Skip to content

Clarins Instant Smooth Radiance Boosting Complexion Base Peach

 Instant Smooth Radiance Boosting Complexion Base on kevään Opulescence-kokoelman mukana lanseerattu pohjustusvoide, jonka on tarkoitus häivyttää ihon pieniä virheitä ja korjailla sen väriä. Saatavilla on kolme eri väriä- Rose (kirkastaa ihon väriä, sopii kaikille ihonsävyille), Champagne ( häivyttää ihon punoitusta, sopii erityisesti vaalealle iholle) ja kolmantena Peach (Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, sopii tummemmalle iholle). 

ISRBC-base sisältää myös muutamia ihonhoidollisia ominaisuuksia. Katafray-uute kosteuttaa ihoa, ja valkoinen tee ja linnunkaali suojaavat ihoa ilman epäpuhtauksilta. 


Tuote on pakattu kätevään tuubiin, ja pumppumekanismi tekee annostelusta helppoa. Itse olisin pitänyt ehkä enemmän ihan perinteisestä tuubista ilman pumppua, mutta pumppumekanismi on kieltämättä kätevä. Itse pohjustaja on hiukan Everlasting- meikkivoidetta juoksevampaa, ohuentuntuista voidetta, joka levittyy iholle helposti ja nopeasti. Testiin saamani sävy Peach on siis tarkoitettu tummemmalle iholle. Epäilin hiukan sitä tutkiessani- sävy on tummahko oranssi, ja suoraan iholle levitettynä se erottui hyvin selvästi kalpealta iholtani. Epäröin hetken, jänistin ja laitoin korkin kiinni ja tuubin muutamaksi päiväksi sivuun jotta ehdin sulatella hiukan asiaa. 

Sävyero kalmoon on varsin merkittävä.

Päätin kuitenkin lopulta ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa ISRBC-pohjustuksen testailun. Hylkäsin suorilta tein idean levittää tuotetta sellaisenaan sormin iholle, sillä jälki olisi satavarmasti aivan liian näkyvää. Hetken tuubia tutkittuani päätin hylätä tuotteen alkuperäisen käyttötarkoituksen ja sekoittaa pienen määrän primeria Everlasting- meikkivoiteeseen ja kokeilla millainen lopputulos olisi. Everlasting pysyi edelleen tarpeeksi vaaleana, mutta sävy muuttui hiukan päivettyneemmäksi ja meikkivoide notkistui hiukan. Sekoitus levittyi iholle helposti ja tasaisesti ihan sormin levittämällä, ja vaikka sävy oli edelleen iholleni sopiva, näkyi siinä omiin silmiini kevyt päivetystä muistuttava hehku. Ensimmäisen kokeilun lopputulos oli odotettua huomattavasti parempi, ja lähdin tyytyväisenä näin meikatuilla kasvoilla ulos. Samaa taktiikkaa olen käyttänyt sittemmin jo toistamiseen, ja jälki on ollut edelleen yhtä miellyttävää. Kesällä saatan muuttaa pohjustajan ja meikkivoiteen suhdetta hiukan niin että jälki on hiukan ruskettuneempaa (joku toinen voisi sanoa terveen kalpeaa sairaalloisen sijaan).

En kuitenkaan suostunut hyväksymään tappiota sen suhteen etten voisi käyttää pohjustajaa ihan vain pohjustajana- joku kikka siihen olisi keksittävä. Hinkattuani pohjustajaa kasvoille ihan sormin ties miten monta kertaa saaden saman lopputuloksen joka kerta annoin melkein jo periksi. Vaikka kuinka yritin levittää pohjustajaa vain höyhenenkevyen kerroksen iholle, ei se silti asettunut siihen sellaisenaan. Epätoivon hetkellä silmiini osui juuri pesusta tullut Beautybayn The Sponge-meikkisieni, joka on pelastanut minut useammalta epäonnistuneelta meikkivoidekokeilulta. Totesin ettei mitään menetettävää oikeastaan ole, ja päätin testata pohjustuksen levittämistä tuolla ihmesienellä. Aloin töpötellä pohjustajaa hyvin varovasti ja kevyesti iholle, ja hetken kuluttua tajusin löytäneeni ratkaisun sen käytölle. Meikkisienen avulla pohjustaja levittyi juuri niin kevyesti kuin halusin, eikä näyttänyt ihollani liian tummalta. Jälki oli kevyen päivettyneen ja terveen näköistä, ja iho näytti tasaisemmalta. Levitin päälle kevyen meikkivoidekerroksen, ja jälki oli täydellistä. Kevyt puuterikerros päälle ja sipaus väriä Opalescence-kasvopaletista, ja kasvoni näyttivät kerrankin terveiltä ja hehkuvilta. Meikin kestoon tällä ei mielestäni ollut suurempaa vaikutusta, vaan meikki pysyi yhtä hyvin kuin tavallisestikkin. Suurin vaikutus oli ihon sävyssä ja hehkussa.  (testipäivänä olin herännyt vitivalkoisena alkavan flunssan kourissa, ja sainkin huijattua itseni näyttämään reilusti terveemmältä kuin todellisuudessa olin…) Alla olevassa kuvassa näkyy kokeilun lopputulos. Nyt kun olen päässyt sinuiksi pohjustajan kanssa ja löytänyt sille omat käyttötapani, jään odottelemaan innolla loppukevättä ja kesää-jos/kun ihoni saa hiukan lisäväriä, pääsen testailemaan pohjustajaa uudestaan. Siihen saakka käytän sitä ilolla nyt hyväksi havaituilla käyttötavoilla! Vaalea Rose- sävy jäi kyllä vielä vaivaamaan, ja voi olla että päädyn vielä myöhemmin hankkimaan sen, syynä lähinnä for science ja silleen. 

Hintaa pohjustajalla on noin 35€. Kokeilunhaluisille kalmoille voin lämpimästi suositella myös Peach-sävyä, muille taas Rose ja Champagne voivat olla sopivampia. Tummempi-ihoiset voivat taas huoletta valita Peachin ilman pelkoa tässä postauksessa kuvaillusta kikkailusta. 


Jännäsilmä


Oletteko jo ehtineet tehdä lähempää tuttavuutta Instant Smooth Radiance Boosting Complexion basen (sanoinko jo että on aikamoinen nimihirviö?) kanssa?Postauksen tuote saatu testiin maahantuojalta. Mielipiteet siitä omiani.


4 Comments

  1. Aivan ihana, iloinen kuva! Oot kaunis! 🙂

  2. Mulla on sekä Rose & Champagne ja pidän molemmista. Tämä Peach on varmaan tosi kiva päivettyneelle iholle, vaikka ihan pelkästään.

    Kaunis kuva! 🙂

    • Mua kiinnostaa ne molemmat vaaleat hirveästi, kiva kuulla että pidät niistä! Ja kiitos! ^^

Vastaa