Skip to content

Clarins-teemaviikko

Kuvat 

Olen odotellut sopivaa hetkeä teemaviikolle jo pidemmän aikaa, ja helmikuussa ajatus Clarins-viikosta alkoi vähitellen muodostua. Lopullisen sinetin se sai kun sain Clarinsin maahantuojalta Berneriltä joukon kevään uuden Opalescence-kokoelman uutuuksia testiin muutamaa niistä pyydettyäni. Tämän viikon aikana käyn siis läpi sekä omia Clarins-suosikkejani että kevätkokoelman uutuuksia enemmän tai vähemmän loogisessa järjestyksessä. Tänään illalla aloitetaan meikin pohjustuksella, nyt puhutaan itse Clarinsista.

Clarins on vuonna 1954 perustettu ranskalainen sarja, jonka tuotteet pohjautuvat kasviuutteisiin olematta kuitenkaan luonnonkosmetiikkasarja. Clarins on kuitenkin luopunut eläinpohjaisista ainesosista kokonaan jo vuonna 1991.

Clarins on yksi harvoista merkeistä, jotka ovat pysyneet itsenäisenä eivätkä ole sulautuneet isomman merkin alle. Clarins on edelleen perheyritys, joka käyttää paljon aikaa ja energiaa tuotekehitykseen, ja ottaa siinä huomioon myös asiakkaidensa toiveet. 

Nykyään Clarinsin tuotteita myydään yli 150 maassa yli 19 000 myyntipisteessä. Tuotevalikoimasta löytyy yli 200 tuotenimikettä, ja valikoima kattaa niin naisten kuin miestenkin tuotteet. 

Oman ensikosketukseni Clarinsiin olen saanut lukiossa vuosia sitten. Muistaakseni ensimmäinen Clarins-tuotteeni oli ihonhoitotuote- en tosin enää millään muista mikä tuote oli kyseessä. Sittemmin olen testaillut ahkerasti Clarins-tuotteita laidasta laitaan, ja löytänyt laajan tuotevalikoiman keskeltä useamman oman suosikkini. Clarins on viime vuosina uudistanut imagoaan ja tuotteiden pakkauksia nuorekkaammiksi, ja uusi ilme on mielestäni todella onnistunut. 

Miten tuttu sarja Clarins on teille? Onko teillä omia suosikkeja sarjan tuotteiden joukossa?


8 Comments

 1. Ihonhoitotuotteista mulla ei ole juurikaan kokemusta, mutta värimeikeistä voin jo jotain sanoakin. Luomivärit ja poskipunat (sekä kasvopaletit) ovat omia lemppareitani ja sarja kuuluu niihin, joiden kausikokoelmat pitää aina nähdä mahdollisimman pian. Tykkään siis merkistä ja pari vuotta sitten alkanut kasvojenkohotus pakkausten ulkoasuun on ollut todella onnistunut.

  Huulituotteista Joli Rouge Brilliant-punat ovat lemppareitani, sillä pidän juuri hiukan kimaltelevista, mutta neutraaleista huulituotteista voimakkaamman silmämeikin parina. Myös vaihtaripussista löytynyt Rouge Eclat-puna on on ihana.

  • Olet oikeassa, Clarinsin kausikokoelmat on aina sellaisia jotka on ehdottoman pakko nähdä heti ja äkkiä! Itse pidän kovasti myös ihonhoitotuotteista ja meikkipohjista- kuin myös mainitsemistasi huulipunista! Clarinsin huulikiillot on myös ihan mahtavia ^^

 2. Anonymous Anonymous

  Miksi yhtäaikainen Clarins-viikko? 😮 Ettekö olleet tietoisia toistenne teemaviikoista? 🙂
  – Jossu

  • Ei oltu! 🙂 Kumpikin oli tahollaan suunnitellut omaa ihan omista syistä, ja sattumalta osui sitten samaan aikaan.

  • Anonymous Anonymous

   Ah, okei! 😀 Kiitos ystävällisestä vastauksesta! Tuleepahan tutustuttua Clarinsiin!
   – Jossu

  • Heh, ei kestä! Luulen että molemmilta löytyy vähän eri sisältöä,ja tietty eri näkökanta asiaan. Aikamoinen tietopaketti on joka tapauksessa luvassa 😀

 3. En taidakaan pureutua Clarinsin tuotteisiin tällä viikolla… 😀 Itelleni Clarins on enemmän tuttu ihonhoidon puolelta. Daily Energizers -sarjan tuotteet on kaikki loistavia ja ne tuoksut… Tietenkin lemppari tuotteeni Double Fix`on Clarinsin tuotantoa, harmi, että joutuu tilaamaan ulkomailta, kun sitä ei tuoda enää Suomeen. Clarinsin itseruskettava ovat suht mietoine tuoksuineen ehdottomasti parhaimmistoa. 🙂

  • Mä en olekkaan Clarinsin itseruskettavia kokeillut- pitää ehkä kesällä uskaltautua kokeilemaan! Heheh, ehkä mun ja Minnan Clarins-tykitys tällä viikolla riittää 😀

Vastaa