Skip to content

Clarins Instant smooth perfecting touch

Ensimmäisen purnukan Clarinsin Instant smooth perfecting touch- pohjustajaa ostin jo vuosia sitten-ja kyseessä oli ensimmäinen meikinpohjustustuotteeni!  Clarinsin sivuilla tuotetta kuvaillaan seuraavasti:

”This beauty-award winning primer is the perfect combination of make-up and skin care. With an ultra-light, ultra-smooth texture it glides on skin, leaving a imperceptible veil on its surface, filling in and smoothing away the appearance of fine lines, wrinkles and pores. Your skin will be foundation ready to give your make-up a more even and flawless finish. Can be used alone or mixed with your foundation.” 

Tuotteen kerrotaan sopivan kaikille ihotyypeille. Sen luvataan häivyttävän juonteita, ihohuokosia ja kasvojen väriä. Tuotteella on tarkoitus luoda tasainen ja kestävä pohja meikille. Iho on pohjustajan jäljiltä satiinisen pehmeä, ja meikkipohja on helppo levittää sen päälle ilman pelkoa rullaantumisesta. 

Instant smooth perfecting touch on pakattu kauniiseen, kokoonsa nähden painavaan punaiseen lasipurkkiin. Tuotetta purkissa on 15ml. Mukana tulee pieni spaatteli, joka on äärimmäisen kätevä tuotteen purkista kaivamiseen- omani olen tosin viisaana ihmisenä kadottanut. Itse pohjustusvoide on hennon vaaleanpunaista, silikonista ja hiukan jäykkää, mutta pehmenee iholla nopeasti. 

Voide kehotetaan levittämään sormin ohuelti iholle. Paksu kerros tuotetta alkaa helposti kerääntyä juonteisiin (ja rullata kasvoilla!) joten tämän kanssa maltti on valttia. Alla olevassa kuvassa on suoraan spaattelilla iholle kaapaistu köntti tuotetta, jonka reunoja on häivytelty hiukan- siinä näkyy tuotteen sävy, ja kuinka se häivyttyy helposti ihoon. 


Omilta kasvoiltani ei vielä löydy kovin montaa ryppyä joita tällä yrittäisin tasoitella, mutta suuret, näkyvät ihohuokoset ja rasvainen iho ovat minulle jokapäiväinen ongelma. Niitä varten ostin alun perin tämän primerin siinä toivossa että se tarjoaisi minulle ratkaisun tähän ongelmaan. Harva meikkivoide pysyy kasvoillani yksinään (poikkeuksia on) mutta hyvällä pohjustuksella moni hiukan huonompikin meikkivoide kestää kasvoillani yllättävän pitkään. Kiiltelyä tulee aina, mutta sen saa kuriin puuteripaperilla ja puuterilla, eikä se vaikuta meikin kestävyyteen. 

Heti ensimmäisellä käyttökerralla sain todeta että iho on heti primerin levityksen jälkeen selvästi tasaisempi, kauniimpi ja jollain tavalla hohtavampi. Meikkivoide levittyi huomattavasti paremmin kuin paljaalle iholle, ja sen häivytys ja tasoitus oli helppoa ja vaivatonta. Olen testaillut Instant smooth primeria sekä nestemäisten meikkivoiteiden että puuterimeikkipohjien kanssa, enkä ole huomannut mitään eroa näiden kahden toimivuuden välillä- Instant smooth perfecting touch tekee täydellisen pohjan molemmille. Instant smooth perfecting touch hillitsee myös selvästi ihoni rasvoittuvuutta, ja pitää meikkini huomattavasti siistimpänä ja kauniimpana pidempään. 

Instant smooth perfecting touchin hintalaatusuhte on mielestäni kohdillaan (hinta n.32€), sillä vaikka tuotetta on vain 15ml, on se todella, TODELLA riittoisaa. Sen jättämä jälki on kauniin tasaista, ja se toimii omalla rasvoittuvalla, ajoittain pintakuivalla ihollani todella hyvin. 

Oletteko testanneet Instant smooth perfecting touchia?

8 Comments

 1. Mullakin on tämä käytössä, ja tykkään kovin! 🙂 Rasvoittuva ihoni kiittää!

  • Kuin myös! Tää on ihan huippu! ^^

 2. Jännä tuote, enpä ole tällaista huomannutkaan! 🙂

  • Tää on sellainen tuote ettei välttämättä itsestään pomppaa hyllystä esiin toisin kuin esim. meikkivoiteet, mutta ihan huipputuote silti!

  • Kannattaa ehdottomasti! Olipas tää vastaus jäänyt roikkumaan… 😀

 3. Anonymous Anonymous

  Clarins Instant Smooth Foundation meikkivoide täydentää pohjustetta muuten todella hyvin. Tämäkin riittoisa ja aivan erinomainen tuote.

  • Kiitos vinkistä! Pitää pistää korvan taakse!

Vastaa