Skip to content

Clarins Opalescence Eye Quartet Mineral Palette Vibrant light

 Clarinsin Opalescence-kevätkokoelman luomiväripaletti kantaa nimeä Vibrant light, ja on muusta kokoelmasta poiketen varsin kylmäsävyinen. Kokoelmakuvissa silmämeikki on hennon utuinen, ja hento, romanttinen tuntu on selvästi ollut palettia suunniteltaessa teemana. Sävyina on hento vaaleanpunainen, lämmin tumma violetti, kirkas, hohtava valkoinen (muistuttaa koostumukseltaan Odyssey- paletin kultaista! ) ja keskitumma harmaa. Kylmien sävyjen ystävänä innostuin paletista heti ensimmäiset kuvat nähtyäni, enkä malttanut odottaa että saisin tämän aarteen käsiini. 


Vibrant lightin pakkaus on samanlainen kuin muissakin Eye quartet mineral-paleteissa. Olisin toivonut paletin kannen olevan samankaltainen kuin Opalescence– kasvopaletissa- samankaltainen kansi olisi ehkä sitonut paletit paremmin yhteen. (myönnettäköön että rakastan sitä hohtavaa kantta, enkä saa siitä tarpeekseni… ) Olen pitänyt Clarinsin aiempien kokoelmien erikoispalettien kokoelman teemaan sopivasta ulkoasusta kovasti, ja siksi odotinkin että myös tässä paletissa olisi ollut joku lisäjuju. Tosin viime kevään Iris blossom- paletin kansi on myös perussettiä- ehkä kevätkokoelmien palettien kannet jätetään tarkoituksella yksinkertaisiksi? Peruskultainen ulkoasu kuitenkin menee, onhan se yksinkertaisen kaunis. 


Paletin pintakuviointi vastaa kasvopaletin kuviota, tästä vain puuttuu kultakoristelu. Kuvio jakautuu kauniisti kolmen värin välille. Valkea kimaltava väri on neljästä ainoa joka on tasainen ja vailla kuviointia. Paletin kaikki sävyt ovat enemmän tai vähän kimmeltäviä, eli mattasävyä ei tästä nelikosta löydy. Vaaleanpunaisen ja harmaan shimmer on kuitenkin hyvin, hyvin huomaamatonta, ja näkyy vain kevyenä lisähohteena. 


Valkoinen on sävyistä heikkopigmenttisin, mutta kerrostuu helpolla hyvinkin näyttäväksi. Parhaan lopputuloksen saa hiukan kostealla siveltimellä. Vaaleanpunainen näyttää sävynä varsin hennolta, mutta sormella tai vaahtomuovisiveltimellä siitä irtoaa kuivanakin pigmenttiä. Kosteana sekin on luonnollisesti voimakkaampi. Violetti ja harmaa ovat paletin pigmenttisimmät sävyt, ja niillä saa hyvin voimakasta jälkeä kuivanakin. Kosteana niillä saa halutessaan aikaiseksi todella näyttävän smokyn. Olen laittanut meikatessa  alle aina pohjustuksen, sillä sen avulla väreistä on saanut hiukan enemmän irti ilman että on tarvinnut käyttää kosteaa sivellintä. Näin meikki on myös kestänyt huomattavasti pidempään. 

Sain riemukseni todeta paletin olevan huomattavasti monikäyttöisempi kuin olin aluksi ajatellut. Tarkempaa tuttavuutta tehtyäni olen saanut huomata että paletilla onnistuu neutraali perusmeikki, hyvin vahva smoky, lähes nude vaalea meikki ja moni muu yhdistelmä. Hintaa Vibrant light-paletilla on noin 51€.


Swatchit kuivana paljaalle iholle, pyyhkäisty kerran sormella.

Lopuksi vielä ensimmäinen paletilla tekemäni meikki, jossa on käytetty paletin kaikkia muita sävyjä paitsi tummaa violettia. 

Koko luomella paletin vaaleanpunainen, sisänurkassa hiukan hohtavaa valkoista. Varjostuksena paletin harmaa sävy. Hain hyvin kevyttä lopputulosta, ja levitinkin värejä hyvin varovasti. 

Illalla olisi luvassa paletilla tehdystä hiukan tummemmasta meikistä tutorialia! 

Tuote saatu blogin kautta testiin maahantuojalta.

6 Comments

 1. Kerrassaan ihana, tän paletin sävyt ovat täysin omaan makuuni. 🙂

  • Oon ihan samaa mieltä! ^^

 2. On se nätti. Ja palettina tylsä. Sitä olen yrittänyt hokea tätäkin postausta lukiessani. Tylsä paletti jota en tarvitse koska mulla ihan varmasti on jo noi kaikki sävyt. 😉

  Kaunis meikki ja onhan toi paletti ihan mahtava sellaiselle, jolla ei ennestään jo ole triljoonaa vastaavaa sävyä. Hienoa, että Clarins uskaltaa tarjota jotain noinkin toimivaa ja _käytännöllistä_ kaikenlaisen kikkailun sijaan.

  • Nätti se on, mutta olet oikeassa- hyvin turvallinen paletti, ja loistava sellaiselle jolla ei hirveästi värejä ole. On kyllä hienoa että kausikokoelma tarjoaa jotain näin fiksua!

 3. Ruu Ruu

  Oi, tuo on niiin täydellisen näköinen paletti värimaailmaltaan, harmi että taitaa olla melkos hintava..

  • Tämä on kyllä aika unelmapaletti! Hintaa sillä kyllä on, mutta kannattaa tarkkailla kevään aikana kampanjoita yms, jos jostain löytyisi halvemmalla 🙂

Vastaa