Skip to content

Clarins Joli Rouge Brillant Tropical pink

Clarinsin Opalescence-kokoelman mukana julkaistiin kolme uutta sävyä Joli Rouge Brillant- huulipunasta. Sävyistä Coral tulip on nimensä mukaisesti kirkas koralli, Pink Orchid viileä pinkki ja testiin saamani Tropical pink kahden edellämainitun välimaastossa. 

Joli Rouge Brillantin hylsy on kauniin peilipintainen ja hopeinen. Clarinsin huulipunien alapäädyn muovirenkaiden värit vaihtelevat huulipunalaadun mukaan- Joli Rouge Brillantissa kyseinen rinkula on kirkas. Joli Rouge-punissa se on punainen, Crystal Smooth lip balmissa renkaan väri vastaa punan sävyä. 


Joli Rouge Brillant-punat ovat läpikuultavia, huulipunan ja kiillon parhaat puolet yhdistäviä huulipunia. Huulipuna tuntuu kermaiselta ja pehmeältä, ja jättää huulille sopivasti väriä ja kiiltoa olematta kuitenkaan huulikiillon tapaan tahmea. Joli Rouge Brillant- punien on tarkoitus saada huulet näyttämään hiukan täyteläisemmiltä, ja kevyt kiilto kieltämättä luo illuusion täyteläisistä huulista. Puna kosteuttaa huulia kevyesti, ja huulet tuntuvat käytön jälkeen miellyttävän pehmeiltä ja hoidetuilta. Kun jälki on kevyttä, voi huulipunaa käyttää hiukan kuivien ja röpelöistenkin huulten kanssa, sillä pienet virheet eivät pääse juuri erottumaan. 


Sävyn puolesta Tropical pinkki osuu täydellisesti mukavuusalueelleni- juuri tämänsävyiset koralliset huulimeikit ovat heikkouteni. Kätköistäni löytyy lukematon määrä erisävyisiä korallisia huulipunia-ja kiiltoja, eikä niitä tunnu koskaan olevan liikaa. Pikaisen vertailun perusteella Tropical pink on näiden kaikkien keskellä edelleen uniikki- hiukan enemmän pinkkiin taittava hento koralli. 

Punan jälki on hyvin kevyttä, mutta kerrostamalla siitä saa hiukan tummempaa jälkeä irti. Kokeilin muutaman kerran kerrostaa punaa painelemalla liiat ensin paperilla pois ja laittamalla uuden kerroksen, ja lopputuloksena oli hiukan voimakkaampi väri. Pidän kuitenkin enemmän punan jättämästä kevyen raikkaasta jäljestä, joten en aio jatkossa kikkailla turhaan. 

Erityisen paljon pidän siitä että Joli Rouge Brillant-punan kanssa ei ole mitenkään ehdottoman pakko käyttää rajauskynää. Olen käyttänyt sekä rajauksen kanssa että ilman, ja rajauksen kanssa jälki on tietenkin hiukan huolitellumpaa ja tarkempaa. Arkipunana tämä on kuitenkin ollut parhaimmillaan nimenomaan ilman rajausta, ja hyvin kevyesti lisättynä. En ole vaivautunut edes kaivamaan peiliä esiin punan lisäystä varten, kun sen kevyt lisäys on onnistunut helposti ilmankin. (kokeilin muutaman kerran ilman peiliä ja tarkistin lopputuloksen- nyt kun tiedän että osaan värittää rajojen sisältä, voin jättää peilin huoletta pois) 


Joli Rouge Brillant Tropical Pink on ensimmäinen laatuaan kokoelmissani, ja on syrjäyttänyt muutaman vanhan suosikin luottoarkipunan paikalta. Sävy sopii lähes minkä tahansa silmämeikin kanssa, ja punan miellyttävä tuntu ja kosteuttavat ainesosat ovat iso plussa. Olen laiska lisäämään päivän aikana sekä huulirasvaa että punaa, joten käytän mielelläni sellaista huulimeikkiä jossa yhdistyisivät molemmat. Yritin kovasti keksiä tästä jotain negatiivista sanottavaa, mutten pysty- en vain pysty. Jos saisin valita, olisi hylsy kultainen, ei hopeinen, mutta se on sivuseikka kun tuote itsessään on niin hyvä. Lähes HG-listatavaraa! Hintaa Joli Rouge Brillant- huulipunilla on noin 26€.

Oletteko kokeilleet Joli Rouge Brillant- huulipunia? Taivutteko muuten helpommin pinkkiin vai koralliin huulimeikkiin?


Tuote saatu testattavaksi maahantuojalta. 

4 Comments

  1. JRB-punat on juurikin hempeitä ja sopivat kuiville huulille niin kuin sanoit. Suosittelen näitä itse, jos on arka huulipunille, näillä ei liian ”maalatun” näköistä jälkeä tule. Itseltäni löytyy näitä pari sävyä. 🙂

    • Olet oikeassa! Nää sopii juurikin niille jotka arastelee hiukan huulipunia- ja sitten mun kaltaiselle laiskurille 😀

  2. Nuo Clarinsin ”kosteat” ja hieman läpikuultavat huulipunat olivat suosikkejani useita vuosia – siis ennen nykyistä totaalista meikkihöperöyttä, kun pitää koko ajan testata jotain uutta. Käytän huulimeikissä enemmän pinkkiä, mutta jostain syystä silti ostan enemmän korallisia sävyjä, jotka jäävät kaappiin lojumaan. Tuo sävy on kyllä aivan mahtava 😮

    • Korallisävyt on kyllä munkin heikkous- ja silti käytän niitä ihan naurettavan vähän! Oon huomannut käyttäväni koko ajan enemmän ja enemmän joka ruskealla murrettuja punaisia tai sitten kylmiä nudepinkkejä- pitää ehkä yrittää siedättää itseäni taas koralliin 😀

Vastaa