Skip to content

Clarins Opalescence-kokoelma

Clarinsin kokoelmien odottelu ja tutkailu kuuluvat itselläni lähes poikkeuksetta jokaiseen sesonkiin. Olen pitänyt Clarinsin viime vuosien teemoista ja niiden tyyleistä kovasti. Kokoelmien sisältö ja toteutus on ollut joka kerta sopivan uutta ja erilaista, mutta mukana on silti aina jotain tuttua ja hiukan muunneltua. Kokoelmien värit ovat turvallisia aloittelevallekkin meikkaajalle, mutta niistä löytyy aina jotain pientä kivaa ja erilaista myös kokeneemmalle meikkaajalle. Kokoelmatuotteiden pakkausten ulkoasu vaihtelee- välillä luomivärinelikot ja kasvopaletit ovat identtisiä peruskokoelman tuotteiden kanssa, välillä ne eroavat niistä hulppeine koristeluineen selvästi. 

 Olen muodostanut kokoelmien tutkimisesta ja analysoinnista jo suorastaan tavan, eikä tämän kevään Opalescence- kokoelma ole tässä millään tavalla poikkeus. (tulevan kesän kokoelman tutkailu on jo aloitettu- kuvien perusteella se vaikuttaa ainakin omaan silmääni edellisen kesän kokoelmaa paremmalta!)

Opalescence- kokoelma juhlii talven päättymistä kevyin ja romanttisin värein. Kokoelman mukainen meikki on raikas ja valoa hehkuva- silmämeikki utuinen ja kylmäsävyinen, kasvojen iho kauniin hohtava ja lämminsävyisillä poskipunilla ja kasvopaletilla väritetty. Huulimeikin sävyt ovat kirkkaampia korallin ja persikan sävyjä, ja ne viimeistelevät virkistävän raikkaan meikin. 

Pyysin Clarinsin maahantuojalta Berneriltä testiin Opalescence-kokoelman tuotteita, ja tässä postauksessa tutkitaan mitä kokoelma sisältää. Iltapäivällä aletaan käydä tarkemmin läpi kokoelman tuotteita!


Kokoelman mukana on julkaistu uusi tuote, Instant Smooth Radiance Boosting Complexion Base, ihon virheellisyyksiä häivyttävä ja väriä tasoittava ja kirkastava pohjustusvoide. Värivalikoimaan kuuluu kolme sävyä, Rose, Champagne ja Peach- näistä sain testattavakseni sävyn Peach. 


Myös voidemainen Cream Blush on kokoelman mukana lanseerattu uutuus, josta on saatavilla neljä sävyä- Peach, Candy, Grenadine ja Rosewood. Sain testattavakseni sävyn Candy, joka on syötävänsuloinen persikkainen pinkki. 


Joli Rouge Brilliant- kiiltohuulipunalinja sai kokoelman mukana kolme uutta sävyä; Tropical Pink, Coral Tulip ja Pink Orchid. Oma punani on sävyä Tropical Pink. 


Gloss Prodige- huulikiiltoperhe kasvoi kokoelman myötä kahdella sävyllä, persikkaisella Coral Tulipilla ja kirkkaalla Crystalilla.


Kevätkokoelmaan kuuluu myös kaunis, vain kevään ajan myynnissä oleva kasvopaletti, Opalescence Face&Blush Powder. Paletin kolmea sävyä voi käyttää yhteen sekoitettuna tai erikseen levitettynä- itse olen tykästynyt kolmen sävyn yhdistelmään!

Kokoelman helmenä on rajoitetun ajan myynnissä oleva Vibrant Light- luomivärinelikko, kokoelman ainoa kylmäsävyinen meikkituote. Vibrant Lightin sävyjä voi käyttää sekä kuivalla että kostealla siveltimellä levitettynä, ja näin paletilla voi tehdä sekä utuisen vaaleita että voimakkaan tummia meikkejä. 
Herättikö jokin kokoelman tuotteista erityisesti huomionne? Omaksi suosikikseni on nopeasti noussut kokoelman kasvopaletti!


Postauksen tuotteet saatu testiin maahantuojalta. Mielipiteet niistä ovat omiani.

2 Comments

  1. Mä en ole edes raaskinut korkata tuota kasvopalettia, kun pitää ottaa siitä ensin kunnon kuvat! Mutta tiedän jo nyt, että tulen pitämään siitä lukemani perusteella. Jään odottamaan, mitä saat näillä aikaiseksi. 😉

    • Tuut kyllä pitämään siitä ihan varmasti! Tää on ihan aarre, nousi heti mun lemppariksi ^^

Vastaa