessa on samat tutut hempeät pastellisävyt ja ihastuttava kuvio (oikeasti, tuo pahvipakkausten printti on yksi lempiasioitani!) ja itse pullossa raskas lasipohja ja hopeansävyinen korkki.

esaf_clinique_beyondperfecting_5

Korkin alta alkaa kuitenkin paljastua sitä uutta ja jännää. Meikkivoidepeiteainehybridi kun on tarkoitus levittää iholle peiteainepakkauksista tutulla applikaattorilla! Tavallaan loogista- lisäpeittoa kaipaaville alueille saa levitettyä peineainemaisesti ne pari pisaraa ja muualle kasvoille taas voi vedellä suurempia viivoja/pisteitä. Toisaalta aina uudestaan pulloon palautuva applikaattori hiukan hirvittää, sillä se kerää iholta mukaansa jokaisella käyttökerralla bakteereita. Iik. Tämä epäilytti itseäni aluksi, sillä suosin yleensä joko tuubimallisia tai pumppupullossa tulevia meikkivoiteita ja kierrän vastaavat kaukaa. Päätin kuitenkin antaa vain mennä, ja olen käyttänyt meikkivoidetta applikaattorin kanssa ihan alusta asti. Kun se kerran on tarkoitettu käytettäväksi näin, niin käytetään sitten! Bakteerikammoiset voivat kaapia applikaattorilta voidetta ensin spaatteliin ja siitä naamalle. Jokainen tavallaan.

esaf_clinique_beyondperfecting_4

Testiin saamani sävy Alabaster on ilmeisesti (ymmärtääkseni) saatavilla olevista 20 sävystä (ihan kaikki 20 eivät taida tulla Suomeen) se vaalein. Epäilin sävyn sopivuutta itselleni viimeistään siinä vaiheessa kun lätkäisin sitä kalmankalpealle kämmenselälleni. Sävyero oli aika suuri. Mielessäni kaikuivat kuitenkin Clinique-konsulentin ja itse tuotteen kuvauksen sanat meikkivoiteen pigmenttisyydestä, joten lätkin kuitenkin voiteen urheasti naamalle asti. Beyond perfecting joutui välittömästi tulikokeeseen, sillä ihoni oli flunssan jäljiltä hiukan huonommassa kunnossa. Epäpuhtauksia ja pientä pintakuivuutta siellä täällä, eli peitettävää riitti.

esaf_clinique_3

esaf_clinique_foundation_1

Olin aika innokas meikkivoiteen levityksen kanssa, ja päädyin vetelemään viivoja ja tekemään pisteitä applikaattorilla vähän joka paikkaan. Mutta kun se oli kivaa! Levitän ja tasoitan pohjameikkini yleensä aina Beautyblenderillä, joten sitä käytin tämänkin kanssa. Näin paksuja ja peittäviä meikkivoiteita en levitä muutenkaan ikinä sormin, sillä jälki on harvoin omalla kohdallani siistiä.

esaf_clinique_foundation_2

Alla näkyy Sensain värittömällä irtopuuterilla viimeistelty lopputulos ilman varjostuksia, poskipunaa tai muita peiteaineita. Alabaster hävisi ihooni sävystään huolimatta yllättävän hyvin, kun tarpeeksi häivytteli. Levitin kasvojen reunoille vähän (jos ollenkaan) meikkivoidetta pitääkseni huolen siitä ettei rajoja pääsisi syntymään- eikä niitä kyllä onneksi tullut. Beautyblender tasoitti pohjan siistiksi, ja silmien alle tarvitsi lisätä vain hiukan lisätipluja peittämään väsymyksen kavaltavia silmänalusia.

esaf_clinique_foundation_4

Olin jälkeen todella tyytyväinen. Beyond perfecting peitti todella hyvin, muttei jättänyt kuitenkaan jälkeensä maskimaista fiilistä. Pientä sävyeroa kasvojen ja kaulan/rintakehän välillä ON havaittavissa, mutta niin vähän ettei se ole arkea juuri haitannut. Ero näkyy parhaiten luonnonvalossa, sisätiloissa sähkövalossa sitä ei edes huomaa. Myös kestävyyslupauksen allekirjoitan täysin- meikkivoide on pysynyt iholla hyvänä pitkätkin työpäivät, ja naama on kaivannut kevyttä puuterointia vain silloin tällöin. Beyond perfecting on pysynyt iholla kiltisti eikä ole lähtenyt sulamaan tai tummumaan vaikka pientä hikeä olisi pukannutkin (voi kevät, arvaamattomat säät ja rempan ajaksi mukaan pakattu toppatakki). Ainoa lupaus josta olen eri mieltä on kosteutus. Vaikka ihoni on rasvoittuva, se on usein pintakuiva ja näyttää usein paremmalta hiukan kosteuttavamman meikkivoiteen kanssa. Beyond perfecting nappasi kiinni niihin pariin kuivaan kohtaan poskissa ja suupielissä, ja ne vaativat pientä lisähuomiota meikkivoidetta levitettäessä. Tämä ei rasvaisemman ihon omaavia tule haittaamaan, mutta kuivaihoisten on hyvä ottaa tämä seikka huomioon.

esaf_clinique_foundation_5

Tässä vielä kuva Beyond perfectingillä tehdystä meikkipohjasta osana valmista meikkiä! Siistiä, peittävää mutta kuitenkin raikasta- ah kyllä. Tein muuten suurimman osan meikistä Clinique- tuotteilla, joita löytyi sieltä sun täältä kätköistäni! Löysin mm. mieheltäni laivareissutuliaisena saadun luomiväripaletin, rajauskyniä, ripsivärejä sun muuta kivaa… Käyn meikin erillisessä postauksessa läpi, ettei tästä tule ihan syntisen pitkää.

esaf_clinique_foundation_6

Beyond perfecting on kaiken kaikkiaan oikein mainio meikkivoide, ja sopii varmasti erityisesti helppoutta ja nopeutta kaipaaville. Ihan kalpeimmille tämä vaalein sävy ei todennäköisesti käy, ellei jaksa vaalentaa sitä joko valkoisella meikkivoiteella tai vaaleammalla peiteaineella. Omaan ihooni se onneksi sulautui, ja luulen että tulen käyttämään tätä ihan erityisen paljon keväällä/kesällä sen erinomaisen keston ansiosta. Miinusta siitä kosteutuksen puutteesta, muttei kyllä muusta. Applikaattori jakaa varmasti mielipiteitä- se ei olisi oma ensisijainen valintani, mutta kun se nyt on tuossa, niin käytän sitä kyllä. Kyllähän se kuitenkin kätevä ja nopea on!

Peittävyydessään Beyond Perfecting menee samoille tasoille Clarinsin Everlasting+:n kanssa, mutta kestävyydessä BP menee edelle. Peittävyyttä saa molemmilla, mutta pitkäkestoista meikkivoidetta etsivien kannattaa kokeilla BP:tä. Hintaa Beyond Perfectingillä on noin 42 euroa, ja sen pitäisi saapua kauppohin maaliskuun aikana!

Kiinnostaako teitä meikkivoiteen ja peiteaineen yhdistelmä?

Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta. 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

12 Comments

 1. Kyllä kiinnostaa! Mutta sävyn en usko omalla ihollani toimivan. Bakteerikammoiselle aplikaattori on vähän hirvitys :’D

  • Haha muistelinkin että olit Sallalle kans kommentoinut tosta aplikaattorista! :’D Mut spaattelin kanssa hei! 😀 Kesällä itseruskettavan kanssa! Ooo!

 2. Musta tää on kiinnostava, kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sopii mulle! 🙂

  • Tää on! ^^ Tällaiset monitoimituotteet on aina kivoja 😀

 3. Hmmm. Pitää mennä kiusaamaan Cliniquen konsulenttia ja kinuta tästä näyte. Haluan testata! >:)

  • Sun täytyy testata! Vois olla sulla aika kovin kiva!

 4. Khylla! Melkein kuin olisi omaa tekstiään lukenut, niin samaa mieltä oltiin 😀

  Ja hassua, että tuntuu melkein kaikkien saaneen tuon Alabaster-sävyn. Mulla mietittiin sen ja yhtä tummemman välillä, mutta päädyttiin Alabasteriin, että pääsen heti käyttämään nyt kun iho on vielä vaaleimmillaan 🙂

  • Haha mietin samaa sitä sun juttua lukiessani, et nyt tulee kyllä niiiin samaa settiä että :DD Toi Alabaster menee varmaan monelle, kun se on vaalein ja aika neutraali. Jos tosta olisi ollut vielä yksi vaaleampi, se olis todennäköisesti ollut mun The Sävy. 😀

 5. Hyvinhän tuo näyttää peittävän, mutta sävy saattaa olla mulle liian tumma 🙁 Tää olisi kyllä sellainen konsepti jonka haluaisin päästä testaamaan ihan ehdottomasti, täytyy varmaan käydä paikallisessa Sokoksessa pyytämässä testitippaa 😀

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Kannattaa pyytää se näyte, vaikka vaikuttaisi liian tummalta! Tää nimittäin häivyttyy iholle yllättävän hyvin- aattelin itse kokeilla vaalentaa esim. valkoisella meikkivoiteella vähän ja katsoa miten käy 😀

 6. Kävin tota testailemassa eilen Sokoksella ja vau, se on kyllä peittävää! Sävy taitaa munkin kalmaiholleni olla vähän turhan tumma (ainakin kädellä näytti siltä). Tuo jättikokoinen aplikaattori oli jotenkin söpö 😀

  • Tää on TODELLA peittävää :DD Tossa isossa aplikaattorissa on jotain tosi söpöä! 😀 Vähän kuin siinä Clarinsin huuliöljyn vastaavassa! 😀

Vastaa