Skip to content

Clarins Opalescence Face&Blush Powder

Kauniin luomiväripaletin lisäksi Opalescence-kokoelmaan kuuluu kokoelman nimeä kantava kasvopaletti. Upealla, useassa eri pastellisävyssä hohtavaan rasiaan pakattu puuteri sisältää kolmea eri sävyä, joita voi käyttää joko yhdessä tai erikseen. Paletin kaunis, kultainen koristekuvio ei jatku pohjaan asti, vaan häviää muutamalla sipaisulla. Mielestäni hyvä niin, sillä tämänkaltainen kasvopaletti ei tarvitse kimallusta tai shimmeriä.
,

Hiukan tummempi-ihoinen voisi käyttää vaaleinta väriä yksinään puuterina, itselleni se on sellaisenaankin hiukan liian tumma koko kasvoilla käytettäväksi. Tumminta sävyä olen kuitenkin käyttänyt sellaisenaan varjostussävynä, ja punaista poskipunana. Totesin kuitenkin pian että kaunein lopputulos tulee kun käytän kaikkia kolmea sävyä yhdessä. Sekoitettunakin sävyt asettuvat kasvoille juuri oikein niin että kasvoille tulee väriä, varjoa ja korostusta juuri oikeisiin kohtiin. Varjostusta olen lisännyt tarvittaessa pienemmällä siveltimellä. 

Olen käyttänyt Opalescence- palettia yhdessä poskipunan kanssa ja ilman sitä- kumpikin on toiminut hyvin. Cream Blush sävyssä Candy oli ensimmäinen poskipuna jonka kanssa tätä kokeilin, toinen oli Laveran Mineraaliposkipuna sävyssä Velvet plum. Molemmat sopivat hyvin yhteen Opulescencen kanssa, ja toivat hiukan lisäsävyä kasvoille. Opulescence riittää kuitenkin hyvin yksinkin tuomaan poskille väriä, ja mikäli punaa kaipaa lisää, voi sitä lisätä paletin punaisista kohdista.


Tähän saakka olen käyttänyt Opulescencea vain poskilla, mutta kunhan kevät menee pidemmälle ja aurinkoa on enemmän, käytän sitä varmasti muuallakin kasvoilla. Hintaa Opulescence- kasvopaletilla on noin 46€, ja se toimii sekä korostustuotteena, poskipunana kuin myös aurinkopuuterina hiukan kalpeampi-ihoisille, kuten minulle.

Opulescence on saanut pysyvän paikan niin meikkipussissani kuin sydämessäni. Himoitsin palettia alun perin sen kauniin kannen takia- sisältö oli silloin hiukan yhdentekevää- mutta kun pääsin kokeilemaan palettia kunnolla, kannesta tuli toissijainen ja täydellisen ihanasta sisällöstä HG-listan arvoinen. Luulen että Opulescence on se kasvopaletti jota tulen jatkossa raahaamaan mukanani matkoilla, niin voin jättää muut poskipunat ja aurinkopuuterit kotiin ja säästää tilaa meikkipussissa ja matkalaukussa.


Mitä pidätte Opulescencen kaltaisista kasvopaleteista? Moni innostuu yleensä kokoelmien luomiväripaleteista (minä myös) ja tämänkaltaiset aarteet meinaavat jäädä unholaan!


Tuote saatu blogin kautta testiin maahantuojalta.

2 Comments

  1. Mä taas tykkään näistä kasvopaleteista. Kerran kolusin Tukholmasta asti itselleni yhden Estee Lauderin limited edition kasvopaletin, kun se myytiin Suomessa melkein heti loppuun ennenkuin kuin hoksasin tuotteen. :p

  2. Mäkin tykkään kasvopaleteista. Ovat niin monikäyttöisiä, voi laittaa luomillekin. Tää Clarinsin uusi on älyttömän kaunis. <3

Vastaa